Dog.bg Форуми : За кинолозите и кучешките боеве

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

За кинолозите и кучешките боеве Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 13 March 2008 - 06:18 PM

МОД: Темата е отделена от "Чухте ли за този инцидент?" в Новини и коментар.

Цитат

Какъв е смисълът да подписваме петиция, след като БРФК, например и членове на управителния й съвет участват в подобни "изяви" - кучешки боеве. След като Председатели на клубове по породи към БРФК са част от организацията на тези боеве.

мнение на човек от този форум  :huh:

И след като в Закона бяха предвидени много по-серизони мерки (особено за боевете) но не бяха приети. Какво се е променило сега?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 March 2008 - 06:24 PM

Това изречение е безумно

Какъв е смисълът да подписваме петиция, след като БРФК, например и членове на управителния й съвет участват в подобни "изяви" - кучешки боеве. След като Председатели на клубове по породи към БРФК са част от организацията на тези боеве.
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#3 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 06:34 PM

Цитат

Това изречение е безумно
Безумно е на черното да се казва бяло

#4 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 March 2008 - 06:41 PM

Защо да е безумно?
Кой, ако не киноложката организация, трябва да създава образа на кучкаря в очите на обществото? В чии устави, ако не в тези на клубовете по породи, пише, че целта им е да обучават, да популяризират и т.н...?
Аз мисля, че не е безумно и, че този път Мад Макс е напълно права - без да се заяжда, без патос, ей-тъй на си го казва. Докато за БОК и САО се провеждат т.нар. "ТЕСТОВЕ" и се мълчи - ще е лицемерие членове на федерацията да подписват такава петиция. Първо човек трябва да си оправи своя двор. Така мисля аз.
User's Signature

Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2008 - 06:44 PM

Дайте имена кои председатели на клубове участват и организират боеве,много е лесно да се обвинява.
User's Signature

#6 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2008 - 06:48 PM

Нали не живеем в паралелна действителност???
Влез в съседните теми за САО и за БОК и почети. Дали тези "срещи" и "специалки", на които се събират стават без знанието на ръководителите на клубовете им? Дали "Стефан Попов - председател НКБОК" не е писал за "доказали се" на тези "тестове" кучета??? Писачите там даже не се притесняват да си пишат тези гадости. Пък да не говорим за снимките на биещите се кучета, които пускаха в захлас, докато не се научиха, че получават БАН за това. Не бъди наивна.
User's Signature

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2008 - 06:59 PM

Това означава ли,че всички сме в кюпа?Слагайте имена
User's Signature

#8 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2008 - 07:01 PM

Сложих ти едно име - малко ли е? Влез и почети в темите, сама ще се увериш. Аз откъде да знам кой кой е в никовете по тия теми - с такива гадости не се занимавам. Не те разбирам?

ПП Добявям ти г-н Басар, щото се ядосах и влязох да попрочета - пиши му, питай го дали ще те заведе да погледаш и ти някой "тест".
Добаям ти Тихомир Тодоров от Силистра - Торментор в този форум /забележително име за развъдник, срамота/, чийто сайт за гейм питбули изчезна в мига, в който го подбраха хората от този форум - май се казваше Хелбой.
Добавям ти и това:

Цитат

Казвъм ти предварително следващите тестови испитания са на 24.02.2008г.ако докарвъш за да бъдеш оважен както желаеш запиши си кучето предварително и тогава когато го записваш ми кажи и ако имаш претенции със кого да пускаш и няма да ти отказвъ никого тогава,дори и аз.

Сега откакто Лайката им е Мод са станали по-ниски от тревата, сигурно си правят уговорките за "тестовете" на лични. Но да не се правим на ущипани моми и да възклицаваме обидено, когато се каже нещо неприятно, но вярно...
User's Signature

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2008 - 07:11 PM

При положение,че има доказателства и имена,защо не са взети мерки?Аз това не го знаех,знам,че има ненормални хора,които си пускат кучетата,но това с председателите ми дойде в повече.Тогава какво правим,искаме закони,а хора от нас не ги спазват.

председател на САО е  Мадлен Янакиева едва ли тази жена се занимава с такива неща и е за борбите с кучета.

Не е редно всички да са под общ знаменател,навсякъде има черни овци,заради тях трябва ли да страдат останалите?
User's Signature

#10 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 08:04 PM

Цитат

При положение,че има доказателства и имена,защо не са взети мерки?Аз това не го знаех,знам,че има ненормални хора,които си пускат кучетата,но това с председателите ми дойде в повече.Тогава какво правим,искаме закони,а хора от нас не ги спазват.
председател на САО е  Мадлен Янакиева едва ли тази жена се занимава с такива неща и е за борбите с кучета.
Не е редно всички да са под общ знаменател,навсякъде има черни овци,заради тях трябва ли да страдат останалите?
Защо не са взети мерки, могат да отговорят само хората, които са знаели за нечии "извънкласни" занимания, но въпреки това не са ги взели. Наистина не е редно всички да се слагат под общ знаменател, но мълвата си е мълва, а мълчанието се тълкува в много случаи като одобрение...

#11 Потребителят е офлайн   Nadq And Karma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 March 2008 - 08:14 PM

Сайтът на господин Тодоров не е потънал, още е активен и той вероятно все още си развъжда.Поставил е собствения си телефон, явно не го е срам.
User's Signature

Представете си само каква тишина щеше да настане,
ако хората говореха само това, което знаят.

#12 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 March 2008 - 08:39 PM

Цитат

Сложих ти едно име - малко ли е? Влез и почети в темите, сама ще се увериш. Аз откъде да знам кой кой е в никовете по тия теми - с такива гадости не се занимавам. Не те разбирам?

ПП Добявям ти г-н Басар, щото се ядосах и влязох да попрочета - пиши му, питай го дали ще те заведе да погледаш и ти някой "тест".
Добаям ти Тихомир Тодоров от Силистра - Торментор в този форум /забележително име за развъдник, срамота/, чийто сайт за гейм питбули изчезна в мига, в който го подбраха хората от този форум - май се казваше Хелбой.
Добавям ти и това:

Цитат

Казвъм ти предварително следващите тестови испитания са на 24.02.2008г.ако докарвъш за да бъдеш оважен както желаеш запиши си кучето предварително и тогава когато го записваш ми кажи и ако имаш претенции със кого да пускаш и няма да ти отказвъ никого тогава,дори и аз.

Сега откакто Лайката им е Мод са станали по-ниски от тревата, сигурно си правят уговорките за "тестовете" на лични. Но да не се правим на ущипани моми и да възклицаваме обидено, когато се каже нещо неприятно, но вярно...

Така е.За съжаление.И никой не казва ,че всички са под един знаменател.Но докато се мълчи за това - значи се удобрява....

За петицията.Мисля като Mil_ и го казах преди това - повечето от исканията са законово регламентирани вече.Аз бих написала до НВМС -как работи за спазването на ресорните и закони.Съгласна съм напълно и с написаното от  danny- нещо май си противоречим ...

Не бих подписала тази петиция защото  има  и още безумни неща :
За мен  "Да бъдат елиминирани незабавно" -означава само едно - да бъдат избити.Освен, че никога няма да приема да се избиват здрави и неагресивни животни , вече и се нагледахме на избиване - в София беше системно цели 10 години.Популацията не намаля. ЗЗЖ определя какво се прави с популацията и това е базирано на опит , експертно мнение - за ефектвност.
Много глупаво е искането за незабавно преработване на ЗЗЖ .Става въпрос за закон ,нали - има правила, как така незабавно бе?Просто не знаете как изобщо се получи този закон бореха се хората за всяка дума в него ,орязвана и обезобразявана...
Искането за проверка или там какво беше на парите дарявани от организации е по същество нереално ,защото това са частни пари и ще си ги упоребяват за каквото си искат .По-лошото е с това се внушава нечистоплътност на природозащитните организации и отделните дарители..Нито една организация не е стояла тук за да краде пари.Навикваха ги достатъчно  и им правеха всякакви спънки за работата властите ,та  сега и това  обидно нещо  ...
Има и още смахнати неща в туй произвединие ,но ще спра, че става нова тема..
Аз виждах нещата някак по-иначе - друга петиция с друг текст с реални искания и смисъл - та да стои до тази сбърканата ,че да се види кое и защо..
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#13 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2008 - 09:52 PM

Цитат

Защо да е безумно?
Кой, ако не киноложката организация, трябва да създава образа на кучкаря в очите на обществото? В чии устави, ако не в тези на клубовете по породи, пише, че целта им е да обучават, да популяризират и т.н...?
Аз мисля, че не е безумно и, че този път Мад Макс е напълно права - без да се заяжда, без патос, ей-тъй на си го казва. Докато за БОК и САО се провеждат т.нар. "ТЕСТОВЕ" и се мълчи - ще е лицемерие членове на федерацията да подписват такава петиция. Първо човек трябва да си оправи своя двор. Така мисля аз.

И ако това не е върхът на лицимерието-здраве му кажи!Лично познавам КРИСТИНА МАТЕВА позната като МАД МАКС-поточно познавах.
Използва момента за да напада ръководството на БРФК и клубовете САО и БОК,защото неможа да се сработи с членовете им.Тя също има азиатка,имаше и каракачанско куче,пускала е кучета на тестове,присъствала е и се е съветвала с мен как да направи азиатката си агресивна.Дори допускаше "някой непознат да пребие кучето й за да разбере,че трябва да е резервирано с хората".Има записи на битки със азиати,получава списания за борби със кучета,и още и още и още...
Момичето съчетава Водката с тревата и често "Я ХАПЯТ"!Активен член е на МАКК!Със съпровождащите се тестове!
ПИША ЗАЩОТО МРАЗЯ ЛИЦЕМЕРИЕТО!
И НЕ КУЧЕТАТА СА ВИНОВНИ,А НИЕ ХОРАТА!

#14 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 13 March 2008 - 11:47 PM

Доста двулични създания има сред тук пишещите !
Приятни дискусий !

#15 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 01:31 AM

Цитат

Сайтът на господин Тодоров не е потънал, още е активен и той вероятно все още си развъжда.Поставил е собствения си телефон, явно не го е срам.

Наденце, от какво трябва да ме е срам миличка ? ? ?

Имал съм Американски Пит Бул Териери и в момента имам един мъжкар и една млада
женска, които смятам да си гледам докато са си живи и здрави. Не ме е срам от моите си
кучета и от породата им, защото те са си чистопородни и със родословия издадени от АDBA...

Разбира се ти със сигурност знаеш коя е тази организация, къде е седалището и, и каква е популярността и...

Ти, детенце недей да плюеш по мен, а се засрами от факта, че допусна да "умориш" всичките бебета на Карма !!!
Ти, дето ме плюеше и ми даваше акъл как трябвало да си гледам бебетата - бултериер и как те били в мизерията.
Като гледам снимките, които беше постнала във Бултериер форума май Карма не беше родила на мека постеля, а в
някакъв гараж или мазе и бебетата лежаха на някаква "шуба" или "ватенка". Първо ти се засрами от постъпките си,
и чак тогаз почни да класифицираш хората, да плюеш по тях и да даваш акъл на "кучкари", които най-малкото са по
възрастни от теб и виждали и гледали със десетки повече кучета от теб..... Поздрав, миличка и остани със здраве !!!

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#16 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 14 March 2008 - 01:53 AM

Цитат

Добаям ти Тихомир Тодоров от Силистра - Торментор в този форум /забележително име за развъдник, срамота/,
чийто сайт за гейм питбули изчезна в мига, в който го подбраха хората от този форум - май се казваше Хелбой.

Сега откакто Лайката им е Мод са станали по-ниски от тревата, сигурно си правят уговорките за "тестовете" на лични.
Но да не се правим на ущипани моми и да възклицаваме обидено, когато се каже нещо неприятно, но вярно...

Никъде не ми е изчезнал сайта за АПБТ,
напротив там си е където си е бил винаги !!!

Само не мога да разбера, какво имаш ти лично против мен,
против името на развъдника ми и въобще защо ме замесваш в
неща които не ме вълнуват от отдавна. Увличал съм се по "гейм"
питовете, интересувал съм се от тях, притежавал съм такива животни
със "ценно" родословие и това е. Ако ти или който и да е, успее да докаже
участието ми в кучешки битки, нека изложи факти, цитира свидетели или да
покаже фотоси на моите "някогашни" любимци в "акция" или да си замълчи !!!

До тогава, всичко което сте изписали, продължавате да пишете и ще изпишете
за мен си е чиста проба чесане на езици, злословене и долнопробно клеветене !!!

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#17 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 March 2008 - 10:26 AM

TORMENTOR, аз се изказвам единствено от свое име и не ангажирам никого с мнението си. За да бъде ясно за всички ще кажа, че нямам доказателства за участието на Тихомир Тодоров в организирането на кучешки боеве.

НО! За мен човек, който развъжда, търси и продава кучета от тази порода от родители селектирани по критерии определящи ги като годни или негодни за гейм си е участник в мръсния процес също толкова, колкото този, който  организира боевете. Намирам твоят сайт за достатъчен, за да те уличи в тази варварщина и не смятам, че е достатъчно да кажеш, ама аз само така си ги развъждам, защото са ми интересни.
User's Signature

Качена снимка

#18 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 14 March 2008 - 11:07 AM

''Какъв е смисълът да подписваме петиция, след като БРФК, например и членове на управителния й съвет участват в подобни "изяви" - кучешки боеве. След като Председатели на клубове по породи към БРФК са част от организацията на тези боеве.''

Силни думи...! Надявам се този, който ги е написал, да съзнава какво точно е написал и какво провокира със своето изказване!  Не се и съмнявам, че много точно отчита факта, че този пост е директно обвинение към авторитетни личности и когато се 'пускат' подобни изявления в общественото пространство винаги трябва да се мисли за отзвука....
Забележете, никак не коментирам истинността на написаното и не бих се нагърбила с ролята на защитник на когото и да било! 

