Цитат
Не е ли време да се спрем с този безкраен спор!?
Аз пък смятам, че колкото повече се говори, толкова по-добре. Този форум не е само да си показваме съкровищата и да съобщаваме кой какви щуротии е направил. Има доста образователни теми в помощ на незнаещите относно множенето, но май не всеки е отворен да го разбере.
В интерес на истината много хората имащи домашен любимец нямат дори представа как да си гледат кучето - храна, възпитание, поведение и т.н......, та дори си мислят, че мъжкото куче се разгонва и като има сгоден момент, понеже много му се иска "трябва да приземи самолета" (както беше писал един потребител ) :rolleyes:
Смееееешно, мноооого смешно.
И в тази връзка, във форума има доста хора, потрудили се да обяснят някои прости неща, защо една порода се развива нагоре, защо не се разможава безцелно, та дори и родословни кучета има, които не се развъждат. Но явно на някои им е по-добре да почват спорове и странно защо се смесват любовта към кучето с родословието. :rolleyes: А пък това съпоставяне куче-човек направо ме разби. Беше направо фарс. ^_^
Да, факт, никой не може да спре това "безразборно плодене", но поне остава една малка надежда някой от тук пишещите да се замисли върху това защо е така.
И insult си го каза, но беше прието като злоба и какво ли още не. Щото..... е това е българина - все си мисли: ти ли пък ще ми кажеш к`во да пра`а.
Huskypower, и аз като shadow, евала :drugarche:, че не си се отказала. От 10 души един да те послуша, пак ще е нещо. Сега гледам, че ще се сформира нова тема за плоденето на неродословните хъскита. B) Нямам думи ..... просто поредният бълг. инат :mazohist:. Вместо да еволюира, то пропагандира....
Това е като на слепец да пишеш, на глух да говориш....