Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#1141 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 April 2007 - 05:40 PM

Като каза разгонването са сетих че щях да ва питам нещо. Значи моят пекинез е мъжки и е на 1 годинка и някой ако може да ми каже пекинезите колко големи ги пускат да заплождат(имам предвид на колко месеца). Аз си мисля че тряба да са над 18 месеца ама ако може някой по компетентен и с опит да каже?

#1142 Потребителят е офлайн   Sladko{meche} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2007 - 09:46 PM

Да така е пекинезът се пуска на година и полувина и пъреото кучило се раздава а следващите вече могат да се продават.Това за раздаването на първото кучило е кучешка традиция.Междудругото моята Белла е разгонена ,но и е рано да се пуска все пак е на 1 и малко :)

#1143 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 06:05 PM

привет и от мен,от опит знам,че преди да са направили две и пол. год не е добре да се пускат женските d)

#1144 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 06:08 PM

аз имам мажко и женско и сам имала проблеми,когато се опитах да пусна женската на две год

#1145 Потребителят е офлайн   Sladko{meche} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 06:27 PM

Не много е 2 години и полувина след 1година и полувина може спокоино да се пускат кучетата :)

#1146 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 06:41 PM

Sladko meche женско куче се запложда колкото може по късно, трябва 1-во и 2-ро разгонване 100% да се прескочат и вече на 3-то или 4-то да се заплоди, незнам на колко години е това предполагам около 2 год може 2год и нещо...

#1147 Потребителят е офлайн   диди-2 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 08:46 PM

Много благадаря на тези, който ми отговориха.
В Стара Загора я водихме. Милата е гърмяна и има 2 сачми от въздушна пушка. Чудя се що за изверги има, такова невинно животинче да се гърми, ужас.Слава богу, имам чувството, че е малко по- добре. r) Надявам се че с повече късмет ще се оправи . Притеснява ме това ,че е много капризна към храната . Яде само пиле с ориз, и умира за кашкавал. Не знам има ли някакви ограничения спрямо храната. Които е на ясно с храненето моля да ми пише.

#1148 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 09:56 PM

ИсАкаа е точен,рано е на година и нешто да пускаш куче да ражда,моето штеше да умре оште при заплождането 1super

#1149 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2007 - 11:02 PM

между другото- търся мъжки пекинез за партньор на моята Лъки,когато отново се разгони,за съжаление моят красавец явно вече е стар и не върши работа.А това е тя-за всички,които се интересуват:

Прикачени файлове

• Прикачен файл  luky.jpg (10.85K)
    Брой сваляния: 79

#1150 Потребителят е офлайн   Sladko{meche} Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 09:07 AM

IcAkaa аз бях чувала до сега че след година и полувина ,но всеки се учи радвам се че ме поправи:) Имам въпрос относно козината на кучето ми значи напоследък адски много пада на какво се дължи? да по търся ли лекар или е в процес на смяна на козината ?

#1151 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 11:19 AM

Ами в консултация с лекар няма нищо лошо, но според мен ще ти каже че си сменя козината то и без това идва лято вече и са скубят.

Диди-2 трябва да има ограничение в храна защото ти колкото му даваш то толкова ще яде после ще я повърне и пак ще почне да яде. Не му знам възрастта но ако е под 5-6 месеца му давай 3 пъти на ден да яде, а ако е по голямо по 2 пъти и от време на време през деня също може да му дадеш примерно малко парченце кашкавал като награда.

#1152 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 11:22 AM

може ли аз да ти отговоря? Естествено е да пада козината,когато се сменя пролет и лято,но ако количеството надхвърля обичайното трябва да се консултираш с ветеринар.Може да се дължи на неправилно хранене,на някаква болест,на липса на витамини и мн.др.Във ветеринарните аптеки има лекарства,с които можеш да заздравиш косъма но е по-добре това да стане след консултация със специалист.

#1153 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 11:32 AM

сега пък аз имам въпрос към ИсАкаа: моето куче още от малко предпочита да яде пилешко месо и нищо друго.Лошото е,че не иска абсолютно нищо друго--нито свинско,нито черен дроб,нито телешко а за сухи гранули да не говорим...опитвала съм да го държа гладен,като единствената храна в купичката му са били гранули примерно,но тои седи три дни гладен и пак не яде.Предполагам,че сега вече е късно да го уча на каквото и да е-все пак е вече на осем год,но все пак даи съвет.Предварително ти благодаря

#1154 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 21 April 2007 - 11:34 AM

Подарявам пекинез
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1155 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 12:02 PM

покажи го този пеки,де,аз нещо не успях да го видя

#1156 Потребителят е офлайн   mimitao Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 03:22 PM

Какво да го правя когато се разгони .Катери се по крака ми и рьцете.Много е неприатно.Да му давам ли хапчета?

#1157 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 04:15 PM

за съжаление,мимитао,лек няма,тъй като това не е болест а естествено състояние.Трябват му много движение,да се измори доста,и силна на вит храна,а...и ще трябва да свикнеш с катеренето-то е нормално.Не мисли за никакви хапчета,то не е болно

#1158 Потребителят е офлайн   cveti.26 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 04:20 PM

не разбрах какво куче имаш,имаи напредвид че женските също скачат по краката и ръцете понякога,за тях това е игра,но на мъжките им трябва много движение,за да се успокоят...до утре

#1159 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 05:14 PM

Хехехе, Цвети ами незнам как да му промениш начина на хранене просто е на 8 години то си е свикнало животното. Ако имаш възможност му купувай консерва например педигри около 5 лева е 1 консерва би трябвало да е яде апък и това ще бъде малко разнообразие за него неможе цял живот на пилешко месо да кара. Също така е полезно киселото мляко, а за гранули много зависи какви му даваш. Като бях в магазина от който купувам за моето куче имаше една жена която вземала на кучето си гранули от 1-2лв 1кг. и са оплаква че не ги ядяло кучето, човека даде на кучето да пробва по скъпи като ройал канин или пюрина и след това кученцето просто се молеше за още :)))

#1160 Потребителят е офлайн   mimitao Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 April 2007 - 05:49 PM

Цвети 26 моето е мьжко

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59