Dog.bg Форуми : Изгубен черен лабрадор

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Изгубен черен лабрадор

#1 Потребителят е офлайн   bilyananacheva Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 March 2008 - 10:37 AM

Загубен е черен лабрадор на 16.03.2008 следобяд към 15.00часа.
Казва се Джорди. На година и осем месеца е. Няма каишка на врата.
Загуби се в района на кв. Бъкстон, ул. Българска легия.
Телефони за контакт:
855-27-57
0888435013
0878552757

#2 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 March 2008 - 11:42 AM

Пейстнах обявата и ТУК.
User's Signature

прочети правилата за подписите

#3 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 18 March 2008 - 11:02 PM

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#4 Потребителят е офлайн   bilyananacheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 11:00 AM

Благодаря на Eni и bushkata за подкрепата с обявите.

#5 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 11:06 AM

Цитат

Благодаря на Eni и bushkata за подкрепата с обявите.

bilyananacheva , няма ли някакви новини?
User's Signature

#6 Потребителят е офлайн   bilyananacheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 11:47 AM

Цитат

bilyananacheva , няма ли някакви новини?

Никакви  :'(
Направо се чудя как може да се изпари така, при положение, че винаги го разхождаме без повод, защото е научен да върви до нас. Баща ми отворил гаражната врата да изкара колата и потеглил, майка ми като затваряла вратата и видяла, че го няма. Той никога не е изхвърчал от двора и да иска да ходи сам на някъде. И никой не е видял да излиза на улицата или да се мотае по нея. Много ме плаши мисълта, че може многото майстори от строежите около нас да са го откраднали и да го продадат в друг град. Или да се е подплашил и да е избягал ужасно надалеч и да го е сгазила кола - той сам никога не е ходил по улиците.

#7 Потребителят е офлайн   Raya_Tsvetkova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 12:05 PM

Дано да намерите скоро сладура, за съжаление знам колко ви липсва, болката ми е позната! Пожелавам ви от все сърце да имате повече късмет от мен! Пускайте възможно най много обяви - http://dog.bg/forum/...ic,13906.0.html
Успех в намирането!

#8 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 02:56 PM

Цитат

Никакви  :'(
Направо се чудя как може да се изпари така........ Много ме плаши мисълта, че може многото майстори от строежите около нас да са го откраднали и да го продадат в друг град. Или да се е подплашил и да е избягал ужасно надалеч и да го е сгазила кола - той сам никога не е ходил по улиците.

Дано нищо от това дето си го мислиш, не се е случило и дано се появят някакви следи от него.
User's Signature

#9 Потребителят е офлайн   bilyananacheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 10:27 PM

След като разбрах, че може майстори от строежите около нас да са го откраднали и да го продадат в друг град, реших да налепя обяви с надпис "Голямо възнаграждение". Даже брат ми, като ги е разлепвал и е разпространявал по строежите са го питали колко е възнаграждението. Аз нямам никаква представа какви пари да давам за възнаграждение. Ако някой може да ме ориентира - 200, 400лв или.....

#10 Потребителят е офлайн   Hela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 11:32 AM

Дано скоро се намерите!

#11 Потребителят е офлайн   Raya_Tsvetkova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 03:13 PM

Цитат

След като разбрах, че може майстори от строежите около нас да са го откраднали и да го продадат в друг град, реших да налепя обяви с надпис "Голямо възнаграждение". Даже брат ми, като ги е разлепвал и е разпространявал по строежите са го питали колко е възнаграждението. Аз нямам никаква представа какви пари да давам за възнаграждение. Ако някой може да ме ориентира - 200, 400лв или.....

според мен не цитирай суми, ако наистина си права,че може да е откраднат (дано не си), не се знае дали ако кажеш че примерно даваш 200 или 400 лева, те няма да си помислят, че от продажба ще вземат повече! Просто натъртвай на "голямо/а, огромна/о възнаграждение/награда" и т.н. незнам... дано се намери сладура по скоро!

#12 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 March 2008 - 03:20 PM

Казваш "Огромно. Който ми го върне, ще узнае колко." Примерно. Така и лакомите за пари ще се оглеждат... :sos:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2008 - 03:57 PM

къде точно е тази улица?аз работя в бъкстон близо да каса пица покраи многото строежи,но да ви кажа се оглеждах след като видях обявата,но не съм и мернала такова куче,ако не друго поне да ви стесня кръга на тарсене.и покрай канала не съм виждала а се оглеждах доста и често.ако имам някакво инфо по вапроса ще ви информирам.дано да мога да помогна.успех :blink:

ако мога ще питам и по строежите около нас и ще им кажа за евентуално вазнаграждение,а дали ще получат техен проблем но поне ще ги мотивирам да пооглеждат

#14 Потребителят е офлайн   bilyananacheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 March 2008 - 06:36 PM

Цитат

къде точно е тази улица?аз работя в бъкстон близо да каса пица покраи многото строежи,но да ви кажа се оглеждах след като видях обявата,но не съм и мернала такова куче,ако не друго поне да ви стесня кръга на тарсене.и покрай канала не съм виждала а се оглеждах доста и често.ако имам някакво инфо по вапроса ще ви информирам.дано да мога да помогна.успех :blink:

ако мога ще питам и по строежите около нас и ще им кажа за евентуално вазнаграждение,а дали ще получат техен проблем но поне ще ги мотивирам да пооглеждат

Благодаря ти  :blink:
Нашата улица е пряка на бул.Бъкстон, точно под голямата църква. От другата страна на Бъкстон срещу улицата има голям затворен жилищен комплекс. комплекс

#15 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 12:21 PM

днес пообиколих и около 6то рпу,но освен улични други не видях.
малко се разочаровам,защото не съм от квартала и не мога да се ориентирам за тази църква!някаде след рпуто ли трябва да е?не ми е път от там,но минавам да се озъртам за ваш кучо и пак ще минавам от където мога само докато не позакъснея за работа ;)

попитах покраи нас,ама ме гледаха като ударени с мокар парцал/маи и не знаеха как изглежда това чудо на природата лабрадор-казах им какво знам и за награда,а те обещаха,че ако видят такова ще го задаржат и ще ми званнат да го видя-оставих им номера си/

дано да е добре и да се върне по-скоро при вас

#16 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 12:27 PM

Вижте и тази тема. В нея пише, че не е Джорди, но слагам линка, защото не знам кой пише, кой е проверил.................за всеки случай. Дано няма обидени само.

http://bglabrador.fa...-0-0-1206264095
User's Signature

#17 Потребителят е офлайн   bilyananacheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 02:01 PM

Цитат

днес пообиколих и около 6то рпу,но освен улични други не видях.
малко се разочаровам,защото не съм от квартала и не мога да се ориентирам за тази църква!някаде след рпуто ли трябва да е?не ми е път от там,но минавам да се озъртам за ваш кучо и пак ще минавам от където мога само докато не позакъснея за работа ;)

попитах покраи нас,ама ме гледаха като ударени с мокар парцал/маи и не знаеха как изглежда това чудо на природата лабрадор-казах им какво знам и за награда,а те обещаха,че ако видят такова ще го задаржат и ще ми званнат да го видя-оставих им номера си/

дано да е добре и да се върне по-скоро при вас

6-то РПУ е в долния край на Бъкстон. А ние сме нагоре, посока Витоша. Няколко преки преди околовръстното шосе.

#18 Потребителят е офлайн   bilyananacheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 02:05 PM

Цитат

Вижте и тази тема. В нея пише, че не е Джорди, но слагам линка, защото не знам кой пише, кой е проверил.................за всеки случай. Дано няма обидени само.

http://bglabrador.fa...-0-0-1206264095

Да, ние ходихме да видим този лабрадор, но за съжаление не е нашия Джорди. Хората за това са го написали в скоби, че не е той.
Дано това сладурче си намери стопаните.

#19 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2008 - 03:59 PM

Цитат

Да, ние ходихме да видим този лабрадор, но за съжаление не е нашия Джорди. Хората за това са го написали в скоби, че не е той.
Дано това сладурче си намери стопаните.

Дано се намерят стопаните му.
User's Signature

#20 Потребителят е офлайн   bilyananacheva Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 March 2008 - 09:30 AM

Мисля да обиколя някои по-съмнителни развъдници и да проверя дали не са си направили нова двойка от черни лабрадори за развъждане. Няколко дена преди да изчезне нашия Джорди, също така като за секунди се е изпарила и една женска черна лабрадорка на 2 години.
Аз знам за един такъв развъдник - знам го, защото от там го взехме Джорди. Там имаше двойки кучета от много породи. Развъдника е на Обелско шосе. Ако знаете и други подобни развъдници, моля да споделите информация.

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни