Обяви
Публикувано: 15 November 2008 - 11:54 PM
Съветвам те да пишеш дали може да отидеш в друг град и да го доставиш или да си поделите разходите за пътя...нещо такова. Четох в друг форум, че имаше интерес към свинчето, но момичето, ако не се лъжа, беше от Пловдив. Та пиши нещо по този въпрос. :blink:
Публикувано: 09 December 2008 - 10:44 PM
Цитат
Катенцето имаш ли свободни зайчочета >?
Не, нямам
Публикувано: 29 December 2008 - 08:31 PM
До месец ще имам мини хамстерчета готови да се отделят от мама Хамстерка ;D аз съм от Пловдив ако някой е занинтересуван (подарявам ги.. :P ) да ми пише и-мейл на witch_t@abv.bg наложително ще е да разкарам гадинките за ся не мога да кажа колко ще са тъй като мама Хамстерка още не е родила (бременни сме :P ) но тя винаги успява да ги отгледа живи и здрави.. :yahoo:

Хамстеско семейство:
-мама и тати-Бълхичка и Бебо
-дъщерята и зетя-Чочка и Точко
Кучешко дите:Джина (кокерче)
Следва и член на морско-прасешкото семейство за жалост и скръб на мама .. : D
Публикувано: 09 January 2009 - 04:57 PM
Здравейте всички!!Може ли някой да ми каже дали има свободни зайчоци и горе-долу колко струват?Не съм сигурна дали ще взема!!Искам просто да знам,а ако нямате кажете от къде да си взема по-ефтино зайче от Варна?? ;) :blink: Да ми пише лично моля :)
Публикувано: 21 January 2009 - 11:48 AM
Продавам 5 бебета дегута за по 5 лв :P. Родени са на 22ри срещу 23ти декември. Живи, здрави, щастливи и мноого игриви, ненаплашени бебета. Предполагам, че са 2 женски и 3 мъжки, но не съм сигурна. Можете да ми пишете на veronika_witch@abv.bg . Жиивея в Пловдив. Ако никой не прояви интерес ще бъда принудена да ги дам на някой зоомагазин :'( :sos: :sos: :(.
Поздрави:Вероника
Поздрави:Вероника
Публикувано: 28 January 2009 - 07:49 PM
Tърсия зайче клепоухо но не за сега а за началото на април да се родят примерно сега и февруари но да го зема началото на април (искам да изненадам приятелката си и с1м решил да и зема клепоухо зайче) ако на някои зайката му скоро е родила и има едноцветни клепоухковци и е близо до софия благоевград или кюстендил да пише на лични (а! и да е до 30 лв ако може в нета има по 55 ама... и клетка и тн и минавам над 150... както и да е )
:blink:
:blink:
Публикувано: 08 February 2009 - 07:22 PM
Продавам транспортна клетка за зайче, чинчила или каквото животно имате. Става и за отглеждане на морско свинче!!! Клетката е българска - с дълбоко легенче и решетка. Размери: дължина - 54см, височина 30, ширина - 34см. Цана 12-10лв, ще се споразумеем ;) Обявата важи за София. Пишете на ЛС за повече информация!
Публикувано: 11 February 2009 - 02:13 PM
Продавам стъкленици,подходящи за отглеждане на гризачи, вероятно и за змии и паяци(ако се сложи мрежичка на отворите за въздух). Цена 15 лв
Размери:
Дължина - 40см
Широчина - 26 см
Височина - 21 см

за повече снимки и връзка - ЛС
Размери:
Дължина - 40см
Широчина - 26 см
Височина - 21 см

за повече снимки и връзка - ЛС
Публикувано: 15 March 2009 - 10:06 AM
Продавам женско тримесечно плъхче бяло със сиво,два пакета талаш и стъклена поилка за аквариум за 8 лв.Става въпрос за СОфия.За въпроси на ЛС тук ,във форума.Снимки -по-късно днес или утре.

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.