Цитат
И ако това не е върхът на лицимерието-здраве му кажи!Лично познавам КРИСТИНА МАТЕВА позната като МАД МАКС-поточно познавах.
Използва момента за да напада ръководството на БРФК и клубовете САО и БОК,защото неможа да се сработи с членовете им.Тя също има азиатка,имаше и каракачанско куче,пускала е кучета на тестове,присъствала е и се е съветвала с мен как да направи азиатката си агресивна.Дори допускаше "някой непознат да пребие кучето й за да разбере,че трябва да е резервирано с хората".Има записи на битки със азиати,получава списания за борби със кучета,и още и още и още...
Момичето съчетава Водката с тревата и често "Я ХАПЯТ"!Активен член е на МАКК!Със съпровождащите се тестове!
ПИША ЗАЩОТО МРАЗЯ ЛИЦЕМЕРИЕТО!
И НЕ КУЧЕТАТА СА ВИНОВНИ,А НИЕ ХОРАТА!
Ах..
Чак сега виждам тази тема! :blink:
Включвам се незабавно. Това написано по-горе от Валентин еди-какъв си от Силистра, поддръжник и приятел на Тихомир Тодоров не отговаря на истината.
Никога не съм участвала, дори присъствала на кучешки боеве, или както там си ги наричат лудите - "изпитания"..
Един единствен път отидох с него лично за да го запиша как си пуска кучето да се бие в лична уговорка с друг човек, но кучетата не пожелаха да се сбият. Този запис няма стойност.
Понеже реметалка е тип, който държи кучетата му да са агресивни съм го питала защо и като как ги тренира да бъдат такива.. Обяснявал ми е с пикантиите им. Потвърждавал е, че всичко което знае е от Тихомир Тодоров и дресьор и селекционер на НОК.
Също познавам и други хора освен него в този "бранш".. И тях съм питала как си подготвят кучетата и съм демонстрирала заинтересованост, за да се добера до максимално точна и подробна информация.
Уважаеми зрители, част от кинологията в България - малка или голяма.. Случват се сериозни неща. Не са страшни, въпреки че се опитват да бъдат представяни като такива, но са плод на абсолютно болни мозъци с дадена им някаква власт /малко или много/.. Най-неприятното е, че вместо болните мозъци да се ограничават, то им се дава "зелена светлина" и с всеки изминал ден се увеличават.. От което пострадаха, страдат и ако не се вземат някакви мерки ЩЕ ПОСТРАДАТ много кучета.
Събирам всякакви видео записи /в момента съм набрала известен брой/ на кучешки боеве! Списания.. Всичко за което се сетите с една единствена цел - да имаме ДОКАЗАТЕЛСТВА СРЕЩУ нередностите в България и хората, замесени в тях.
Моля, който разполага с такива, да ми пише на лични.
Забелязвам че типчето реметалк и други започнаха да ми се нахвърлят нещо /получавам заплахи../ - предполагам са се поизплашили.. Нормално е всеки да поеме отговорност за действията си в Държава със Закони, като България. И аз, надявам се ние, ще направим каквото е необходимо да спомогнем справедливостта да възтържествува.
Цитат
Ако ти или който и да е, успее да докаже
участието ми в кучешки битки, нека изложи факти, цитира свидетели или да
покаже фотоси на моите "някогашни" любимци в "акция" или да си замълчи !!!
Не е далече времето, Тихомире. :blink: Няма Богопомазани.
И.. Въпросите ми :
1. БРФК все още няма официална позиция относно кучешките боеве/тестови изпитания/или както и да се наричат.
2. Защо?
3. Как БРФК допуска членове на УС и председатели на клубове, съдии да УЧАСТВАТ и ПОДКРЕПЯТ подобни мероприятия?
4. Кой в БРФК не си върши работата?
5. Тъй като считам, че е редно ДОКАЗАТЕЛСТВА да се предоставят първо на БРФК - интересува ме в какъв вид желаят да им бъдат предоставени? Като съдебни решения? Под формата на видео записи? Под формата на свидетелски показания? Как? И какви санкции ще наложи ОРГАНИЗАЦИЯ която е много добре запозната със случващото се и до този момент не е взела отношение, какво остава за мерки?