Български барак
Публикувано: 21 June 2005 - 08:20 PM
Пък това куче ,не е откраднато ,защото е показано на изложбата /то през 2003г. също беше на изложбата в Роман/,а защото му се носеше славата за работните качества.Жалко ще е и ако Себахтин не е успял да произведе нещо от него/КОНАК тои има при него дъщеря на Мухлю и старата ми кучка,която много ми я хвалеше,сега е на 2г и 2м./.
Публикувано: 23 June 2005 - 09:18 PM
Цитат
А другите снимки на нищо не приличат!Кучето не е представено добре на тях.Изглежда по нежно и някак недоразвито. r)
Но щом ме обвинявате в провокация..............ще кача още една b) b) b)
И Zhel, ти ми каза да сложа такава каквато сметна за добра.Опитах се макар и загадачно да представя кучето в най добра светлина, но щом искаш........ b) .Няма да се караме сега заради един барак я l)
Публикувано: 23 June 2005 - 09:46 PM
Цитат
Ei, Rambo na poslednata snimka izglegda 2sm pod zemiata! Ne go smiaite taka na trevata! Krie mu krakata i vizualno izglegda kasokrak. A i v stoika go opavaite oste malko, che izglegda sas sedlo taka. Moge da probvame sledvastia pat zaedno da go straknem? r)
Публикувано: 24 June 2005 - 02:12 PM
Цитат
Не може да има провокация,има снимки на които аз го държа тоя Рамбо,но са на апарата на собственика и трябва да ги взема,надявам се да съм успял да го поставя правилно на тях.
Анди,моите териери вече са 4,няма слънце да ги снимам сега,но при първа възможност ще ги пратя на Конак да ги качи ,но в другата тема.Цациба в Добрич,не е новообявен,тези изложби се заявяват още от предната година,но явно не е бил рекламиран по- рано.Абе нали знаеш,че няма да съжалявам,че ще дойдеш по- рано за изложбата в Добрич,но можеш да дойдеш още по- рано преди изложбата на Камчия.Дай някакъв имейл да ти пратя снимките директно на теб.
Публикувано: 24 June 2005 - 02:19 PM
Цитат
импрес 91,влез в сайта на български барак и там ще видиш същия този Рамбо поставен в стоика,но на нея снимка е на възраст 8м.20дни.,изложбата през 2003г.
Публикувано: 24 June 2005 - 10:51 PM
Цитат
Е Zhel, виждаш ли, че страничните наблюдатели забелязваме един регрес спрямо Рамбо от Желев.Така, че мисля първата снимка беше най удачна макар и да не дава цялостна представа . d)
#154 Guest_АНДИ_*
Публикувано: 27 June 2005 - 11:42 AM
Форума е ловен,а не качваш нищо.Дай някаква информация къде ще хапят кучетата прасета и кога.Виждаш,че хората ги интересува.Ако не да звъня на Иван Донев и да видя какво ще има из Силистренско.Аз тази година нямам какво да пускам,освен ветеранката ми,която между впрочем е в отлична форма и дано поживее още някоя друга годинка да ме радва.
Сега нещо наистина сериозно-иска ми се да се събираме по-често Североизточна България.Искам и с другите кучкари,но поне тези които сме по-близо можем да го правим.Конак вече идва при мен,аз мога да му върна визитата,но сега е "Сезона на агрономите" и може да е ангажиран.
Това май не беше за тази тема,но ако искате можем да отворим Нова тема-среща на развъдчиците на ловни породи от Североизточна българия/а и не само от Североизточна/.Поправям се "СРЕЩИ"
Публикувано: 27 June 2005 - 12:56 PM
Цитат
Ако се срещаме по средата няма да можем да разглеждаме кучетата.Аз винаги като имам път през Търговище се виждам с тяхната група,но ти ми оставаш малко настрани от пътя.Най-скоро може да се видим на Камчия,аз вече съм в отпуск.
За някакво предстоящо състезание не съм чул . На Хитово е традиционно в края на август на втората седмица от откриването на сезона.
Иска ми се на такива мероприятия да участват повече бараци,защото все пак темата е за български барак, но вижда се че хората ги е страх от кражби и явно е с основание.
#156 Guest_АНДИ_*
Публикувано: 27 June 2005 - 01:40 PM
Аз съм отпуск от 01.07.-сега в петък и до морските изложби ще бъда в Разград тъй като трябва да поработя повече с младите кучета преди сезона.След като си отпуска можеш да дойдеш с жена си в Разград с приспиване-у нас поне има много място.Ще се обадим и на други и ще Ви посрещна.А след откриването на ловния сезон можем да разменяме гостуването.
#158 Guest_АНДИ_*
Публикувано: 27 June 2005 - 03:30 PM
Публикувано: 27 June 2005 - 03:42 PM