Добре ли е котката да спи в леглото
Публикувано: 27 October 2008 - 01:10 PM
А като почне да се протяга, както сме се гушнали... я опашка, я лапа, я дупе в лицето ми... Изобщо - голям кеф! :podigravka: :meche:
Публикувано: 27 October 2008 - 07:36 PM
Миналия месец се бяхме събрали и спахме у тази приятелка.Събуждам се през нощта и усещам нещо на краката си :o.Първоначално се стреснах,но после видях,че това е Шара (котката).Обръщам се на другата страна,при което тя се размърдва и се намества отново.И след няколко мои завъртания и съответно недоволна събудена котка на животното му писна и започна да ме хапе по крака :o.После като видя,че не мърдам пак се излегна най-доволно и си заспахме ;D ;D.
На сутринта разказвам как ме е смъмрила Шара и се оказа,че това си и е редовен номер и винаги тя определя кой в каква поза ще спи ;D.
Публикувано: 27 October 2008 - 11:39 PM
Цитат
Да, да видиш какво става, като реши да се опъне нашия... А си мръднал, а те е гризнал ;D
Публикувано: 27 October 2008 - 11:45 PM
Няма нищо лошо да спи човек с котка в леглото, особено ако:
-няма против да се събуди избутан в ъгълчето на кревата, едва балансиращ да не се изсипе, заради котката
-няма нищо против болките в гърба, заради неестествената поза, в която е спал, пак заради котката;
-няма нищо против леките драскотини от месенето на котката;
-няма нищо против в 3 и половина през нощта да му заврат космата опашка в носа, защото въпросната котка е сметнала за необходимо да се почисти;
-няма нищо против да бъде прегазен от побесняла котка, видяла мнимите врагове в ъгъла на стаята в 1 и 15 през нощта;
-няма нищо против да бъде проверено дали случайно мърдащите палци на краката ви не са точно онези мними врагове;
-няма нищо против да го будят рано сутрин с крясък в ухото "СТАВАЙ, НОВ ДЕН Е, ИСКАМ ВНИМАНИЕ" от същата тази котка, тероризирала ви цяла нощ.
Иначе е голям кеф.

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 27 October 2008 - 11:50 PM
А ето твоето описание нагледно ;D
При нас се включва и екстрата отъркване на влажен нос в твоя сутрин, ако прекалиш със спането. Ако се размърдаш, но си позволиш да не станеш - търкането, придружено с мили звуци, а в своята същност мега егоистично, става все по-настоятелно.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 October 2008 - 11:52 PM
Цитат
-няма нищо против болките в гърба, заради неестествената поза, в която е спал, пак заради котката;
Моят спи като умрял цяла вечер и не става , докато не стана аз. Щото знае , че няма мамбо, ако не стана.
Мъжът ми става преди мен, но Цанко знае кой се грижи за храната и хърка геройски.
Публикувано: 27 October 2008 - 11:57 PM
Цитат
Това е най-влудяващо някак...След като тонът стане крайно настоятелен аз започвам да крещя, което само по себе си означава тишина за около 3-3,5 минути, но и никакво спане повече. Следва скубене на коси, рев от бяс и 3 чифта вперени в мен очи с очакване. И изобщо животът е странно нещо. Защо ме е събрал, мен, поспаланата, с 3-ма жизнерадостни идиота...

Публикувано: 28 October 2008 - 12:02 AM
Цитат
Цитат
Това е най-влудяващо някак...След като тонът стане крайно настоятелен аз започвам да крещя, което само по себе си означава тишина за около 3-3,5 минути, но и никакво спане повече. Следва скубене на коси, рев от бяс и 3 чифта вперени в мен очи с очакване. И изобщо животът е странно нещо. Защо ме е събрал, мен, поспаланата, с 3-ма жизнерадостни идиота...
О да, като каза скубане на коси се сетих. Новото изобретение за мъчение е близане по косата. Тя се заплита в езика й, понеже е дълга и тя започва да дърпа. Това е крайния вариант, ако види, че издържам на всикчи други познати издевателства.
А когато станеш, както казваш онези вперени очи в очкаване - ами те са толкова мили, не са искали изобщо да те събудят. Нееееееее, няма такова нещо, те просто те обичат!

Всичко приключва бързо - сипвам храна, те се надумкват, пият вода, отиват до кенефа и след 5 минути се разплуват на леглото да си доспят. А аз ходя като сомнанбул и се опитвам невиждайки да си направя кафе...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 28 October 2008 - 12:06 AM
Правейки кафето и сипвайки им храна се спъвам около 38744 пъти в тях, защото всички са ми в краката трепетно очаквайки папото. Докато кафето стане, а аз го пресуша с няколко цигари те са готови, както казваш и отивам да се облека, заварвайки милата трогателна картинка на задрямващите вече твари на МОЕТО легло, почиват си, клетите.

Публикувано: 28 October 2008 - 08:57 AM
Това е нашето събуждане,а на мен после съучениците ми се смеят,че съм си лягала с кокошките в 9 часа ;D.
Публикувано: 31 October 2008 - 04:04 PM
Със спъването в него сутрин преди кафето /когато светът още е едно страшно нещо, с което нямам сили да се сблъскам/ също нямаме проблеми.....той няма никакъв инстинкт за самосъхранение и аз съм свикнала вече 18 години да си гледам в краката... :blink:
Публикувано: 05 November 2008 - 12:28 PM

Публикувано: 05 November 2008 - 12:36 PM
Цитат
http://www.vbox7.com/play:0ce9dc5c
Ха- ха- ха...много се смях ;D Чудех се, защо мъжът ми " изхвърли" Софи от стаята, а то какво било...той се опита да ми опише, ама аз не можех да си представя, че наистина почти не може да се мигне от нея. Аз спя с Виви и бебето отделно, уж той да се наспива, ама...
Сега Софи си спи в хола, с достъп до тоалетна и храна за цялата нощ, но много иска да дойде и тя при нас :blink:
Публикувано: 05 November 2008 - 12:41 PM
Толкова ме е яд, че нямам камера, да симам сутрешните издевателства на моите!

Публикувано: 05 November 2008 - 10:04 PM
Цитат
http://www.vbox7.com/play:0ce9dc5c
^_^
Леле, добре, че моят не прави такива номера!!!
Публикувано: 12 November 2008 - 01:21 PM
Защото принцеса Топси реши, че тази сутрин няма да се работи, а ще си лежим в леглото. Та пристига нашата, почна да се гали, да се умилква, да мърка да ме гледа едно такова любовно... И аз как да я оставя, ми кажете? :-

When the last moon is cast over the last star of morning
And the future has passed without even a last desperate warning
Then look into the sky where through the clouds a path is torn
Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn