Dog.bg Форуми : Боядисване на куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боядисване на куче Оцени темата: -----

#41 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:<br />

Публикувано: 12 March 2008 - 01:33 PM

;D Чау-чау като панда е просто върха. Преди време бях попаднала на информация, че някакви учени от Япония ли... Китай ли(не знам точно.... не помня вече) се опитват да създадат такова куче, с шарките на панда. Таа... аз се чудя дали тези чау-чау са боядисани или някой се е "изгаврил" с породата(не ме разбирайте погрешно).
Имаше даже клипче, което Бушка дори беше сложила някъде. Мисля че кученцето беше булонка. Бижу е публикувала негова снимка дори... абе не знам.. не е потвърдена информация, но не е невъзможно..
Така че, аз се чудя, истински ли... боядисани ли....  ;D
User's Signature

Качена снимка

#42 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2008 - 01:47 PM

ууу  :o стига бе това просто не е възможно според мен.
Принципно в стандарта на чау-чау са допуснати 5 основни цвята-канела,черно,синьо,кремаво и рижо ...
И задължително кучето трябва да е с един цвят,абсолютно забранено е да бъде шарено  ;D ...
Съмнявам се да не са боядисвани,то просто не знам как ще се получи подобен тип шарка  :o
User's Signature

Качена снимка

#43 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2008 - 07:33 PM

За този клип ли става дума?
http://www.vbox7.com/play:346e6af6

#44 Потребителят е офлайн   lizata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:<br />

Публикувано: 12 March 2008 - 09:10 PM

Да, за този клип става дума, но аз го четох това отделно някъде. Не помня вече, преди време беше... И за мен е странно това да са "реалните" цветове на кучето, но знам ли вече какво може да се измисли...
Забавно или не, според мен не е хуманно да се отнасяме така с животните си. Каквато ги е направила природата им, това е. Нямат нужда от "подобрения".
User's Signature

Качена снимка

#45 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 March 2008 - 11:14 PM

Цитат

Да, за този клип става дума, но аз го четох това отделно някъде. Не помня вече, преди време беше... И за мен е странно това да са "реалните" цветове на кучето, но знам ли вече какво може да се измисли...
Забавно или не, според мен не е хуманно да се отнасяме така с животните си. Каквато ги е направила природата им, това е. Нямат нужда от "подобрения".

Шокиращо просто  :o :rolleyes: ...
Вие знаете ли ако това го бях видяла на живо щях да припадна  ;D :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

#46 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 11:31 AM

Може и да е бодисано

#47 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 March 2008 - 11:37 PM

Тук качих снимките на Точка след окончателното й оформяне. А тук са превъплъщенията й.
Боядисах я, с кафяв оцветител. Държах я мнооогоо малко и стана ... лилава. Адски гадно, ама това е положението. Уж хубав оцветител ... може би много малко я държах.
Утре ше се престараша да я снимам и ше ви я покажа  :'(
Утехата ми е, че ще израсте бързо и ще я мина пак с машинка и ще премахна лилавината.

п.п. Клипче.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#48 Потребителят е офлайн   Titka - banditka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 March 2008 - 01:09 AM

Ееее, страхотна е станала малката Точка - неузнаваема :palec:, браво на стопанката за идеята и на голямата Точица за изпълнението! ;D
User's Signature

Качена снимка

#49 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 01:50 AM

Лелее Бушкаа  :o :o :o ми тя е направо друго куче  :o съвсем сериозно много и отива с тази прическа,ако можеш даже и зимата я оформяй по този начин,но малко по дълъг вариант на късото.Чудесна е просто,животинчето хем е станало много красиво,хем ще се чувства страхотно през летните дни  :wub:
А за лилавото какъв оцветител ползва?Да не би за тяхната козина да са слаби и да не ги хваща качествено,хъм странно ... не се притеснявай,изчакай няколко седмици и може да я поизмиеш пак с оцветител ако те е страх с боя.
Защото съм сигурна,че с боя ще  я хване още на десетата минута,ако не се лъжа Инсулт беше казала,че е купувала на Градо Лореал Кастинг ...  ;D вярно по скъпичка е,но пък е хубава казвам ти го от личен опит  ;D боядисвала съм се с нея и изобщо не гори косата,особено пък тъмните нюанси.
А и още нещо няма ли черен оцветител  :kisel: май няма така като се замисля,защото ако я намажеш пък с черен оцветител,може би няма да я хване съвсем и ще си стане кафенишкаво. :wub: ..
Амм сега се сетих и още нещо,а къната какво представлява  :rolleyes: дали при нея няма кафяв цвят до колкото знам е по-силна от оцветителите,но не гори изобщо??!!
User's Signature

Качена снимка

#50 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 01:35 PM

Оцветителя е на Палет. Иначе се сетих за къна, ама там трябва много да се седи с нея.

Ето снимки - не ни се смейте много, цвета на снимките е много по-наситен, отколкото в на живо.
След къпането  ;D:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Клипче.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#51 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 01:57 PM

Цитат

Ето снимки - не ни се смейте много.....

Да бе, така става то с несмеенето....заболя ме корема чак  :sarkastichen:
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#52 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 02:02 PM

Цитат

Цитат

Ето снимки - не ни се смейте много.....

Да бе, така става то с несмеенето....заболя ме корема чак  :sarkastichen:
;D :yahoo: Толкова ли сме комични?  ;D
User's Signature

#53 Потребителят е офлайн   **БИЖУ** Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 02:13 PM

На мен пък ми харесва  :yahoo: не си личи толкова,че лилавее поне по снимки,смятам,че с къна ще стане желания цвят  :yahoo: ...
По важното е,че явно и самата Точка се харесва вижте я само как подскача радостно  :->) ... някак си все едно кокетничи постоянно  ;D
User's Signature

Качена снимка

#54 Потребителят е офлайн   totschica Икона

• groomer
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Груминг на пудели, афганки, " космати" териери ( скоч, фокс, ердейл, " уести" ... )и др.

Публикувано: 16 March 2008 - 05:01 PM

Всъщност е много сладка...наистина :blink: Но мисля, че по- " нежен" цвят ще и отива повече :blink: Явно като " китайче" ще ти е трудно да я докараш ;D , но другият път я " мацни" с това, което ми показа, че е била миналата година!

#55 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 05:31 PM

Цитат

Всъщност е много сладка...наистина :blink: Но мисля, че по- " нежен" цвят ще и отива повече :blink: Явно като " китайче" ще ти е трудно да я докараш ;D , но другият път я " мацни" с това, което ми показа, че е била миналата година!
М да, права си  :blink:
User's Signature

#56 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 March 2008 - 10:29 PM

Много знае тя какъв цвят е ;D
На снимките и аз не съм особено впечатлена от този нюанс, но ми се струва, че на живо е "по-весело"
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#57 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 16 March 2008 - 10:36 PM

Цитат

Много знае тя какъв цвят е ;D
На снимките и аз не съм особено впечатлена от този нюанс, но ми се струва, че на живо е "по-весело"
Хич и не й дреме, че е цветна  ;D Снимките са много гадни, все едно кожата й е таква, на живо, слава богу не е чак толкова гнусничко  ;D
User's Signature

#58 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 07:10 PM

Еее, браво!! Неузнаваема е станала тази Точка  ;) :wub: Розовото много и отива.
Аз сега си спомних че като я взехме Роксичка имаше розови крачета  ;D Това беше защото първите си дни са лежали на някакво килимче червено, и то пускало боя.
User's Signature

#59 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 07:13 PM

В Бъкстон има едно мнооого  синьо куче. Бездомник, явно спи  на нещо, което пуска синьо, но е забележителна гледка  ;D
Колкото е по-мокро на вън - толкова е по-син той - поддържа си цвета.
User's Signature

#60 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 07:20 PM

Цитат

В Бъкстон има едно мнооого  синьо куче. Бездомник, явно спи  на нещо, което пуска синьо, но е забележителна гледка  ;D
Колкото е по-мокро на вън - толкова е по-син той - поддържа си цвета.

Иска да е в крак с модата  ;D
User's Signature

• (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни