Цитат
Г-н Атанасов,според вас излиза че само хората които са на вашето мнение могат да разсъждават,така ли??????Смешно е дори да си го помислите.До момента само четем вашите разсъждения.Разкажете нещо за вашите успехи.Явно подбирате изложбите на които ходите,вашите кучета ги съдят специалисти и т.н. Ще е полезно да споделите с нас постиженията си в областта на кинологията.Не че ме интересуват немските овчарки,но успехите на вашите кучета по изложбените рингове ще са пример за нас.
Явно играта започва да загрубява.
Това, че съм казал, че някой разсъждава съвсем не означава да съм твърдял, че друг не разсъждава.
И запомнете едно основно положение, което не е от кинологията, а по-скоро е предмет на психологията. Винаги остро и тенденциозно реагират и се обиждат тези, които познават (откриват) себе си в дадено твърдение.
Не виждам какво Ви е засегнало, за да променяте тона.
Никога не налагам мнение, просто изказвам такова. Ако някой не е съгласен, може цивилизовано да дискутира, ако не е способен на това, от уважение към себе си - просто "излиза от играта".
Да съм Ви задължил да четете моите разсъждения? Не! и не бих си го позволил. Ами разсъждавайте и Вие, а като Ви дразня - не ме четете.
Аз не подбирам изложби, защото не участвам в изложби. това го правех до 1999 г., когато организирах, съдийствах и участвах.
Моите кучета не ги съдят специалисти, защото моите кучета не са от богоизбраните - те са просто кучета. Моите цели и интереси са да проучвам отделни елементи от "психологията" на кучето и голяма част от работата ми се свежда просто до вида Canis familiaris - без значение на порода, титли и други от този род.
Не мога да споделя успехи от изложбени рингове, но мога да споделя успехи, които явно са далеч от Вас, за да ми задавате по такъв начин въпроса.
Нещо да ви говори Международната асоциация по антрозоология (Великобритания) или Световния конгрес по социална психология на кучето (Канада) - там имах успех, не се срамувам да го заявя и без да го чувствам като самохвалство, се гордея с оценките които съм получил за своя труд.
Ако все пак за Вас всичко се свежда до кучето (въртите около това, явно другото Ви е далечно), ще Ви задоволи ли факта, че в момента извеждам опит с 13 кучета, но за Ваша насмешка и мой "срам" - всички до едно са
БЕЗПОРОДНИ. (
http://www.cynology....allery4_5_1.htm) -
The Dogs I am Carе About 12 05 2005 - Това са моите кучета - жалки "отрепки" без титли и звания. Голям резил, нали?
Е, явно разбрахте, че с плебеи, които нямат успехи по изложбените рингове, не заслужава да се унижавате да комуникирате. Съжалявам, не мога да ви помогна - проблемът е Ваш.