Да живее търговийката с кучета!
Публикувано: 09 March 2008 - 12:34 AM
Публикувано: 09 March 2008 - 05:29 PM
Незнам на кои граници точно са Ви проверили чипове аз дойдох през Австрия,Унгария и Румъния - също с ферибот.
Само излишно се тревожихме да не би да стане проблем - нищо подобно!

Geenie Goldfire Liberte
Публикувано: 09 March 2008 - 06:07 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 March 2008 - 02:02 PM
Днес (понеделник)пристигна нова пратка от Словакия на следните породи: бобтейл, нюфаундленд,папилон,басет,чихуахуа,йоркшир териер,померан,оранжев шпиц,бигъл,малтез,уест,санбернар,унгарска визла,шитцу,лхаса апсо,голдън ритривър,чау-чау,англ.булдог,бултериер иобявата е взета от тук мн.др.
Публикувано: 10 March 2008 - 02:14 PM
Представям си от какви места се снабдяват с такова количество кученца - точно като показаните по-горе от линка "ферми"...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 10 March 2008 - 02:34 PM
Публикувано: 07 April 2008 - 05:53 PM
и съм наистина потресена от мнението на maria1979 :o хем кучето което е купила е било болно и агресивно(явно ''гледано'' в лоши условия преди продажбата) хем е за продажбата на животни по този начин :huh: ок,трябва да има продажба на домашни любимци за да могат хората да ги купят и да ги гледат,но не е това начинът :- и съм се обедила че за българина не важи това че като е дал пари за ''нещо си''(в случея домашен лщбимец),после няма да го хвърли като му омръзне :-
Публикувано: 08 April 2008 - 11:16 AM
Публикувано: 08 April 2008 - 12:49 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 01:24 PM
Цитат
Ако няма зоомагазини тези животни просто няма да ги има, няма да ги има майките им раждащи в мизерия едно след друго, няма да ги има и тези кученца с всевъзможни дефекти и мизерно детство.

Публикувано: 08 April 2008 - 02:24 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 02:28 PM

Публикувано: 08 April 2008 - 02:33 PM
[/quote]
Ако няма зоомагазини тези животни просто няма да ги има, няма да ги има майките им раждащи в мизерия едно след друго, няма да ги има и тези кученца с всевъзможни дефекти и мизерно детство.
[/quote]
Мисля че доста ясно е написано в поста ти "ако няма зоомагазини" Май нещо аз се бъркам и не съм те разбрала.Така че моля поясни ми тогава идеята ти от предния пост?
Публикувано: 08 April 2008 - 02:34 PM
Цитат

Публикувано: 08 April 2008 - 04:46 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 06:29 PM
Цитат
Не е проблема в животинките-всяко едно от всичките тъжни муцунки заслужава дом, в който да бъде обичана! Лошо е като се злопотребява с тези същества,а и с хората, които купуват домашни любимци от зоомагазини,очакваш да имаш лабрадор то излиза нещо друго,казваш си -все тая,обичам си го!Да не говорим какво бреме е да имаш болно животинче,а често пъти тези от зоомагазина са точно такива!Да се чудиш как да му помогнеш,да го гледаш как страда,да ти е мъчно,гадно и на теб и на душичката, която с нищо не е виновна и то защо-защото някои хора пет пари не дават за животните,а само си мислят колко пари ще изкарат!!!
Публикувано: 08 April 2008 - 08:51 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 09:35 PM
Аз също съм взимала куче от зоомагазин,най-голямата ми грешка до момента-никога няма да я повторя!!!
Публикувано: 09 April 2008 - 01:00 AM
МОД: Моля, не използвайте цветовете, за да пишете с тях постоянно. Дразни другите.
Публикувано: 09 April 2008 - 01:38 PM