В хода на мисли искам да споделя, че според мен, преди да напишем нещо подобно е редно наистина нашите твърдения да се осланят на сериозни факти и доказателства, а не само на предположения! Да издигнем в култ незнаещия, само защото някой предполага, че той има заложби и да сринем знаещия, само защото някой предполага, че той е способен на грешка е не само несериозно, но и непростимо...

'Когато фактите говорят и Боговете мълчат!'
Без значение какво коментираме, щом разполагаме с неоспорими факти и доказателства, значи имаме пълното право да излагаме дадени тези!
За истинноста на цитираното твърдение, аз няма какво да напиша, защото не знам за подобно нещо, това не означава, че някой друг не зане...! Оттук насетне мога само да чета тази тема  ;), а тези които ще пишат след мен нека не забравят, че празни нападки без доказателства се приемат от разумните люде като чиста завист и желание за безпочвено опетняване на дадени личности!   
Адвокат на никого не съм- аз съм на страната на добрите ;)!

P.S. Никога не се знае в една житейска ситуация в каква позиция ще бъдем- на плюещите или на оплюваните, и в двата случая не е лесно  ;D! Нека се уважаваме  :drugarche:!

#19 Потребителят е офлайн   Bull_MAGIC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:High selection

Публикувано: 14 March 2008 - 11:25 AM

Клубни форуми / БКК Английски Бултериер / Re:ЛАФЧЕ , коментари и обмяна на опит  -: Март 05, 2008, 11:09:19 am 
Цитат на: Bull_MAGIC в Март 04, 2008, 10:32:14 pm
Цитат на: TORMENTOR в Март 04, 2008, 10:29:15 pm
Цитат на: Bull_MAGIC в Март 04, 2008, 10:21:20 pm
Цитат на: TORMENTOR в Март 04, 2008, 10:16:00 pm
Иване, кажи какво те интересува за BLOODY BLAZING BLADE of Tormentor и ще ти кажа ? ? ?

Тихомире, би ли обяснил значението на : "BLOODY BLAZING BLADE of Tormentor "
и смисъла който си вложил в това?

Еми, ако наистина те интересува какво съм искал да искажа с името му,
преведи си го и в буквалният смисъл и ще намериш отговора който търсиш !!! 

"КЪРВАВОТО БЛЕСТЯЩО ОСТРИЕ НА МЪЧИТЕЛЯ" - сега доволен ли сте, Хер НАЗ ? ? ?

Благодаря,
но отговори само на първия въпрос......?!

Да беше обърнал внимание, че отдавна не съм бил вече онлайн.....

.... и все пак, не ми отговори.....какво те привлича в това:

КЪРВАВОТО БЛЕСТЯЩО ОСТРИЕ НА МЪЧИТЕЛЯ....? 

User's Signature

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583

#20 Потребителят е офлайн   Bull_MAGIC Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:High selection

Публикувано: 14 March 2008 - 11:31 AM

quote author=Bull_MAGIC link=topic=14515.msg363314#msg363314 date=1205486759]
Клубни форуми / БКК Английски Бултериер / Re:ЛАФЧЕ , коментари и обмяна на опит  -: Март 05, 2008, 11:09:19 am 
Цитат на: Bull_MAGIC в Март 04, 2008, 10:32:14 pm
Цитат на: TORMENTOR в Март 04, 2008, 10:29:15 pm
Цитат на: Bull_MAGIC в Март 04, 2008, 10:21:20 pm
Цитат на: TORMENTOR в Март 04, 2008, 10:16:00 pm
Иване, кажи какво те интересува за BLOODY BLAZING BLADE of Tormentor и ще ти кажа ? ? ?

Тихомире, би ли обяснил значението на : "BLOODY BLAZING BLADE of Tormentor "
и смисъла който си вложил в това?

Еми, ако наистина те интересува какво съм искал да искажа с името му,
преведи си го и в буквалният смисъл и ще намериш отговора който търсиш !!! 

"КЪРВАВОТО БЛЕСТЯЩО ОСТРИЕ НА МЪЧИТЕЛЯ" - сега доволен ли сте, Хер НАЗ ? ? ?

Благодаря,
но отговори само на първия въпрос......?!

Да беше обърнал внимание, че отдавна не съм бил вече онлайн.....

.... и все пак, не ми отговори.....какво те привлича в това:

КЪРВАВОТО БЛЕСТЯЩО ОСТРИЕ НА МЪЧИТЕЛЯ....? 

[/quote]
User's Signature

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583

• (14 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни