Dog.bg Форуми : Добре ли е котката да спи в леглото

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Добре ли е котката да спи в леглото

#61 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 October 2008 - 01:10 PM

Котаракът на приятеля ми спи при нас... Има си едно ъгълче на леглото, и ако то е заето от възглавница, какви скандали настават, оле ужас  ;D Иначе си спи там зима, лято, есен и пролет :) Зимата му е топличко там, щот е ъгълче... Лятото пък му е хладно, пак щот е ъгълче... А зимата спим гушнати по цяла нощ под одеалото... А сутрин, като е станал да гризка, после ляга на краката ни и не можем да се завием от него, а му дръпнеш одеалото, а те е набил  ;D
А като почне да се протяга, както сме се гушнали... я опашка, я лапа, я дупе в лицето ми... Изобщо - голям кеф!  :podigravka: :meche:
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#62 Потребителят е офлайн   milenka_123789456 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 October 2008 - 07:36 PM

А котката на една приятелка винаги спи по краката на хората под завивката;D.
Миналия месец се бяхме събрали и спахме у тази приятелка.Събуждам се през нощта и усещам нещо на краката си :o.Първоначално се стреснах,но после видях,че това е Шара (котката).Обръщам се на другата страна,при което тя се размърдва и се намества отново.И след няколко мои завъртания и съответно недоволна събудена котка на животното му писна и започна да ме хапе по крака :o.После като видя,че не мърдам пак се излегна най-доволно и си заспахме ;D ;D.
На сутринта разказвам как ме е смъмрила Шара и се оказа,че това си и е редовен номер и винаги тя определя кой в каква поза ще спи ;D.

#63 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 11:39 PM

Цитат

На сутринта разказвам как ме е смъмрила Шара и се оказа,че това си и е редовен номер и винаги тя определя кой в каква поза ще спи ;D.

Да, да видиш какво става, като реши да се опъне нашия... А си мръднал, а те е гризнал  ;D
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#64 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 October 2008 - 11:45 PM

Аз така и не разбрах, какво толкова нищим в тази тема.
Няма нищо лошо да спи човек с котка в леглото, особено ако:
-няма против да се събуди избутан в ъгълчето на кревата, едва балансиращ да не се изсипе, заради котката
-няма нищо против болките в гърба, заради неестествената поза, в която е спал, пак заради котката;
-няма нищо против леките драскотини от месенето на котката;
-няма нищо против в 3 и половина през нощта да му заврат космата опашка в носа, защото въпросната котка е сметнала за необходимо да се почисти;
-няма нищо против да бъде прегазен от побесняла котка, видяла мнимите врагове в ъгъла на стаята в 1 и 15 през нощта;
-няма нищо против да бъде проверено дали случайно мърдащите палци на краката ви не са точно онези мними врагове;
-няма нищо против да го будят рано сутрин с крясък в ухото "СТАВАЙ, НОВ ДЕН Е, ИСКАМ ВНИМАНИЕ" от същата тази котка, тероризирала ви цяла нощ.
Иначе е голям кеф.
User's Signature

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835
Качена снимка

#65 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 October 2008 - 11:50 PM

Много ме развесели.
А ето твоето описание нагледно  ;D

При нас се включва и екстрата отъркване на влажен нос в твоя сутрин, ако прекалиш със спането. Ако се размърдаш, но си позволиш да не станеш - търкането, придружено с мили звуци, а в своята същност мега егоистично, става все по-настоятелно.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#66 Потребителят е офлайн   монстерче Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 11:52 PM

Ааа, съгласна съм само с това.

Цитат

-няма против да се събуди избутан в ъгълчето на кревата, едва балансиращ да не се изсипе, заради котката
-няма нищо против болките в гърба, заради неестествената поза, в която е спал, пак заради котката;

Моят спи като умрял цяла вечер и не става , докато не стана аз. Щото знае , че няма мамбо, ако не стана.
Мъжът ми става преди мен, но Цанко знае кой се грижи за храната и хърка геройски.
User's Signature

Качена снимка

#67 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 October 2008 - 11:53 PM

Боже, вие сте много щастливи хора! У нас в леглото сме 4-ма. Аз и домашните любимци - куче, коте и мъж.
User's Signature

Качена снимка

#68 Потребителят е офлайн   монстерче Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 11:55 PM

Куче още нямаме, чакаме го да се роди всеки момент, но предвид габаритите, ще спи на двора  ;D 

П.П. Направо си е навалица при вас  :blink:

Цитат

.А ето твоето описание нагледно  ;D

Гледала съм го поне 10 пъти , и винаги се заливам от смях!
User's Signature

Качена снимка

#69 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 October 2008 - 11:57 PM

Цитат

При нас се включва и екстрата отъркване на влажен нос в твоя сутрин, ако прекалиш със спането. Ако се размърдаш, но си позволиш да не станеш - търкането, придружено с мили звуци, а в своята същност мега егоистично, става все по-настоятелно.

Това е най-влудяващо някак...След като тонът стане крайно настоятелен аз започвам да крещя, което само по себе си означава тишина за около 3-3,5 минути, но и никакво спане повече. Следва скубене на коси, рев от бяс и 3 чифта вперени в мен очи с очакване. И изобщо животът е странно нещо. Защо ме е събрал, мен, поспаланата, с 3-ма жизнерадостни идиота...
User's Signature

Качена снимка

#70 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2008 - 12:02 AM

Цитат

Цитат

Това е най-влудяващо някак...След като тонът стане крайно настоятелен аз започвам да крещя, което само по себе си означава тишина за около 3-3,5 минути, но и никакво спане повече. Следва скубене на коси, рев от бяс и 3 чифта вперени в мен очи с очакване. И изобщо животът е странно нещо. Защо ме е събрал, мен, поспаланата, с 3-ма жизнерадостни идиота...

О да, като каза скубане на коси се сетих. Новото изобретение за мъчение е близане по косата. Тя се заплита в езика й, понеже е дълга и тя започва да дърпа. Това е крайния вариант, ако види, че издържам на всикчи други познати издевателства.

А когато станеш, както казваш онези вперени очи в очкаване - ами те са толкова мили, не са искали изобщо да те събудят. Нееееееее, няма такова нещо, те просто те обичат!Качена снимка

Всичко приключва бързо - сипвам храна, те се надумкват, пият вода, отиват до кенефа и след 5 минути се разплуват на леглото да си доспят. А аз ходя като сомнанбул и се опитвам невиждайки да си направя кафе...
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#71 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 October 2008 - 12:06 AM

Невиждайки и ненавиждайки ги!
Правейки кафето и сипвайки им храна се спъвам около 38744 пъти в тях, защото всички са ми в краката трепетно очаквайки папото. Докато кафето стане, а аз го пресуша с няколко цигари те са готови, както казваш и отивам да се облека, заварвайки милата трогателна картинка на задрямващите вече твари на МОЕТО легло, почиват си, клетите.
User's Signature

Качена снимка

#72 Потребителят е офлайн   milenka_123789456 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 October 2008 - 08:57 AM

А моят Съни нашите не го пускат да спи по леглата и го затваряме в коридора.Но пак мога да се оплача от събуждане.Но не защото е гладен,а просто иска да му правя компания.Като по часовник в 6 се е домъкнал до вратата и започва леко да драска по нея,постепенно драскането се засилва докато накрая той просто започва да я блъска,при което вратата се разтриса (тя е от онези старите,със стъкла) и става страшен шум.Е и ако до тогава не си станала следва пишкане,ама точно до процепа под вратата,за да видиш как пикото навлиза в стаята :rolleyes: ;D.Е,вече няма как да не станеш :kotence:.А,котарака навирил опашка и доволен от себе си се намърдва точно там където мислиш да седнеш на дивана и заспива :o.Но важното е ти да си там!!!

Това е нашето събуждане,а на мен после съучениците ми се смеят,че съм си лягала с кокошките в 9 часа ;D.

#73 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 31 October 2008 - 04:04 PM

Ооо, със спането нямаме проблеми. Нормално спи върху главата на майка ми, но когато я няма идва при мен. Към 4-5 сутринта се събужда, защото му се ходи до тоалетна и е гладен....ставам, отварям му......след като си свърши работата любезно му обяснявам, че ще погладува до към 6:30......след това той заспива отново...върху глвата или врата ми, а аз броя звездите...
Със спъването в него сутрин преди кафето /когато светът още е едно страшно нещо, с което нямам сили да се сблъскам/ също нямаме проблеми.....той няма никакъв инстинкт за самосъхранение и аз съм свикнала вече 18 години да си гледам в краката... :blink:
User's Signature

Качена снимка

#74 Потребителят е офлайн   d-r Bobadova Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 05 November 2008 - 12:28 PM

Хехе, ето нещо по въпроса:
http://www.vbox7.com/play:0ce9dc5c
User's Signature

Качена снимка

#75 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 05 November 2008 - 12:36 PM

Цитат

Ха- ха- ха...много се смях ;D Чудех се, защо мъжът ми " изхвърли" Софи от  стаята, а то какво било...той се опита да ми опише, ама аз не можех да си представя, че наистина почти не може да се мигне от нея. Аз спя с Виви и бебето отделно, уж той да се наспива, ама...
Сега Софи си спи в хола, с достъп до тоалетна и храна за цялата нощ, но много иска да дойде и тя при нас :blink:

#76 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 12:41 PM

Хохохох, смях се с глас! Като се съмна стана особно настоятелна! До болка познато.
Толкова ме е яд, че нямам камера, да симам сутрешните издевателства на моите!
User's Signature

#77 Потребителят е офлайн   монстерче Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 10:04 PM

Цитат

^_^
Леле, добре, че моят не прави такива номера!!!
User's Signature

Качена снимка

#78 Потребителят е офлайн   mira1 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 10:51 PM

Котките ми обикновено спят до или на главата ми.Нищо че по-цял ден са навън няма проблем стига да се почистват като се приберат и де се обезпаразитяват редовно.Ако ще се разболеете от тях то това ще стане в началото

#79 Потребителят е офлайн   cveti_saint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2008 - 11:59 AM

Моето коте сащо спи при мен и ащо излиза на вън :blink:
User's Signature

Качена снимка

#80 Потребителят е офлайн   elerina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2008 - 01:21 PM

По темата... Сутринта дойдох на работа с 40 минути закъснение... Защо?
Защото принцеса Топси реши, че тази сутрин няма да се работи, а ще си лежим в леглото. Та пристига нашата, почна да се гали, да се умилква, да мърка да ме гледа едно такова любовно... И аз как да я оставя, ми кажете?  :-
User's Signature

When the last moon is cast over the last star of morning
And the future has passed without even a last desperate warning
Then look into the sky where through the clouds a path is torn
Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6