Пекинез
Публикувано: 06 April 2008 - 02:56 PM
явно доста добре сте си прекарали :yahoo: и аз много искам до бургас ама е на 100 км и чак лятото като ходим на море ще минем оттам.ние скоро сигурно до 2 седмици ще отидем до софия при едни наши приятели и ще вземем естествено делхи с нас,той е навсякъде с нас като пътуваме за къде без него.тогава са ми обещали да отидем до голям зоомагазин и да му накупя разни глезотийки като адресник,нов нагръдник и повод.поздрави от мрачния сливен :wub:
Публикувано: 06 April 2008 - 03:00 PM
Чери е страхотна! Много сладка муцунка има! :wub: Искам да ви питам: да сте забелязали дали настроението на кучето зависи от времето вън? Питам, защото при нас времето е ужасно мрачно и Мишинка само се въргаля и спи... И нещо друго... забелязала съм я, че като е хладно вънка не иска да излиза. Излиза, върши си работите по най - бързия начин и бяга вкъщи. Това защото и е студено ли е, какво и има? Ъъъ и последен, малко тъп въпрос... Аз като съм грипава нали немога да си заразя кучето, защото се чуствам ужасно и ми се ще да се погушкаме в леглото, но ме е страх да не я заразя...

Публикувано: 06 April 2008 - 03:17 PM
Наистина си приличат, но без да ви лаская ще кажа, че вашата муцунка е малко по - сладка, защото ние сме малко озъбенки, което, разбира се, не ни пречи да се обичаме много. Сега "идвам" от една друга тема и искам да ми кажете колко често да я къпя, защото наистина се обърках вече...

Публикувано: 06 April 2008 - 03:18 PM
за времето въпроса,делхи май много не му влияе даже сега е много щастлив защото е изкъпан и щъка насам-нататък и иска да играе,въпреки че навън вали вече цял ден ;D galinagaga не се безпокой много ,Делхи също спи постоянно особено когато не сме вкъщи си заспива и нямаме проблеми.забелязала съм че май пекинезчетата многоооо спят но и са много палави.
Публикувано: 06 April 2008 - 03:29 PM
Цитат
искам да ми кажете колко често да я къпя, защото наистина се обърках вече...
Ами аз гледам да я къпя по веднъж на месец. А иначе мием лапичките всеки ден.
За палавото си мноооого права. На нас и възрастта ни е една такава палава, че си павим бели след бели.
А на Чери когато й е студено даже и за нуждите не се задържа навън. А когато роси не й пречи да се поразходи, стига да не е студено.
Публикувано: 06 April 2008 - 06:41 PM
ееееее Този сладук Делхи да неси го правила на преса по ушенцата :P
Публикувано: 06 April 2008 - 06:44 PM
не съм ;D те ушите му винаги така изглеждат след баня и така си и остават,много хора точно това са ме питали. ;D san4eto1 нали един твой приятел щеше да си взима пекинезче,какво стана ако си е взел и имаш снимки качи ги и много целувки на сънка :wub:
Публикувано: 06 April 2008 - 08:59 PM
Да щеше да си взима но хората от коита щеше да го взима трябваше да му се обадят но така и не се убадиха от 1 месец :'( тои се обажда 2 пъти и те му казваха че ще му се обадят и ще му дакарат кучето но сега звани и никой невдига телефона :huh: :- :huh: