Пекинез
Публикувано: 04 June 2008 - 07:46 AM
другото куче е померан.голям симпатяга.оставят го постоянно при нас на хотел.дадоха ми с него суха храна.моето куче умира за тази суха храна :o трябва някак си да разбера коя марка е.малки кръгли топчета са.имам съмнения че е или "хилс" или "eukanuba" обаче може и роял канин да имат такъв вид гранули.ние нали не продаваме наспипна в единия магазин и затова не съм сигурна а забравих вчера да питам стопанката му с какво го храни :mazohist:
Публикувано: 04 June 2008 - 08:31 AM
Ееее, съжалявам, че неможем да ти помогнем, ама "малки кръгли топчета" не е много яско казано. И аз съм вземала Роял Канин на малки кръгли топчета, вземала съм такъв със малки кръгли топчета и звездички... Всичко може да е. Или се свържи със топаните на померана или си вземи мостри на няколко храни.

Публикувано: 05 June 2008 - 08:50 PM
Напротив яйцето е много хранително но нетрябва да се прекалява на Съни и давам на 2-3-4 дена по 1 ;)
Публикувано: 06 June 2008 - 06:10 PM
Само да не е посолено, с другото няма проблем и цяло да дадеш! ;) Ние вече втори ден имаме гостенка - пинчерката Кими. Да се похваля Мишел много добре я посрещна и имаше невероятно желание за лизане и игра, но малката Кими, за съжаление, е доста плашлива и не желае контакти с косматото чудовище. ;D Сега всяка си знае етажа, но това ме обнадеждава, че все пак може и да стигнем до социализация някой ден. И между другото ме убеди, че от моето куче по - хубаво няма. :P

Публикувано: 06 June 2008 - 06:24 PM
lonesome пусни някоя снимка да ги видим куклите :blink:
Публикувано: 09 June 2008 - 08:40 AM
тук сме ;) днеска като ходих на си купувам дамаска за леглото видях много сладка далматинска и си помислих че е идеална за легло на делхи.аз иначе си взех тигрова защото съм им голям фен на тигрите ;D да попитам сутрин делхи има гурлички и ги чистя с памуче вашите кученца и те ли имат сутрин поредполагам че е нормално :blink:
Публикувано: 09 June 2008 - 08:29 PM
Цитат
да нормано е :blink: аз да ви се похваля имам си още едно кученце то е едно малко котре а и Рики е доста послушен батко дърйисе доста отговорно и аз се годея с него а мъничето е едно много сладко миличкото то :wub:
Какво е мъничето? :blink:
Публикувано: 09 June 2008 - 09:50 PM
Пусни някоя снимка на Мишел много искам да я видя :blink: