Благодарим за приветствието ти.
Пекинез
Публикувано: 11 June 2009 - 07:28 AM
tutti, в Jun 10 2009, 09:40 PM, написа:
Поздрави от нас!
Здрасти Тути,
Много ти благодаря!
Вие как сте? Оправи ли "проблема", който те тормозеше?
Хубав ден!
Публикувано: 11 June 2009 - 09:49 AM
Иначе е игрив и палав,закача се ,когато му се играе-абе с две думи е сладък бебок
Поздрави от нас!
Публикувано: 11 June 2009 - 10:04 AM
tutti, в Jun 11 2009, 08:49 AM, написа:
Иначе е игрив и палав,закача се ,когато му се играе-абе с две думи е сладък бебок
Поздрави от нас!
На вашата възраст накисвах гранули във вода или бульон от сварено месо и ги оставях да набъбнат и омекнат и с това я хранех по три пъти на ден. Попари и Джеси не яде. Ако му даваш сирене го обезсолявай. Мляко обича и яде и прясно и кисело, но съвсем в началото имаше разтройство и ветеринарят ме предопреди, че от млякото се получава и да не и давам много. Иначе съм и давал и по половин сварен жълтък на седмица. Малко ама много малко месо - пилешко, сварено и обезкостино и накъсано на малки парченца да кажа по 10 грама например. Като стана на 4 месеца започна да не иска и гранули и вече сме на чисто месо, жълтък, плодове и е много капризна към ядене.
Публикувано: 11 June 2009 - 11:45 AM
Публикувано: 11 June 2009 - 05:26 PM
Честита месечинка на Джеси!Пожелавам и да расте здрава и палава!
Санита,мила и за миг не съм си помислила че ме упрекваш.Хубаво е когато има кой да обръща внимание на такива подробности.
Малките сладури са страхотни....иска ми се и моя дивак сега да е такъв
Тути,браво на вас за напредъка!
Аз да ви кажа че мойто куче започва да се парви на мъж-вече се опитва да вдига крак
Ето малко снимчици и от нас,поне това успях да снимам,защото Макси не застава за секунда
Публикувано: 16 June 2009 - 07:37 PM
Раличка, ние имаме точно обратния проблем - не се сещаме да се храним, сякаш това въобще не ни е необходимо.
Никога не се изяжда необходимото количество, но всяко куче си е индивидуалност .
Като съм търсила по темата за лакомите и злояди кучета, едно от нещата, които съм чувала, че се прилагат за лакомниците е хранене в широк съд - "преследването" на храната отнема време и това е доста благоприятно за стомахчето, което иначе се претоварва и може да даведе до проблем. Също така кучето трябва да се храни на спокойно място.
Ето едно фото от предходния weekend
Публикувано: 19 June 2009 - 05:35 PM
Публикувано: 21 June 2009 - 01:52 PM
Не зависимо какъв е мотивът ни да помогнем - дали защото обичаме кучетата или защото ще се чувстваме по-добре, или като някакво успокоение за нашите кученца, да помогнем.
Моля всеки да помогне с колкото може, без значение, просто да помогнем.
Публикувано: 21 June 2009 - 01:53 PM
Публикувано: 23 June 2009 - 08:33 AM
Сега трябват парички за направената операция. И то спешно, така че хайде - кой колкото може, няма никой да обеднее от 10-20 лв, пък ако са повече още по-добре.
Ако искате го направете с молитвата, че вашето куче няма да изпадне в такова положение, защото това е присъщо за породата....
Прегледайте още веднъж темата ...
И ако след това можете да кажете "На мен не ми пука", ок - това е ваше право.
Но ако ви разплаче и натъжи, направете нещо за Джеси.

Вход

Горе
Цитиране +