Змии
Публикувано: 12 November 2008 - 07:32 PM
http://vbox7.com/play:e933ab4a
http://vbox7.com/play:7a117202
:'( :'( :'(
Публикувано: 12 November 2008 - 08:04 PM

When the last moon is cast over the last star of morning
And the future has passed without even a last desperate warning
Then look into the sky where through the clouds a path is torn
Look and see her how she sparkles, it's the last unicorn
Публикувано: 12 November 2008 - 10:47 PM
Публикувано: 12 November 2008 - 10:57 PM
Публикувано: 12 November 2008 - 11:45 PM
Цитат
В смисъл?
Психопати има навсякъде. Всякакви.
Какво общо имат отровните змии и с какво е опасен за хората около себе си?

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...
Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...
Публикувано: 13 November 2008 - 09:34 AM
Цитат
Аз не можах да изгледам кадрите до края понеже ми стана мъчно за котетата. Аз също гледам котка. Но в интерес на истината, ако видиш подобно нещо в природата няма да подскочиш толкова, нали? И все пак не е редно някой да ти даде коте и да разчита да го гледаш и да му се радваш, а ти да го взимаш за храна. И все пак с какво "психопатът", които гледат отровни змии е опасен за хората около него? :huh: Да не би по нататък (в частта която не догледах) онзи да дава на змиите и съседа?
borizul, много красиви снимки си сложил. Бих искала да кажа на всички, че трябва по често да си побликувате снимки на домашните любимци. Мен лично те най-много ме радват! :wub:
Публикувано: 13 November 2008 - 10:25 AM
Цитат
Цитат
. Но в интерес на истината, ако видиш подобно нещо в природата няма да подскочиш толкова, нали?
Публикувано: 13 November 2008 - 01:13 PM
Това ти го знаеш но аз не ;) Аз все си мисля че змиите нападат до каквото могат да се докопат. Най-често нападаните в природата са малките на което и да било животно. Затова и майките ги наглеждат толкова отблизо. Дори лъвицата си пази малките, защото и те не са в безопасност. По твоята логика, ако можеше всички хищници да се хранят с мърша - светът щеше да е мнгоооого щастливо място ;D
Публикувано: 13 November 2008 - 02:53 PM
Публикувано: 13 November 2008 - 05:07 PM
Публикувано: 14 November 2008 - 05:42 PM
Цитат
Напълно съм съгласна с теб! И като цяло мисля,че е повечето хора не разбират как може някой да харесва змии и да ги гледа в къщи. Затова и започват да се чудят дали сме нормални или всички сме ПСИХОПАТИ :rolleyes: Изобщо ако не предпочиташ пухкавите същества,които можеш да мачкаш и лигавиш значи нещо не ти е у ред. На повечето хора на които съм казала че съм решила да гледам змия ми се дивят на акъла. Чувам реплики като: "Ама не те ли е страх? Нали ще имаш бебе?" Бременна съм и на това изказване отговорих че и мишка да гледам може да излезне от терариума и да нагризе бебето (пошегувах се разбира се) - малко като приказката за нероден Петко. С други думи работата е много страшна ;D
Публикувано: 15 November 2008 - 10:01 AM
Цитат
Цитат
Напълно съм съгласна с теб! И като цяло мисля,че е повечето хора не разбират как може някой да харесва змии и да ги гледа в къщи. Затова и започват да се чудят дали сме нормални или всички сме ПСИХОПАТИ :rolleyes: Изобщо ако не предпочиташ пухкавите същества,които можеш да мачкаш и лигавиш значи нещо не ти е у ред. На повечето хора на които съм казала че съм решила да гледам змия ми се дивят на акъла. Чувам реплики като: "Ама не те ли е страх? Нали ще имаш бебе?" Бременна съм и на това изказване отговорих че и мишка да гледам може да излезне от терариума и да нагризе бебето (пошегувах се разбира се) - малко като приказката за нероден Петко. С други думи работата е много страшна ;D
Незнам къде в тази тема споменах ме хората които гледат змии са психопатите.Беше ми интересно хора които гледат змии как биха реагирали на това!!! :rolleyes:
Извинявам се за Офф топика
Публикувано: 15 November 2008 - 10:43 AM
[/quote]
В общи линии всеки нормален човек би реагирал на такова нещо :angry: Имах предвид, че повечето хора реагират по същия начин само като чуят че някой гледа змии :-
Публикувано: 15 November 2008 - 04:46 PM
Незнам къде в тази тема споменах ме хората които гледат змии са психопатите.Беше ми интересно хора които гледат змии как биха реагирали на това!!! :rolleyes:
[/quote]
В общи линии всеки нормален човек би реагирал на такова нещо :angry: Имах предвид, че повечето хора реагират по същия начин само като чуят че някой гледа змии :-
[/quote]
Да, така е и аз наблюдавам подобни реакции у хората като разберат,че си гледам змия.Едни такива изумени почват едни въпроси луд ли съм бил не знам си какво.На мен не ми дрме обаче за хорското мнение B)