Змии
Публикувано: 12 November 2008 - 07:32 PM
http://vbox7.com/play:e933ab4a
http://vbox7.com/play:7a117202
:'( :'( :'(
Публикувано: 12 November 2008 - 08:04 PM

When the last moon is cast over the last star of morning
And the future has passed without even a last desperate warning
Then look into the sky where through the clouds a path is torn
Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn
Публикувано: 12 November 2008 - 10:47 PM
Публикувано: 12 November 2008 - 10:57 PM
Публикувано: 12 November 2008 - 11:45 PM
Цитат
В смисъл?
Психопати има навсякъде. Всякакви.
Какво общо имат отровните змии и с какво е опасен за хората около себе си?

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...
Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...
Публикувано: 13 November 2008 - 09:34 AM
Цитат
Аз не можах да изгледам кадрите до края понеже ми стана мъчно за котетата. Аз също гледам котка. Но в интерес на истината, ако видиш подобно нещо в природата няма да подскочиш толкова, нали? И все пак не е редно някой да ти даде коте и да разчита да го гледаш и да му се радваш, а ти да го взимаш за храна. И все пак с какво "психопатът", които гледат отровни змии е опасен за хората около него? :huh: Да не би по нататък (в частта която не догледах) онзи да дава на змиите и съседа?
borizul, много красиви снимки си сложил. Бих искала да кажа на всички, че трябва по често да си побликувате снимки на домашните любимци. Мен лично те най-много ме радват! :wub:
Публикувано: 13 November 2008 - 10:25 AM
Цитат
Цитат
. Но в интерес на истината, ако видиш подобно нещо в природата няма да подскочиш толкова, нали?
Публикувано: 13 November 2008 - 01:13 PM
Това ти го знаеш но аз не ;) Аз все си мисля че змиите нападат до каквото могат да се докопат. Най-често нападаните в природата са малките на което и да било животно. Затова и майките ги наглеждат толкова отблизо. Дори лъвицата си пази малките, защото и те не са в безопасност. По твоята логика, ако можеше всички хищници да се хранят с мърша - светът щеше да е мнгоооого щастливо място ;D
Публикувано: 13 November 2008 - 02:53 PM
Публикувано: 13 November 2008 - 05:07 PM
Публикувано: 14 November 2008 - 05:42 PM
Цитат
Напълно съм съгласна с теб! И като цяло мисля,че е повечето хора не разбират как може някой да харесва змии и да ги гледа в къщи. Затова и започват да се чудят дали сме нормални или всички сме ПСИХОПАТИ :rolleyes: Изобщо ако не предпочиташ пухкавите същества,които можеш да мачкаш и лигавиш значи нещо не ти е у ред. На повечето хора на които съм казала че съм решила да гледам змия ми се дивят на акъла. Чувам реплики като: "Ама не те ли е страх? Нали ще имаш бебе?" Бременна съм и на това изказване отговорих че и мишка да гледам може да излезне от терариума и да нагризе бебето (пошегувах се разбира се) - малко като приказката за нероден Петко. С други думи работата е много страшна ;D
Публикувано: 15 November 2008 - 10:01 AM
Цитат
Цитат
Напълно съм съгласна с теб! И като цяло мисля,че е повечето хора не разбират как може някой да харесва змии и да ги гледа в къщи. Затова и започват да се чудят дали сме нормални или всички сме ПСИХОПАТИ :rolleyes: Изобщо ако не предпочиташ пухкавите същества,които можеш да мачкаш и лигавиш значи нещо не ти е у ред. На повечето хора на които съм казала че съм решила да гледам змия ми се дивят на акъла. Чувам реплики като: "Ама не те ли е страх? Нали ще имаш бебе?" Бременна съм и на това изказване отговорих че и мишка да гледам може да излезне от терариума и да нагризе бебето (пошегувах се разбира се) - малко като приказката за нероден Петко. С други думи работата е много страшна ;D
Незнам къде в тази тема споменах ме хората които гледат змии са психопатите.Беше ми интересно хора които гледат змии как биха реагирали на това!!! :rolleyes:
Извинявам се за Офф топика
Публикувано: 15 November 2008 - 10:43 AM
[/quote]
В общи линии всеки нормален човек би реагирал на такова нещо :angry: Имах предвид, че повечето хора реагират по същия начин само като чуят че някой гледа змии :-
Публикувано: 15 November 2008 - 04:46 PM
Незнам къде в тази тема споменах ме хората които гледат змии са психопатите.Беше ми интересно хора които гледат змии как биха реагирали на това!!! :rolleyes:
[/quote]
В общи линии всеки нормален човек би реагирал на такова нещо :angry: Имах предвид, че повечето хора реагират по същия начин само като чуят че някой гледа змии :-
[/quote]
Да, така е и аз наблюдавам подобни реакции у хората като разберат,че си гледам змия.Едни такива изумени почват едни въпроси луд ли съм бил не знам си какво.На мен не ми дрме обаче за хорското мнение B)

Вход

Горе
Цитиране +