Dog.bg Форуми : Тема за хвалене на ветеринарни лекари

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Тема за хвалене на ветеринарни лекари

#81 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 May 2009 - 05:26 PM

Ние ходим в "Гранд" при д-р Стефанова и д-р Петков. Отношението към животните ни винаги ме е впечатлявало! Аз лично съм им много благодарна и на двамата!!!!
User's Signature

Качена снимка

#82 Потребителят е офлайн   maklaud Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 June 2009 - 10:47 AM

от цялото си сърце БЛАГОДАРЯ на доктор Слави Цеков и доктор Марияна Йорданова от неговата клиника в Хасково
за това че спасиха моето малко съкровище Фара - кокер
за отношението им към нея и към мен , за професионализма им теса наистина ветеринари по душа

#83 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 17 June 2009 - 02:31 PM

Изказвам благодарност на д-р Бяндов ,д-р Жунич и д-р Божева от вет. клиника Хирон гр.Казанлък които вече три години се грижат за моята пинчерка Сара .Благодаря им че изродиха на 10.6.2009 год 4 момиченца и едно момченце с цезарово сечение въпреки че до последно се опитваха да извадят малката дебелана която се беше заклещила и не можеше да излезе нормално .Винаги са имали компетентен отговор на въпросите ми .Благодаря за човешкото им отношение към животните и хората . :wub:

#84 Потребителят е офлайн   Nikita_72 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2009 - 06:18 PM

За тях и аз искам да кажа ,че наистина са добри.Живях доста време в Казанлък и те бяха лекарите на моите кучета.Радвам се ,че са все така добри в поставянето на диагнози и в лечението на животинките. :mg_062:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#85 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 June 2009 - 06:36 PM

Лекарите от Новет в Пловдив са уникални

#86 Потребителят е офлайн   t_e_a Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 18 June 2009 - 06:57 PM

Аз също съм изключително доволна първо от главния лекар на Софииския зоопарк(забравих му името) и от анестезиолога му(и неговото име не зная :zz_217: ). Преди 4г. направиха много тежка операция на кучето ми - имаше голям тумор на млечната жлеза. Първо, 1час след като излезе от операция, кучето ми беше на крака и имаше апетит, и второ, за сега няма изгледи(а дано и да няма) да има метастази(тъй като не проверихме дали туморът е злокачествен или доброкачествен).

На второ място, благодаря на д-р Георгиев от Син кръст. Въпреки че кастрацията е една от най-често правените операции, все пак си е операция, с която докторът и анастезиоложката му се справиха прекрасно. След упойката кученцето ми се чувстваше много добре(въпреки че е на 11г.) и за 15 дни раната й зарастна напълно, като дори и белег почти не остана! А и отношението беше страхотно от страна на лекарите!

#87 Потребителят е офлайн   genib Икона

Публикувано: 21 June 2009 - 11:46 AM

здравейте, казвам се Жени. Благодарна съм на д-р Спас Караджов / клиника Мей/ за помощта, която оказа на Ричи. Намерих малкия Ричи на улицата със счупено бедро и благодарение на бързата намеса на лекарите от к-ка Бай Вет и успешната операция на д-р Караджов кученцето е в отлично здраве, расте и се радва на живота в новия си дом. Щастлива съм, че се запознах с тези всеотдайни и способни лекари, които не пожалиха усилията и времето си, за да спасят живота на малкото бездомно кученце Ричи срещу символична сума пари. Благодаря Ви д-р Караджов!

Прикачени файлове

• Прикачен файл  2.BMP (2.25MB)
    Брой сваляния: 274

#88 Потребителят е офлайн   vania23 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 02:35 PM

Показване на мнениетоLady B*, в Nov 11 2008, 05:42 PM, написа:

Благодарности на:
1. Клиника ВИВА ВЕТ - София, Ситняково
2. Клиника "Св. Антим"  - София, ул. Враня
2. Кабинета в София в кв.Х.Димитър /зад ШЕЛ-бензиностанцията/ - Д-р Александров

Не съм съгласна с теб за Св.Антим

На 1 март 2009 на кученцето ми му се появи полип на очето.На 03 март я заведох при въпросното докторче,прегледа я и ми каза ,че има бактериална инфекция на окото,изписа ми 4 вида капки и един мехлем който трябва да се дават на всеки 2 часа 6 пъти на ден.След 4 дни отидохме на преглед и лекарят ми каза,че Сара (така се казваше) е слабичка,а Сара си ядеше 1 път на ден кит кат котешка храна (кучешка храна рядко я ядеше) + колкото и каквото да и дам допълнително ще го изяде и ще търси за още,не беше дебела,на 12 години беше много игрива и жизнена въпреки годините си.Водихме я 3 дни подред на системи,след което Сара каквото и да хапнеше започна да повръща (все едно стомаха и не може да смеля приетата храна),отидохме пак при Савов и направи кръвни изследвания и ми каза ,че трябва да и се направи ехограф на сърце и вътрешни органи,понеже от снимката не могъл да разбере какав е проблема,почна да гадае диагнози,то не беше диабед,проблем с матката,проблем със сърцето или проблем с черния дроб!?!?!?!??!?!?!?!??!?След като направихме ехографа (който беше в Анимо в Младост) се върнахме при Савов и тои изписа една шепа хапчета и ми даде някаква лечебна течна храна ,която трябваше да я разреждаме с вода и ако не я яде да и я давам със сприцовка.Каза ,че проблема е в черния дроб,от Анимо казаха ,че всичко с изключение на черния дроб е в норми или както се изразиха не е клинично (да се лекува)Капките трябваше да се дават от 2-3 месеца,лекарството за черния дроб 3 мес. хапчето за сърцето до живот.Въпреки всичко Сара продължаваше да има апетит но каквото и да хапне веднага го повръщаше,започнах да и пасирам кучешки храни размити пак с вода но тя освен ,че не ги помирисваше когато и давах
Повръщаше пак .Започнах да я храна като малките деца с лъжичка пасирано пил.месо сварено,и правех попарка,само това не го повръщаше.Кучето ми от ден на ден губеше жизненост и сили,започна само да спи.След 1 месец слагане на капки на всеки 2 часа 6 пъти на ден окото и се спука НЕ БЯХ НА СЕБЕСИ .Баща ми заведе Сара при тоя БОКЛУК,варянтите за окото бяха операция в която окото се пълни с някакав разтвор като може Сара да не се събуди от упойката,и ако се събуди можело да се усложни положението и като окото стане по голямо т.е. няма гаранция,другия варян беше да не се пипа окото и пак да се слагат капките.След още 2 месеца кучето ми тежеше 3 кг (нормата за тях е 4.6-5 кг).Много ми беше трудно да взема решение,дадох си сметка ,че през последните 3 месеца кучето няма нормален живот,спеше в леглото ми за да мога да я наблюдавам непрекъснато взимах я с мен на работа понякога,хранех я като бебетата.Всяка вечер съм плакала като я гледам как се мъчи и ,че немога да й помогна да се оправи.На 18.05.2009 взех Сара от нас и я заведох при друг лекар който я приспа,взех си я и я погребах.

Един съвет,ако обичате животното си НЕ ГО ВОДЕТЕ в Св.Антим при "доктор" Савов.Това не е ветеринар,той е селски лекар и СМЕТКАДЖИЯ

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#89 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 July 2009 - 02:42 PM

Съжалявам за загубата ти,но не можеш да слагаш всички доктори под един знаменател!В Свети Антим работят доста лекари и голяма част от тях са много кадърни!

П.С.Все пак това е тема за хвалене на ветеринари,а не за оплюване!
User's Signature

Качена снимка

#90 Потребителят е офлайн   vania23 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 July 2009 - 02:44 PM

Показване на мнениетоelena07, в Jul 10 2009, 03:42 PM, написа:

Съжалявам за загубата ти,но не можеш да слагаш всички доктори под един знаменател!В Свети Антим работят доста лекари и голяма част от тях са много кадърни!

П.С.Все пак това е тема за хвалене на ветеринари,а не за оплюване!

Затова и съм написала за кой и от къде става на въпрос!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#91 Потребителят е офлайн   IAB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2011 - 03:38 PM

да похваля моята ветеринарна лекарка - д-р Весела Янкова, намира се в София. а заедно с нея и доц. Маринков - и двамата са страхотни професионалисти и винаги, винаги се интересуват на първо място от здравето на животинката. изключително много помогнаха на моя куч, когато имаше проблеми и когато редица други касапи предлагаха "лечение", което щеше да го убие. така и стигнах до тях. оттогава това са хората, на които имам 100000% безрезервно доверие.
д-р Янкова обгрижва бездомните животинки около кабинета си и постоянно търси дом на някое. в момента се грижи за котенце с премазана лапичка, на което тя и доц. Маринков са ампутирали 4 пръстчета. ако д-р Янкова не реши да го задържи (а май натам отиват нещата), скоро ще пусна тема за котарачето.

