Боядисване на куче
Публикувано: 12 March 2008 - 01:33 PM
Имаше даже клипче, което Бушка дори беше сложила някъде. Мисля че кученцето беше булонка. Бижу е публикувала негова снимка дори... абе не знам.. не е потвърдена информация, но не е невъзможно..
Така че, аз се чудя, истински ли... боядисани ли.... ;D

Публикувано: 12 March 2008 - 01:47 PM
Принципно в стандарта на чау-чау са допуснати 5 основни цвята-канела,черно,синьо,кремаво и рижо ...
И задължително кучето трябва да е с един цвят,абсолютно забранено е да бъде шарено ;D ...
Съмнявам се да не са боядисвани,то просто не знам как ще се получи подобен тип шарка :o

Публикувано: 12 March 2008 - 07:33 PM
Публикувано: 12 March 2008 - 09:10 PM
Забавно или не, според мен не е хуманно да се отнасяме така с животните си. Каквато ги е направила природата им, това е. Нямат нужда от "подобрения".

Публикувано: 12 March 2008 - 11:14 PM
Цитат
Забавно или не, според мен не е хуманно да се отнасяме така с животните си. Каквато ги е направила природата им, това е. Нямат нужда от "подобрения".
Шокиращо просто :o :rolleyes: ...
Вие знаете ли ако това го бях видяла на живо щях да припадна ;D :rolleyes:

Публикувано: 15 March 2008 - 11:37 PM
Боядисах я, с кафяв оцветител. Държах я мнооогоо малко и стана ... лилава. Адски гадно, ама това е положението. Уж хубав оцветител ... може би много малко я държах.
Утре ше се престараша да я снимам и ше ви я покажа :'(
Утехата ми е, че ще израсте бързо и ще я мина пак с машинка и ще премахна лилавината.
п.п. Клипче.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 16 March 2008 - 01:50 AM
А за лилавото какъв оцветител ползва?Да не би за тяхната козина да са слаби и да не ги хваща качествено,хъм странно ... не се притеснявай,изчакай няколко седмици и може да я поизмиеш пак с оцветител ако те е страх с боя.
Защото съм сигурна,че с боя ще я хване още на десетата минута,ако не се лъжа Инсулт беше казала,че е купувала на Градо Лореал Кастинг ... ;D вярно по скъпичка е,но пък е хубава казвам ти го от личен опит ;D боядисвала съм се с нея и изобщо не гори косата,особено пък тъмните нюанси.
А и още нещо няма ли черен оцветител :kisel: май няма така като се замисля,защото ако я намажеш пък с черен оцветител,може би няма да я хване съвсем и ще си стане кафенишкаво. :wub: ..
Амм сега се сетих и още нещо,а къната какво представлява :rolleyes: дали при нея няма кафяв цвят до колкото знам е по-силна от оцветителите,но не гори изобщо??!!

Публикувано: 16 March 2008 - 01:35 PM
Ето снимки - не ни се смейте много, цвета на снимките е много по-наситен, отколкото в на живо.
След къпането ;D:

Клипче.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 March 2008 - 02:02 PM
Цитат
Цитат
Да бе, така става то с несмеенето....заболя ме корема чак :sarkastichen:

Публикувано: 16 March 2008 - 02:13 PM
По важното е,че явно и самата Точка се харесва вижте я само как подскача радостно :->) ... някак си все едно кокетничи постоянно ;D

Публикувано: 16 March 2008 - 05:01 PM
Публикувано: 16 March 2008 - 05:31 PM
Цитат

Публикувано: 16 March 2008 - 10:29 PM
На снимките и аз не съм особено впечатлена от този нюанс, но ми се струва, че на живо е "по-весело"

JulyVell Siberians
Публикувано: 16 March 2008 - 10:36 PM
Цитат
На снимките и аз не съм особено впечатлена от този нюанс, но ми се струва, че на живо е "по-весело"

Публикувано: 21 March 2008 - 07:13 PM
Колкото е по-мокро на вън - толкова е по-син той - поддържа си цвета.