За кинолозите и кучешките боеве
Публикувано: 19 March 2008 - 08:15 PM
Цитат
с вас нямам право да водя диалог ....предполага се че се очаква същото и от вас

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 19 March 2008 - 09:02 PM
Публикувано: 19 March 2008 - 09:05 PM
Един имал сайт с гейм тествани питове и с загуби и победи и прочее гнуслярщини..Друг си пише директно тук във форумите за тестове и за килограми...То бива, то може ама..

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 20 March 2008 - 09:24 AM
Публикувано: 20 March 2008 - 03:38 PM
И сега,когато до никъде Пак не стигна Никой от пишещите,да помоля ВСЕКИ от ВАС имащ адекватни и достоверни Действителни доказателства,които могат да послужат пред УС на БРФК и СЪДА, уличаващи изброените по-горе лица да ми ги предостави.
От това зависи да има адекватна реакция към всеки един от изброените.
Публикувано: 20 March 2008 - 04:43 PM
Цитат
И сега,когато до никъде Пак не стигна Никой от пишещите,да помоля ВСЕКИ от ВАС имащ адекватни и достоверни Действителни доказателства,които могат да послужат пред УС на БРФК и СЪДА, уличаващи изброените по-горе лица да ми ги предостави.
Публикувано: 20 March 2008 - 05:03 PM
Цитат
Искаш да кажеш, че си за битките между животни за забавление и пари на хората?! :huh:
Публикувано: 20 March 2008 - 05:12 PM
Цитат
Според мен първо всеки клуб трябва да си реши вътрешните проблеми,
със своите проблематични членове.....
Не е необходимо постоянно да се търси и за всичко все БРФК!
Който има факти за Тихомир Тодоров (развъдник TORMENTOR гр. Силистра),
по-точно HellBoy kennel Pit-Bull Game-dog да ми се обади.........!
Благодаря за темата, Колеги!

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583
Публикувано: 20 March 2008 - 05:19 PM
Цитат
Цитат
Искаш да кажеш, че си за битките между животни за забавление и пари на хората?! :huh:
Искаш да кажеш, че когато си свидетел на криминално деяние, знаеш че е такова, ще си вдигнеш раменете и ще си кажеш "всеки да си прави каквото иска", например изнасилване, грабеж, убийство?!
А бокса и аз го харесвам, но не виждам връзката му с кучешките боеве!
Публикувано: 20 March 2008 - 05:33 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Искаш да кажеш, че когато си свидетел на криминално деяние, знаеш че е такова, ще си вдигнеш раменете и ще си кажеш "всеки да си прави каквото иска", например изнасилване, грабеж, убийство?!
А бокса и аз го харесвам, но не виждам връзката му с кучешките боеве!
Публикувано: 20 March 2008 - 05:35 PM
Цитат
Цитат
Според мен първо всеки клуб трябва да си реши вътрешните проблеми,
със своите проблематични членове.....
А когато един Член е проблемен такъв в няколко клуба едновременно,
кой ще поеме политическата отговорност тогава..?!?

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 20 March 2008 - 05:48 PM
Публикувано: 20 March 2008 - 05:48 PM
Цитат
ванка знам че се зъбиш за спорта ,пък и ти е добре да се поразмие малко темата де драска дупетата на приятелите ти,ама хората гледат малко по сериозно на нещата
въх мад ти сериозни доказателства изкопа ,и такова доказателствата за твоята невинност ли щеше да пускаш или срещу дръги хора
реметалк маи ти предложи неустоимо предложение с тая лула на мира ,с кво си я натъпкал бре човек ,тя ината и ядосана .....всъщност мад ти да не излуга за доказателствата понеже бе афектирана ;D
.......добре че нямах право на диалог инак бих приел един бас с един ...

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".