Dog.bg Форуми : Пекинез

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (218 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пекинез

#1581 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 December 2007 - 08:25 PM

мс много ;) ще потърся и попитам ;)
благодаря ви!

#1582 Потребителят е офлайн   IcAkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 09:18 PM

Ау какво прочетах в една от обявите, значи кученцата се продават по 100 лева едното и цената подлежи на коментар и пише че са и чистокръвни, ясно колко са за тази цена и има едно запитване към продавача от някои заинтересован - цитирам - "zdr az mama i tate mn iskame da si vzemem pikinez ili pin4e ili pin4erski pikinez no nqmame sredstvataka 4e oko re6ite da gi podarite pi6ete mi na meil zlatna_96@abv.bg az 6te uspeq da sabera 10/15 leva no..."
Направо ма разби този коментар :o :huh: 

#1583 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 17 December 2007 - 09:22 PM

Който се навива на каква да е цена - получава какво да е куче.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1584 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 December 2007 - 11:17 PM

Особено ме разби "пинчерския пекинез" ;D
А като си представя,че съм звучала по подобен начииин...леле майко,чак зле ми става ;D

#1585 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 08:19 PM

Хайде кажете нещо бе хора!
Къде ще празнувате празниците...какво сте намислили за подаръци...как са вашите любимци,как сте вие...
Хайде да съживим малко форумчето,а и темичката,А И коледното настроение...
Аз нямам търпение да дойде Нова Година...не отчитам Коледа като толкова важен празник,докато Новата Година е по-весела...музика,гирлянди,светлини,фойерверки,пиратки(и в последствие липсващи ръце и крака...кой ги е измислил пиратките незнам...голяма грешка е направил :- ),ядене,пиене на корем и супер голям купон...докато Коледа е малко по-скромничка и по-тихичка ;D
Хайде целувки на всички,прегръдки и много да се обичате...защото днес видях един човек...тъкмо излизам зад ъгъла на един магазин и се запътвам към зъболекаря ми и един човек...толкова зверски удари немската си овчарка...чак се сви горкото :'( такива хора,като този трябва да бъдат наказвани по същия начин,по който третират животните :'(

Айде сега да повдигнем духа със някоя палава история...поздрави от меееен :yahoo:

#1586 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 08:57 PM

ние коледа сме на село и там на снега (ако има сняг де )ще е много весело.нова година също ще е яко ще се празнува . :Танц: и аз преди няколко дни видях един мъж да бие малкото си питбулче което си играеше е ръката му.беше много гадно а пук то беше още бебенце и той му се разкрещя и му каза че цял ден го дразни и го удари :'( все пак малко кученце е...
User's Signature

Качена снимка

#1587 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 10:10 PM

Абе и на 100 години да е кучето,той няма право да го наранява след като кучето не го е наранило!
Днес този мъщ държеше кожени ръкавици и с такава сила удари животното,че стомаха ми се сви...и то не къде да е,а през личицето :'( и то само се сви...голяма немска овчарка,колкото него голяма...
Понякога ми е жал,че кучетата са толкова предани и прощават на злите си стопани всичко!
Това куче си има основателна причина сега да си го изяде и ако АЗ бях на мястото на кучето,НЯМАШЕ да му дам да ме третира така...
Да ви кажа...предпочитам да окротят бясното куче или да го приспят,от колкото да упражняват сила в/у него...макар че съм и ПРОТИВ приспиването на кученцата БЕЗ основателна причина като някаква НЕЛЕЧИМА и болезнена болест или не толкова болезнена...просто...сърцето ми се къса да гледам такива изроди да тормозят животните!

Ако имам куче,то ще бъде научено да не дава да го бута друг човек освен тези от семейството ми...защото толкова зли хора има по света вече,че чак не е истина :(

М/у другото,"тан" кученцето ти от развъдник ли е,че е толкова красивичко :wub:

#1588 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 10:23 PM

Да,понякога има такива хора,които удрят много силно кучетата си.Незнам сгеа това куче,колко силно е ударено,но това за свиването може да не е от болка,те понякога така залягат(лягат на земята) и гледат леко нагоре.Против съм тормоза върху кучетата,побой и т.н,но пък много често ми се е случвало някакви хора минаващи да ми правят забележки и да ме гледат странно :- когато кучето ми е направило някаква бела,веднага я викам или аз отивам при нея и почвам да и се карам и да и говоря(това което учудва хората) и някой път когато не разбира за какво става на въпрос и защо не искам да го прави я потупвам по дупето,а ако е хапнала нещо от улицата,хващам и муцунката и я бутам.Мога да ви кажа,че почти винаги ме разбира и много добре знае че е направила нешо нередно и винаги когато и се карам ляга на земята и ме гледа тъжно.Но ми стана смешно като каза,че когато имаш куче ще го научиш да не дава да бъде бутано и някой да го бута,освен якой от семейството ти,ами този човек който е ударил кучето,това куче да не е на съседа ;D Аз съм удряла шамар на едно нахално момиче,което само си позволи да ми обиди кучето защото и направих забележка,пк предтсвям си какво ще направя ако някой си позволи да го докосне,ще му махна пръстите и косъм да падне от кучето ми ;D

#1589 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 December 2007 - 10:58 PM

joleto  и другите от форума ,можете да ме наричате таня аз така си се казвам  :blink:а за делхи тои ми е подарък и не знам дали е от развъдник но и аз някои път като го гледам му се чудя на "красотата" ;D много е любвеобилен ама хич не харесва други кучета освен неговата порода де :sedni!: аз и "лош"си го харесвам ама някой път ми е било страшно неодобно като се разлае на някое кученце направо потявам в земята от срам ;D
User's Signature

Качена снимка

#1590 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 02:32 PM

hihihi ;D както и да е ;) много е готин :wub:
Ох,вече нямам търпение да мине и четвъртъка,че да празнувамееее :yahoo: защото петък се събираме с класа ни и ще правим парти :yahoo:
Чак немога да чакам повече :yahoo: :yahoo: :yahoo:

#1591 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 07:02 PM

и аз  нямам търпение да сварши и утре и в петък да празнуваме :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1592 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 07:05 PM

hihihi ;D вече сме си оредили къде да празнуваме от даскало,после със семейството... :yahoo: ГОЛЯМО ПАРТИ ХОРААА :yahoo:
Поздрави,целувки,прегръдки на пекинези,померани,мопсове,хинове,чау-чаута,котки мишки съсли и на стопаните им :yahoo: ДА СИ ПРЕКАРАТЕ СУПЕР В ПЕТЪК ЕЕЕЙ :yahoo:

#1593 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 08:35 PM

естесвено че ще се забавлявамe си ти също трябва да го направиш :yahoo:пожелавам приятна коледа и нова година на всички във форума.много щастие радост и да се забавлявате с вашите любимци и после снимки да качите естесвено ;D
User's Signature

Качена снимка

#1594 Потребителят е офлайн   Keri14 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 08:49 PM

Ейй хора днес ми е много весело и го пожелавам на всички,да си искарат страхотно по празниците и всичко най-най-хубаво.жолто пожелавам ти с новата година да пристигне при теб едно сладко куче и да го обичаш много :blink:

#1595 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2007 - 08:59 PM

дано  всички да си изкарат супер и да получат какъвто подарък си искат :wub:
User's Signature

Качена снимка

#1596 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2007 - 07:05 AM

Мерси мерси Keri14
Пожелавам ви на всички,да си искарате страхотно Коледа и Нова година със малките си палавници :yahoo:
Да са ви живи и здрави и да няма проблеми по празниците,а и не само :wub:
Целувки на всичкиии...малко останааа :yahoo:

#1597 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2007 - 12:56 PM

Най-накрая...тъй дългоочакваната ваканция дойде :yahoo:
Поздрави и целувки на всички ииииии днеска голямо парти ще става :yahoo:

#1598 Потребителят е офлайн   joleto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 08:32 AM

Пишете нещо де,плийз :'(
Качете някои коледни снимчици за да повдигнем настроенийцето :yahoo:
Аз снощ от 15:30(там някъде) се прибрах в 21:30 ;D много се забавлявахме,беше ни като за последно ;D но ще има и още такива дни...на 31 пак си имаме уговорена вечер само за нас :yahoo:
А вие?Разказвайте!Как са малките рошльовци :yahoo:
И чакам да качите някой снимчици :wub:
Целувкиии :wub:

#1599 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 December 2007 - 10:32 AM

Честно да си кажа аз поне не го чувствам като ваканция,като си представя как ще ми мине времето ама нищо.А като стана дума за вчера аз излязах от нас в 8,30 а се върнах в 18,30.10 часа рекорд направо ;).Трябва дпвечера като се върна да ви покажа малко снимки на Доли,ако не ме домързи.Защото сега и да искам не мога,на работа съм :)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#1600 Потребителят е офлайн   tan345 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 December 2007 - 10:52 AM

аз днеска заминавам за село и ще съм там до 29 . Там няма нет и няма да мога да пиша.ама ще направя много снимки и после ще ги кача  :yahoo:аз отсега ви пожелавам на всички във форума най-хубавите подаръци,много щастие,да се забавлявате и после да видим снимчици  :wub:
User's Signature

Качена снимка

• (218 Страници) +
  • « Първа
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема