Мини зайчето Фийби иска да го гушкат!
Историята е следната:
Братовчед ми е разведен и има дъщеря на 10г., която живее при майка си, но идва често при него. Майката на племенницата ми е завършила вет. медицина и в момента работи в БАН. Преди около месец-месец и нещо казала на братовчед ми да купят на детето мини зайче (тя много отдавна иска), но първо лятото да еу тях и после тя ще го вземе у тях си при детето. Братовчед ми живее с леля ми и чичо ми в гарсониера, заедно с много мебели, цветя и един прекрасен 12-13г куч коли.
Купиха зайчето, Вики (племенницата ми) много му се радва. Зайчето май е женско (всички само гледаме и предполагаме), беличко пухче, което дава да го гушкат и разхождат без да хапе!
ОК, обаче сега се оказва, че майка й отказва да вземе зайчето, защото миришело, цапало и т.н. ... Въздържам се от коментар.
В момента леля ми и братовчед ми са на море и от 10тина дни зайчето го гледам аз, заедно с рибките на детето. За съжаление, в тяхната ситуация наистина е невъзможно зайчето да остане при тях- мястото му там е дивана, няма къде другаде?! :rolleyes:
Не мога да я задържа аз не само защото не съм планирала и искала да си имам точно зайче, но и защото често ни се налага да пътуваме и куч можем да го вземем или връчим на майка ми, но зайчето- не става :(. Освен това съм сигурна, че има много хора, които от сърце биха му се радвали много повече, отколкото аз!
Та, търся дом на тази сладуранка, която аз си кръстих Фийби (не питайте защо... ама на фона на куч, зайците хич не изглежда умни, да знаете ;D). Фийбс се намира в София, жк Стрелбище. Ще я дам само на хора, които ще се грижат наистина добре с нея.
Ако не сте гледали зайче досега- зайчето тича от време на време, талаш понякога излиза около клетката. Ако не се почиства както трябва, клетката мирише. Не си мислете, че зайчето изисква незначителни грижи. Не са много- общо 10-15мин на ден са достатъчни, но без тях не може!
Моля да не ми се обаждат лица под 18г! Деца, ако искате зайчето, накарайте мама или тати да ми се обадят!
За контакти: Надя, тел. 0898 373838, ICQ 229541168
Ето я и
ФИЙБИ: