Dog.bg Форуми : Змии

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (20 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Змии

#221 Потребителят е офлайн   borizul Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 November 2008 - 05:56 PM

И още един от моите любимци ;)!
User's Signature

#Boa c. constrictor(Ханибал и Ева)1.1.0#Python molurus bivittatus albino(Максимус)1.0.0#

#222 Потребителят е офлайн   Rafael Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 November 2008 - 07:32 PM

Здравейте-искам за ви питам вие които гледате змии одубрявате ли това?
http://vbox7.com/play:e933ab4a
http://vbox7.com/play:7a117202
:'( :'( :'(

#223 Потребителят е офлайн   elerina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2008 - 08:04 PM

Наистина смятам, че е крайно наложително да се пише предупреждение, когато се дава линк към подобни кадри!  :huh:
User's Signature

When the last moon is cast over the last star of morning
And the future has passed without even a last desperate warning
Then look into the sky where through the clouds a path is torn
Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn

#224 Потребителят е офлайн   LUN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Reptiles

Публикувано: 12 November 2008 - 10:47 PM

Аз лично не одобрявам действията на този тип.Да взима животни от хора които ги дават за одглеждане за да храни змиите си не е нормално!Но тука в сайта dog.bg бях чел една тема преди време  за един психопат който "твореше" ако мога така да се изразя.Творбите му се състояха от това да взима едно куче,да го върже в  една стая без вода и храна и така докато умре.И там хората ходили и наблюдавали "творчеството" му  :rolleyes:

#225 Потребителят е офлайн   Rafael Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 November 2008 - 10:57 PM

Всякакви психопати има!!!!!!!!! за огромно съжаление-на мене просто ми беше интересно коментарите на хора които гледат тези животни защото този човек може да се нарече психопат и с тези отровни змии е опасен за хората около него!!!!!!!!!!!!!!!

#226 Потребителят е офлайн   Мъни Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2008 - 11:45 PM

Цитат

Всякакви психопати има!!!!!!!!! за огромно съжаление-на мене просто ми беше интересно коментарите на хора които гледат тези животни защото този човек може да се нарече психопат и с тези отровни змии е опасен за хората около него!!!!!!!!!!!!!!!

В смисъл?
Психопати има навсякъде. Всякакви.
Какво общо имат отровните змии и с какво е опасен за хората около себе си?
User's Signature

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...

Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...

#227 Потребителят е офлайн   rosa_bg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 November 2008 - 09:34 AM

Цитат

Аз не можах да изгледам кадрите до края понеже ми стана мъчно за котетата. Аз също гледам котка. Но в интерес на истината, ако видиш подобно нещо в природата няма да подскочиш толкова, нали? И все пак не е редно някой да ти даде коте и да разчита да го гледаш и да му се радваш, а ти да го взимаш за храна. И все пак с какво "психопатът", които гледат отровни змии е опасен за хората около него?  :huh: Да не би по нататък (в частта която не догледах) онзи да дава на змиите и съседа?

borizul, много красиви снимки си сложил. Бих искала да кажа на всички, че трябва по често да си побликувате снимки на домашните любимци. Мен лично те най-много ме радват!  :wub:

#228 Потребителят е офлайн   Zahir Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2008 - 10:25 AM

Цитат

Цитат

. Но в интерес на истината, ако видиш подобно нещо в природата няма да подскочиш толкова, нали?
- в интерес на истината не знам къде в природата ще поднесат котето затворено в терариума, дори не съм сигурна дали ако действието се развиваше в природата змията щеше да нападне. а и както знаем, в природата за храна служат болни, слаби животни, които не могат да се защитават. и не знам дали в естествената среда на обитание на тези змии изобщо се срещат котки.
User's Signature

Качена снимка

#229 Потребителят е офлайн   Zahir Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2008 - 10:34 AM

Цитат

Ето малко снимки и на моят дзвер след поредната смяна на кожа  ;)

уникално красив е, да ти е жив и здрав!
User's Signature

Качена снимка

#230 Потребителят е офлайн   LUN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2008 - 11:46 AM

Цитат

Цитат

Ето малко снимки и на моят дзвер след поредната смяна на кожа  ;)

уникално красив е, да ти е жив и здрав!
Благодаря :palec:

#231 Потребителят е офлайн   rosa_bg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 November 2008 - 01:13 PM

....... а и както знаем, в природата за храна служат болни, слаби животни, които не могат да се защитават.

Това ти го знаеш но аз не  ;) Аз все си мисля че змиите нападат до каквото могат да се докопат. Най-често нападаните в природата са малките на което и да било животно. Затова и майките ги наглеждат толкова отблизо. Дори лъвицата си пази малките, защото и те не са в безопасност. По твоята логика, ако можеше всички хищници да се хранят с мърша - светът щеше да е мнгоооого щастливо място  ;D

#232 Потребителят е офлайн   Rafael Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 November 2008 - 02:53 PM

Психопат е!!!Нормално ли ви се вижда човек да хрании отровните си змии с малки кучета и котета и заснема всичко това???Които взима предваритално от хора които разчитат на това той да ги гледа-опасен е не заради отровните змии а заради това че един ден може да реши да направи някакъв друг експеримент с тези същества(сами помислете какъв)

#233 Потребителят е офлайн   Zahir Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2008 - 02:54 PM

мисля, че има голяма разлика от мърша до по-старо или болно животно, но както и да е. не ми се спори.
User's Signature

Качена снимка

#234 Потребителят е офлайн   LUN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2008 - 05:07 PM

И аз мисля, че няма смисал да спориме и да се караме.Плюс това  има отворена тема по този въпрос http://dog.bg/forum/...ic,19866.0.html

#235 Потребителят е офлайн   rosa_bg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 November 2008 - 05:42 PM

Цитат

И аз мисля, че няма смисал да спориме и да се караме.Плюс това  има отворена тема по този въпрос http://dog.bg/forum/...ic,19866.0.html

Напълно съм съгласна с теб! И като цяло мисля,че е повечето хора не разбират как може някой да харесва змии и да ги гледа в къщи. Затова и започват да се чудят дали сме нормални или всички сме ПСИХОПАТИ  :rolleyes: Изобщо ако не предпочиташ пухкавите същества,които можеш да мачкаш и лигавиш значи нещо не ти е у ред. На повечето хора на които съм казала че съм решила да гледам змия ми се дивят на акъла. Чувам реплики като: "Ама не те ли е страх? Нали ще имаш бебе?" Бременна съм и на това изказване отговорих че и мишка да гледам може да излезне от терариума и да нагризе бебето (пошегувах се разбира се) - малко като приказката за нероден Петко. С други думи работата е много страшна  ;D

#236 Потребителят е офлайн   Rafael Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 10:01 AM

Цитат

Цитат

Напълно съм съгласна с теб! И като цяло мисля,че е повечето хора не разбират как може някой да харесва змии и да ги гледа в къщи. Затова и започват да се чудят дали сме нормални или всички сме ПСИХОПАТИ  :rolleyes: Изобщо ако не предпочиташ пухкавите същества,които можеш да мачкаш и лигавиш значи нещо не ти е у ред. На повечето хора на които съм казала че съм решила да гледам змия ми се дивят на акъла. Чувам реплики като: "Ама не те ли е страх? Нали ще имаш бебе?" Бременна съм и на това изказване отговорих че и мишка да гледам може да излезне от терариума и да нагризе бебето (пошегувах се разбира се) - малко като приказката за нероден Петко. С други думи работата е много страшна  ;D

Незнам къде в тази тема споменах ме хората които гледат змии са психопатите.Беше ми интересно хора които гледат змии как биха реагирали на това!!! :rolleyes:
Извинявам се за Офф топика

#237 Потребителят е офлайн   rosa_bg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 10:43 AM

Незнам къде в тази тема споменах ме хората които гледат змии са психопатите.Беше ми интересно хора които гледат змии как биха реагирали на това!!! :rolleyes:
[/quote]

В общи линии всеки нормален човек би реагирал на такова нещо  :angry: Имах предвид, че повечето хора реагират по същия начин само като чуят че някой гледа змии  :-

#238 Потребителят е офлайн   LUN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 November 2008 - 04:46 PM

[quote author=rosa_bg link=topic=14429.msg524661#msg524661 date=1226738583]

[/quote]

В общи линии всеки нормален човек би реагирал на такова нещо  :angry: Имах предвид, че повечето хора реагират по същия начин само като чуят че някой гледа змии  :-
[/quote]

Да, така е и аз наблюдавам подобни реакции у хората като разберат,че си гледам змия.Едни такива изумени почват едни въпроси луд ли съм бил не знам си какво.На мен не ми дрме обаче за хорското мнение  B)

#239 Потребителят е офлайн   terraristic.net Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 09:42 AM

Ох, и тук се е пренесла темата за Евгени.... :(

Хайде аз да си покажа моят Аспарух, който не малко хора познават:

Python regius на 3-4 годинки. Към метър е. Първата ми змия :)
Качена снимка

#240 Потребителят е офлайн   ganani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 November 2008 - 09:56 AM

terraristic  Много е добър, :palec: на колко време го храниш и с какво.
User's Signature

Да ме опази Господ от приятелите ми, а от враговете си сам ще се пазя.

• (20 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни