Dog.bg Форуми : За кинолозите и кучешките боеве

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

За кинолозите и кучешките боеве Оцени темата: -----

#201 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 March 2008 - 10:11 PM

Тия хора имат доста свободно време щом се занимават с разследвания ;D ;D ;Dявно доста гледат ,,АНИМАЛ ПЛАНЕТ,, ;D ;D ;Dв по горен пост им написах съвсем сериозно моето становище някои ме разбраха и се съгласиха с него,а на другите пожелавам приятно писане ;)

#202 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2008 - 11:46 AM

Цитат

НЕЩО ЗАПЪНАХТЕ А ;D ;D ;DКАКВО СТАНА С РАЗКРИВАНЕТО НА,,АФЕРАТА КУЧЕШКА РАДОСТ,, ;D ;D ;D ;D ;D

Търпение, vanko2, търпение...Хубавите неща искат време...
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#203 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 March 2008 - 06:17 PM

TORMENTOR, ти сам си правиш сечено, не ме сочи с пръст мен. Кръстил си се "ИЗТЕЗАТЕЛ", на сайта ти кучетата са обявени като "тестирани по гейм", писал си кой колко победи и загуби има... Колкото и да разказваш, че отвратителните ти постинги в пит-форума са измишльотини - няма кой да ти повярва. Така че, не се хаби. Сам си се нас##ал, а сега се оплакваш, че мирише. Сори...

ВАНКО, разбрахме ти "становището", престани да спамиш. Като не те интересува и според теб не е проблем биткаджия да е редовен член на федерацията - ходи да си пишеш с приятелчетата за "тестове" и "специалки" в Пазачи на стадата, не ти е тук мястото.
User's Signature

Качена снимка

#204 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2008 - 10:44 PM

Цитат

TORMENTOR, ти сам си правиш сечено, не ме сочи с пръст мен. Кръстил си се "ИЗТЕЗАТЕЛ", на сайта ти кучетата са обявени като "тестирани по гейм", писал си кой колко победи и загуби има... Колкото и да разказваш, че отвратителните ти постинги в пит-форума са измишльотини - няма кой да ти повярва. Така че, не се хаби. Сам си се нас##ал, а сега се оплакваш, че мирише. Сори...

ВАНКО, разбрахме ти "становището", престани да спамиш. Като не те интересува и според теб не е проблем биткаджия да е редовен член на федерацията - ходи да си пишеш с приятелчетата за "тестове" и "специалки" в Пазачи на стадата, не ти е тук мястото.
О извинете ме, ;Dизвинете ме за това че си написах мнението и това което мисля,само да ви кажа за последно ;DИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА КОЛКО ЧЛЕНОВЕ НА БРФК ГЛЕДАТ ИЛИ ОЧАСТВАТ В БИТКИ ;Dчао засега ;D ;D ;Dхубаво въпросче А ;D

#205 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 05:23 PM

Я тук се открили топлата вода. Болна и грозна тема, а БРФК какво правят? За мен това е афсурдно , лека вечер

#206 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 05:32 PM

Цитат

Я тук се открили топлата вода. Болна и грозна тема, а БРФК какво правят? За мен това е афсурдно , лека вечер
Не топла а вряла но вече истина ;D ;D ;Dи какво искаш да направят от БРФК  да тръгнат да ги търсят и съдят ли :huh: :huh: :huh: ;D ;D

#207 Потребителят е офлайн   mitaksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 08:03 PM

а, не, пък и от теб включвна не очкавах, виждам , че явно нямаш работа и отношение в темата и всеки пост ти е спам :blink:

#208 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 02:01 AM

Какъв е резултата от гейм теста, между клуба и торментор,кого да пишем спечелил победа ;D ;D ;D

МОД: Стига спам! Това не ви е тема за разведряване.

#209 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 March 2008 - 05:56 PM

Цитат

Какъв е резултата от гейм теста, между клуба и торментор,кого да пишем спечелил победа ;D ;D ;D

МОД: Стига спам! Това не ви е тема за разведряване.
;Dслужебна попеда за торментора,не ще да се бие другия
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#210 Потребителят е офлайн   albena Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 27 March 2008 - 07:44 PM

та един поздав и от мен, че май стана скучно на хората само ТОДОРОВ да ядем сутри обед и вечер  ;D

Мод: Получаваш бан за 3-дни. При следващ подобен линк, бан-а ще е завинаги

#211 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2008 - 09:08 AM

Много е обидно заглавието на темата,защото 1-2-ма кинология не правят.
Представете си какво впечатление и какво мнение ще си изгради човек влязъл за първи път тук и прочете само заглавието......

Моля ви да го смените.
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#212 Потребителят е офлайн   insomnia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 11:44 AM

Впечатлението, което ще си създаде е тъкмо, че сред кинолозите има такива, занимаващи се с кучешки боеве. В този ред на мисли заглавието ми се струва на място. Всъщност има кой да прецени това, но заглавие лесно се сменя, а тези, които създават кофти впечатление остават. По ефективно е като се ограничи достъпа на такива до кинологията. Тогава такива заглавия няма да са необходими.
User's Signature

It is true that Pitbulls grab and hold on. But what they most often grab and refuse to let go of is your heart, not your arm.

#213 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 March 2008 - 11:01 PM

Изписали са се доста страници и когато председател на клуб поиска доказателства,които да послужат пред БРФК и съда всички замлъкнаха и започнаха общо взето глупости да се пишат.Какъв е смисъла от тази тема-на малка групичка хора ви се иска да уронвате престижа на кинолозите ли?
Да има кой да прецени за това пиша,след като мод или админ прочете темата да прецени дали това заглавие е удачно,но админ или мод,а не вие-групичката.....
User's Signature

#214 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 March 2008 - 11:20 PM

Никой не уронва престижа на никого,всеки има глава на раменете и я изпозва,и да ви го кажа за да не се заблуждвате-БОРБИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА-просто някои породи са затова :palec:и никой не ще ги спре,нито аз нито ти нито който и да е друг.Това е е истината за съжаление.

#215 Потребителят е офлайн   proffit Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2008 - 06:39 AM

Цитат

Изписали са се доста страници и когато председател на клуб поиска доказателства,които да послужат пред БРФК и съда всички замлъкнаха и започнаха общо взето глупости да се пишат.Какъв е смисъла от тази тема-на малка групичка хора ви се иска да уронвате престижа на кинолозите ли?
Да има кой да прецени за това пиша,след като мод или админ прочете темата да прецени дали това заглавие е удачно,но админ или мод,а не вие-групичката.....
Тази групичка май повече притеснява определени председатели на клубове, отколкото техни членове, които се перчат по биткаджийските форуми, говорейки свободно за "местото на истината" и др. цветущи термини. Ако кинолозите си затварят очите пред такива членове, нямат никакво право да се сърдят, че някой им уронвал престижа. insult писа по-назад за етични норми, които би трябвало да важат за всички, така че самото писане в подобни форуми е достатъчно доказателство, но явно е по-удобно вместо да се отстрани проблема, да се обвинява група хора, че искат само да плюят. Лично аз нямам никаква полза от уронването на престижа на когото и да било!
@vanko2
Борбите наистина никога няма да спрат, но мястото им трябва да остане в ъндърграунда.

#216 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2008 - 09:50 AM

Никой не оспорва insult,но това,което пишете тук не са доказателства с които могат да се вземат мерки.
User's Signature

#217 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 March 2008 - 10:36 AM

Няма нищо обидно в заглавието на темата. То касае не само нечие участие в подобни мероприятия, но и отношението на всички кинолози към този вид занимания, без да внушава непременното им участие.

#218 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2008 - 10:20 PM

Колко от вас например знаят, че Стефан Попов - член на УС на БРФК участва във кучешки боеве /посещава, агитира, образова се, скоро може и да съдийства..  :blink:/?

Скоро гледах запис на борби от Македония дори, миналата година, на който е заснет въпросният кинолог..
В такива моменти се радвам, че не съм част от системата наречена "БРФК" и че не следвам такива "личности"..
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#219 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2008 - 12:46 AM

Цитат

Колко от вас например знаят, че Стефан Попов - член на УС на БРФК участва във кучешки боеве /посещава, агитира, образова се, скоро може и да съдийства..  :blink:/?

Скоро гледах запис на борби от Македония дори, миналата година, на който е заснет въпросният кинолог..
В такива моменти се радвам, че не съм част от системата наречена "БРФК" и че не следвам такива "личности"..

Дайте линк към този запис :blink:.Стефан Попов,не е БРФК...,но когато цитирате имена е честно да дадете и фактите...така никой няма да следва такива"личности" :blink:.
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#220 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 March 2008 - 08:02 AM

Аз, например, не знам.
Господин Попов е потребител тук. Надявам се, че може да отговори вярно ли е?
Иначе всички знаем колко е лесно да се съсипе нечия репутация и че непрестанните борби за надмощие могат да доведат до всякакви твърдения.

• (14 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни