Цитат
Сложих ти едно име - малко ли е? Влез и почети в темите, сама ще се увериш. Аз откъде да знам кой кой е в никовете по тия теми - с такива гадости не се занимавам. Не те разбирам?
ПП Добявям ти
г-н Басар, щото се ядосах и влязох да попрочета - пиши му, питай го дали ще те заведе да погледаш и ти някой "тест".
Добаям ти Тихомир Тодоров от Силистра - Торментор в този форум /забележително име за развъдник, срамота/, чийто сайт за гейм питбули изчезна в мига, в който го подбраха хората от този форум - май се казваше Хелбой.
Добавям ти и това:
Цитат
Казвъм ти предварително следващите тестови испитания са на 24.02.2008г.ако докарвъш за да бъдеш оважен както желаеш запиши си кучето предварително и тогава когато го записваш ми кажи и ако имаш претенции със кого да пускаш и няма да ти отказвъ никого тогава,дори и аз.
Сега откакто Лайката им е Мод са станали по-ниски от тревата, сигурно си правят уговорките за "тестовете" на лични. Но да не се правим на ущипани моми и да възклицаваме обидено, когато се каже нещо неприятно, но вярно...
Така е.За съжаление.И никой не казва ,че всички са под един знаменател.Но докато се мълчи за това - значи се удобрява....
За петицията.Мисля като Mil_ и го казах преди това - повечето от исканията са законово регламентирани вече.Аз бих написала до НВМС -как работи за спазването на ресорните и закони.Съгласна съм напълно и с написаното от danny- нещо май си противоречим ...
Не бих подписала тази петиция защото има и още безумни неща :
За мен "Да бъдат елиминирани незабавно" -означава само едно - да бъдат избити.Освен, че никога няма да приема да се избиват здрави и неагресивни животни , вече и се нагледахме на избиване - в София беше системно цели 10 години.Популацията не намаля. ЗЗЖ определя какво се прави с популацията и това е базирано на опит , експертно мнение - за ефектвност.
Много глупаво е искането за незабавно преработване на ЗЗЖ .Става въпрос за закон ,нали - има правила, как така незабавно бе?Просто не знаете как изобщо се получи този закон бореха се хората за всяка дума в него ,орязвана и обезобразявана...
Искането за проверка или там какво беше на парите дарявани от организации е по същество нереално ,защото това са частни пари и ще си ги упоребяват за каквото си искат .По-лошото е с това се внушава нечистоплътност на природозащитните организации и отделните дарители..Нито една организация не е стояла тук за да краде пари.Навикваха ги достатъчно и им правеха всякакви спънки за работата властите ,та сега и това обидно нещо ...
Има и още смахнати неща в туй произвединие ,но ще спра, че става нова тема..
Аз виждах нещата някак по-иначе - друга петиция с друг текст с реални искания и смисъл - та да стои до тази сбърканата ,че да се види кое и защо..