#92 Потребителят е офлайн   nicola Икона

Публикувано: 26 February 2012 - 11:11 PM

От един час се опитвам да намеря думи да опиша професионализма, отношението и всеотдайността на Д-р Спас Караджов ... и не успявам. Дано има повече такива хора.

#93 Потребителят е офлайн   Huskylove Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 March 2012 - 09:55 AM

Кучето ми беше изяло опаковка от салам и се наложи да го водим в Вет.клиника 'Провет' в Пловдив и така се запознахме и с Д-р Маринков ,от който съм много доволна .. той показа супер профисионализъм и даже да беше свършило работното време в 22:00 затваряха .. той оперира моя Арес и до 1 часа вече кутрето беше излезнало извън опойка и си свърши работата перфектно и за 1-ви път виждам толкова добро отношение към кучето ми от страна на вет.лекар!

#94 Потребителят е офлайн   Екатерина Проданова Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Недвижими имоти,грим,чихуахуа,фитнес

Публикувано: 21 March 2012 - 11:29 PM

Доктор Калоян Войков -БОГ!!!Той буквално върна кучето ни от онзи свят.Започнахме лечение във Централна ветиринарна клиника във Варна за чернодробно заболяване но се оказа,че лекарствата не са били най-подходящите.С много съвети,изпращане на изследвания онлайн и безрезерно желание да спасим кученцето ни той ни спаси от заболяването.За нас беше въпрос на време да го загубим след като от Варна ни казаха,че не му влияят добре антибиотиците на инфекцията.Хиляди благодарности на това младо,работливо и талантливо момче-Калоян Войков от Central vet clinik Sofia
User's Signature

Моето момче си мисли, че е тигър.

#95 Потребителят е офлайн   lucky stone Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 March 2012 - 07:11 PM

Благодарност , благодарност и продължителни аплодисменти за д-р Ирина Тодорова от Тракийски университет Стара Загора, чиято изключителна компетентност, висок професионализъм и златно сърце върнаха радостта в дома ни ! Излекува тежко усложнение с гнойна инфекция след жестоко ухапване в областта на холката на нашето мило и благородно момче. Да е жива и здрава дълго време,за да има още много оздравели пациенти. Д-р Тодорова е доказателство, че лекар човек се ражда ! :rc_036: :rc_036: :rc_036:

#96 Потребителят е офлайн   awatarr Икона

Публикувано: 31 March 2012 - 01:43 PM

Най-добрата ветеринарна клиника в Плевен е клиниката на ул. "Неофит Рилски". Възхитена съм от екипите които работят там. Там работят лекари които са перфектни професионалисти.
Благодарни сме и затова, че се бореха и спасиха отровени те ни седем хъскита. Препоръчваме на всеки които обича своя домашен любимец и иска най-доброто за него до използва услугите само на тази клиника където работят д-р. Илиев и д-р. Ангелов.

#97 Guest_toy terier_*

• Група: Гости

Публикувано: 05 April 2012 - 01:13 PM

Притежавам няколко кученца от които повечето са руски той териери чистокръвни с родословия...имам и един диамант без родословие,но е син на шампион,който е 1,2кг. тази сутрин се поспах малко и се събудих твърде късно за да забележа злото което е навлязло в дома ми с пълната си мощ /мойте кучета спът при мен на леглото под одеалото и се гушкат в мен/ пробуждам се и гледам диамантчето ми се е опънало до корема ми и спи като умряло-викам си ако го види човек как спи сигурно ще го помисли за умрял тоя моя мръсник....раздвижвам се малко ма той не мърда ...викам си гледай как се е изпружил,че и не мърда....ма си викам ще го придърпам малко да си спи под одиялото да е завит пък аз ще ставам да се мия и да пия кафе вече,че е станало към 10 часа .....дърпам го аз - пък той точно като диамант-студен корав и не мърда /вдървен,кучинясал и студен/-/умрял до мен/-ужас ви казвам....да го разтривам и да го мачкам,да ми се пръска сърцето от мъка,да рева или да звъня на малкия бог ДИМИТЪР / който ми е ветеринарен лекар/ През сълзи и суполи долу горе му звъннах и Той дойде като линейка на пожар......Какво да ви кажа...МАЛЪК БОГ....Моя диамант вече е топъл и даже вече ръмжи....
ГОСПОД ЗДРВЕ ДА ИМ ДАВА НА ТАКИВА ДОКТОРИ КАТО МИТАКА
БЛАГОДАРНОСТИ ОТ ЕДНО ВЕЧЕ ЗАРАСТВАЩО СЪРЦЕ

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#98 Потребителят е офлайн   jacko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 April 2012 - 12:48 PM

Показване на мнениетоtoy terier, в 05 April 2012 - 11:13 AM, написа:

Притежавам няколко кученца от които повечето са руски той териери чистокръвни с родословия...имам и един диамант без родословие,но е син на шампион,който е 1,2кг. тази сутрин се поспах малко и се събудих твърде късно за да забележа злото което е навлязло в дома ми с пълната си мощ /мойте кучета спът при мен на леглото под одеалото и се гушкат в мен/ пробуждам се и гледам диамантчето ми се е опънало до корема ми и спи като умряло-викам си ако го види човек как спи сигурно ще го помисли за умрял тоя моя мръсник....раздвижвам се малко ма той не мърда ...викам си гледай как се е изпружил,че и не мърда....ма си викам ще го придърпам малко да си спи под одиялото да е завит пък аз ще ставам да се мия и да пия кафе вече,че е станало към 10 часа .....дърпам го аз - пък той точно като диамант-студен корав и не мърда /вдървен,кучинясал и студен/-/умрял до мен/-ужас ви казвам....да го разтривам и да го мачкам,да ми се пръска сърцето от мъка,да рева или да звъня на малкия бог ДИМИТЪР / който ми е ветеринарен лекар/ През сълзи и суполи долу горе му звъннах и Той дойде като линейка на пожар......Какво да ви кажа...МАЛЪК БОГ....Моя диамант вече е топъл и даже вече ръмжи....
ГОСПОД ЗДРВЕ ДА ИМ ДАВА НА ТАКИВА ДОКТОРИ КАТО МИТАКА
БЛАГОДАРНОСТИ ОТ ЕДНО ВЕЧЕ ЗАРАСТВАЩО СЪРЦЕ

Кой е този доктор Димитър?
И каква е била ситуацията с кучето. Така написано ми изглежда като измислица, извинявам се че го казвам направо, но действието изглежда се развива в рамките на 30 минути, как така кучето е било студено и кораво(било е мъртво), а сега ръмжи?

#99 Потребителят е офлайн   SofiaP Икона

Публикувано: 14 June 2012 - 12:37 AM

Здравейте всички,
Не съм ветеринарен специалист, нито имам намерение да ставам такъв , но четейки този блог реших да споделя мнение !
Е, имах проблем с Персийски котарак - чешеше си ушенцето неистово. Заведох го в прословутата Централна Ветеринарна Клиника, защото е най-близо до мястото, където живея. Ами... по принцип горе-долу добро отношение, но първо е доста чакане и после трябва да покажеш нетърпимост, за да се задействуват. Котето , горкото трябваше да чака заедно с мен и накрая му сложиха яка / горкото нещасно създание / и ми дадоха нещо във спринцовка да му слагам в ушите. След два дни козината му около яката беше цялата мокра а котето се движеше като сомнамбул. На всичкото отгоре след първия преглед , решиха че може да има сърдечен проблем и трябваше да му се направи ехография на сърцето. Въпреки съветите на близките ми да не го подлагам на такъв стрес аз го заведох в предварително определения час и се оказа, че на котето нищо му няма. На третия ден му свалих глупавата яка и котето си разрани ухото още повече.
Посъветвах се с познати и го заведох във Ита Вет, където бяха много мили и любезни и взеха материал за микробиология. И ме изпратиха по живо и по здраво,както се казва. На другия ден, вече бях вбесена и проверих в Интернет. Оказа се, че бях забравила за невероятния и изключителен специалист - д-р Борисов. Разбира се, че дохвърчах при него почти веднага след тел. обаждане.
И така, във Централна Ветеринарна оставих 150 лева, във Ита Вет 70 лева за нещо си а при д-р Борисов - 35 лева за подстригване на ушенцето, дезинфекция, намазване с крем, плюс него самия и две инжекции.
Оказа се, че в първите две съм платила за внимание или престиж а единствен д-р Борисов ми помогна.
Котето моментално се почуства по-добре, престана да се чеше, разкървавеното ушенце зарастна на втория ден и сега е пак весел и игрив, какъвто беше.

БЛАГОДАРЯ , д-р Борисов ! Безкрайно благодаря, че Ви има !

Препоръчвам на всички, ходещи от Клиника на Клиника като мен - не се колебайте и не губете време , просто отидете при д-р Борисов !

#100 Потребителят е офлайн   SofiaP Икона

Публикувано: 14 June 2012 - 12:48 AM

Забравих да уточня : д-р Борисов е с тел : 0885 64 62 02 и това не е реклама, повярвайте! Искам само да помогна на всички като мен, даващи парите си на вятъра!

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни