Цитат
Ерика е при мен в Панагюрище и е добре ;) Преди малко се върна от хижа :) Не се притеснявайте за нея :blink:
Така ли, браво на принцеската ми - къде сте били, как е миличката, побърках се по нея...
Как е, какво прави... Свикна ли в непознатия град... Как прекарва деня си, с какво се занимава... какво яде, хапва ли си от любимите лакомства (кучешки бисквити и изкуствени кокали и солети от пресована кожа, тя е луда по тях, като съм и купувала с кеф си ги дъвчеше и им се наслаждаваше... :'( :'(
Ох..., разплаках се като го прочетох... :'( :'( :'(, толкова много ми липсва, бих дала всичко отново да се съберем... Това е първото нещо, което разбирам за Ери за последните 2 месеца...
Тя, тя е толкова важна за мен, тя ми е детенцето...
Март месец е, не съм й подарила мартеничка, рождения й ден наближава, само след 1 седмица е - на 11 Март, трябва да получи подаръци, на 2 годинки става момичето ми...
Понеже Ангел упорито я криеше и нищо не ми каза за нея, не ми даде да я виждам докато беше в София, разбрах, че е заминала, чак когато видях в сайта, че под нейната снимка не е моето име... В деня на заминаването й не я видях...Не съм я виждала от 5 Януари... :'( :'( :'(
Ние с него сме скарани вече, просто не мога да повярвам, че постъпи така...
Клуба напуснах, няма смисъл да съм член, щом нямам куче...Аз заради нея седях... Пък и ми омръзна от вечните скандали...
Дали ще може няколко снимчици на принцеската ми... моля Ви, много Ви моля... :'( :'( :'( :'( :'(
Дали ще може да и пратя подаръци, ако не искате да ми кажете адреса си, на който да ги пратя, ще проуча веднага кой куриерски фирми имат офиси в панагюрище и ще я пратя до поискване... Само и само да ги получи Еричка... Ще й купя от любимите й лакомства..., който тя най-много обича...
Планирате ли да идвате в София, как върви въпроса със заплождането, тя трябва този месец да се разгони, така го смятах, аз си мислех да чакам да се върната и си викам - със сигурност ще има снимки, та да имам нови нейни снимки - да си я гледам... Тя е насякъде - в телефона, в компютъра, всеки божи ден й гледам снимчиците и плача за нея...
Ако ще идвате в София, всичко зарязвам, само и само да я видя...
А - това не знам дали Ангел ще ви разреши, готова съм и аз да дойда до Панагюрище, за да я видя...
Ангел ми каза, че всеки ден сте говорили, ама аз така и нищо не знаех за Ерито...
Много хора ми казват, че не е нормално да съм толкова привързана към куче, че не е нормално да го поставям над хората, но тя абсолютно го заслужава, тя е много повече от много хора...
Боже, умирам от желание да я гушна и да я нацелувам по сладката муцунка...
Тя също ще е много щастлива да ме види...
Като се разделихме преди 2 месеца, тя много искаше да тръгне с мен, но Ангел я затвори и не й позволи... Кой знае какво си е помислила...
Защо не ме взимаш с теб...? Къде отиваш без мен... :'( :'( :'(
Преди 2 месеца търсих варианти, но Ангел се наложи... като мажоритарен собственик...
Не знам дали някога ще взема куче отново, ужасно много ми липсва Ерика...
Пък и ме е страх отново да не ми го вземе някой, просто няма да го понеса...
Аз още Еричка не съм прежалила... Сладкото ми момиченце...
Липсва ми сега животинка, да има с кой да бъда... да има за кой да се грижа, да има с кой да се разхождам, да има с кой да карам колелота в това страхотно време (Ерика много обичаше да тича до колелото като беше при мен... А сега го карам сама и завиждам на хората по улиците като ги видя с куче, пък ако е далматинче... :'( :'( :'(
Говориха ми някой хора, че след време като се оправя, да съм се вземела дъщеря на Ерика, ама въпреки, че ще е нейна дъщеря, просто няма да е тя... Тя е незаменима, тя е безценна...
Сега съм добре, живея в голям апартамент, ама е празен без Ерика до мен... Сестра ми и братовчед не могат да запълнят празнитата, никой не може... Винаги ще страдам за нея...
Никога няма да превъзмогна загубата... Тя значеше твърде много за мен...
Съня си изгубих, вися на компютъра до 2-3-4-5 часа през нощта си мисля за нея... просто да минава времето... а то минава толкова бавно... :'(
Моля Ви на този етап поне снимчици да ми пратите, да си имам новички, да си я гледам, че друго не мога, а как искам да я видя, дано имам възможност скоро...
Боже, просто не мога да спра да плача, седя пиша и плача... :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Пощата ми е nora_dal@mail.bg , може и тук.... Веднага ще й направя клипче, научих се да правя слайдове с Movie Maker...
Направих и сайт в нейна чест, където има всичко за нея...
ето го сайтчето на Еричка...
Да я цункате от по сладката муцунка от мен и да й кажете, че много, много я обичам и че ужасно много ми липсва... :'( :'( :'(
И моля ви пазете я от лоши кучета и лоши хора, тя обича всички, мисли че всички са добри, не знае че има и лоши хора, не знае какво е опасност и не би могла да се защити, ако я няпадне куче... Пазете я от котки, тя не ги обича и ги гони, а й те имат остри нокти, който са много опасни за нея...