Пекинез
Публикувано: 21 April 2007 - 06:01 PM
Цитат
mimitao даваи му хапчета за разгонване или дугия начин да си седи така и ще му мине след извесно време :)
Хапчетата СРЕЩУ разгонване са изключително вредни и опасни. Не давайте от тях на животните си. Има теми - потърсете, прочетете.
п.п. Хаха, то било и мъжко. Е там пък е съвсем безумно да препоръчвате даване на такива хапчета.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 April 2007 - 12:44 PM
разбира се че не е изключено. аз мога и морфин да давам на което си искам куче в каквито си искам дози. и кокаин, и хероин, и екстази... ама въпроса са ВРЕДИТЕ от моето поведение остава в периферията... и разбира се за сметка на животните. тези хапчета са.... няма да го кажа тук. потърсете из форума и ще се убедите сами.
Публикувано: 23 April 2007 - 06:44 PM
Здравейте, сладури, собственици на Пеки, искам да ви кажа, че моето е на предполагаема възраст 1 година и 2-3 месеца.Казвам предпологаема, защтото е намерена. Мноооого трудно мие, не яде почти нищо, само пиле с ориз. Какво да пробвам още не знам. Нито кучешка храна, нито мляко, нищоо s) . Пишете ми с какво ги храните вашите сладури.
Публикувано: 25 April 2007 - 11:27 AM
Диди- 2,моята Белла я храна повече с месце и тук там яде кучешка храна.Аз понеже обичам да експериментирам с храните да вида какво ще яде и купих преди един месец "Деликатес за кучета" и забелязва ,че много го яде(а обикновено трябва да е адски гладна за яде гранули) а тези забелязвам че ги похамва добре :) пробаи с това :)
Публикувано: 25 April 2007 - 11:39 AM
ето малко снимчици на моята Белла :0
Прикачени файлове
-
IMG_1070.jpg (575.31K)
Брой сваляния: 63
Публикувано: 25 April 2007 - 11:40 AM
:))
Прикачени файлове
-
IMG_1060.jpg (816.59K)
Брой сваляния: 58