Пекинез
Публикувано: 17 December 2007 - 08:25 PM
благодаря ви!
Публикувано: 17 December 2007 - 09:18 PM
Направо ма разби този коментар :o :huh:
Публикувано: 17 December 2007 - 09:22 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 17 December 2007 - 11:17 PM
А като си представя,че съм звучала по подобен начииин...леле майко,чак зле ми става ;D
Публикувано: 18 December 2007 - 08:19 PM
Къде ще празнувате празниците...какво сте намислили за подаръци...как са вашите любимци,как сте вие...
Хайде да съживим малко форумчето,а и темичката,А И коледното настроение...
Аз нямам търпение да дойде Нова Година...не отчитам Коледа като толкова важен празник,докато Новата Година е по-весела...музика,гирлянди,светлини,фойерверки,пиратки(и в последствие липсващи ръце и крака...кой ги е измислил пиратките незнам...голяма грешка е направил :- ),ядене,пиене на корем и супер голям купон...докато Коледа е малко по-скромничка и по-тихичка ;D
Хайде целувки на всички,прегръдки и много да се обичате...защото днес видях един човек...тъкмо излизам зад ъгъла на един магазин и се запътвам към зъболекаря ми и един човек...толкова зверски удари немската си овчарка...чак се сви горкото :'( такива хора,като този трябва да бъдат наказвани по същия начин,по който третират животните :'(
Айде сега да повдигнем духа със някоя палава история...поздрави от меееен :yahoo:
Публикувано: 18 December 2007 - 08:57 PM
Публикувано: 18 December 2007 - 10:10 PM
Днес този мъщ държеше кожени ръкавици и с такава сила удари животното,че стомаха ми се сви...и то не къде да е,а през личицето :'( и то само се сви...голяма немска овчарка,колкото него голяма...
Понякога ми е жал,че кучетата са толкова предани и прощават на злите си стопани всичко!
Това куче си има основателна причина сега да си го изяде и ако АЗ бях на мястото на кучето,НЯМАШЕ да му дам да ме третира така...
Да ви кажа...предпочитам да окротят бясното куче или да го приспят,от колкото да упражняват сила в/у него...макар че съм и ПРОТИВ приспиването на кученцата БЕЗ основателна причина като някаква НЕЛЕЧИМА и болезнена болест или не толкова болезнена...просто...сърцето ми се къса да гледам такива изроди да тормозят животните!
Ако имам куче,то ще бъде научено да не дава да го бута друг човек освен тези от семейството ми...защото толкова зли хора има по света вече,че чак не е истина :(
М/у другото,"тан" кученцето ти от развъдник ли е,че е толкова красивичко :wub:
Публикувано: 18 December 2007 - 10:23 PM
Публикувано: 18 December 2007 - 10:58 PM
Публикувано: 19 December 2007 - 02:32 PM
Ох,вече нямам търпение да мине и четвъртъка,че да празнувамееее :yahoo: защото петък се събираме с класа ни и ще правим парти :yahoo:
Чак немога да чакам повече :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 19 December 2007 - 07:05 PM
Поздрави,целувки,прегръдки на пекинези,померани,мопсове,хинове,чау-чаута,котки мишки съсли и на стопаните им :yahoo: ДА СИ ПРЕКАРАТЕ СУПЕР В ПЕТЪК ЕЕЕЙ :yahoo:
Публикувано: 20 December 2007 - 07:05 AM
Пожелавам ви на всички,да си искарате страхотно Коледа и Нова година със малките си палавници :yahoo:
Да са ви живи и здрави и да няма проблеми по празниците,а и не само :wub:
Целувки на всичкиии...малко останааа :yahoo:
Публикувано: 21 December 2007 - 12:56 PM
Поздрави и целувки на всички ииииии днеска голямо парти ще става :yahoo:
Публикувано: 22 December 2007 - 08:32 AM
Качете някои коледни снимчици за да повдигнем настроенийцето :yahoo:
Аз снощ от 15:30(там някъде) се прибрах в 21:30 ;D много се забавлявахме,беше ни като за последно ;D но ще има и още такива дни...на 31 пак си имаме уговорена вечер само за нас :yahoo:
А вие?Разказвайте!Как са малките рошльовци :yahoo:
И чакам да качите някой снимчици :wub:
Целувкиии :wub:
Публикувано: 22 December 2007 - 10:32 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)

Публикувано: 22 December 2007 - 10:52 AM