Изгубен черен лабрадор
Публикувано: 18 March 2008 - 11:02 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 March 2008 - 11:47 AM
Цитат
Никакви :'(
Направо се чудя как може да се изпари така, при положение, че винаги го разхождаме без повод, защото е научен да върви до нас. Баща ми отворил гаражната врата да изкара колата и потеглил, майка ми като затваряла вратата и видяла, че го няма. Той никога не е изхвърчал от двора и да иска да ходи сам на някъде. И никой не е видял да излиза на улицата или да се мотае по нея. Много ме плаши мисълта, че може многото майстори от строежите около нас да са го откраднали и да го продадат в друг град. Или да се е подплашил и да е избягал ужасно надалеч и да го е сгазила кола - той сам никога не е ходил по улиците.
Публикувано: 19 March 2008 - 12:05 PM
Успех в намирането!
Публикувано: 19 March 2008 - 02:56 PM
Цитат
Направо се чудя как може да се изпари така........ Много ме плаши мисълта, че може многото майстори от строежите около нас да са го откраднали и да го продадат в друг град. Или да се е подплашил и да е избягал ужасно надалеч и да го е сгазила кола - той сам никога не е ходил по улиците.
Дано нищо от това дето си го мислиш, не се е случило и дано се появят някакви следи от него.

прочети правилата за подписите
Публикувано: 20 March 2008 - 10:27 PM
Публикувано: 21 March 2008 - 03:13 PM
Цитат
според мен не цитирай суми, ако наистина си права,че може да е откраднат (дано не си), не се знае дали ако кажеш че примерно даваш 200 или 400 лева, те няма да си помислят, че от продажба ще вземат повече! Просто натъртвай на "голямо/а, огромна/о възнаграждение/награда" и т.н. незнам... дано се намери сладура по скоро!
Публикувано: 21 March 2008 - 03:57 PM
ако мога ще питам и по строежите около нас и ще им кажа за евентуално вазнаграждение,а дали ще получат техен проблем но поне ще ги мотивирам да пооглеждат
Публикувано: 22 March 2008 - 06:36 PM
Цитат
ако мога ще питам и по строежите около нас и ще им кажа за евентуално вазнаграждение,а дали ще получат техен проблем но поне ще ги мотивирам да пооглеждат
Благодаря ти :blink:
Нашата улица е пряка на бул.Бъкстон, точно под голямата църква. От другата страна на Бъкстон срещу улицата има голям затворен жилищен комплекс. комплекс
Публикувано: 24 March 2008 - 12:21 PM
малко се разочаровам,защото не съм от квартала и не мога да се ориентирам за тази църква!някаде след рпуто ли трябва да е?не ми е път от там,но минавам да се озъртам за ваш кучо и пак ще минавам от където мога само докато не позакъснея за работа ;)
попитах покраи нас,ама ме гледаха като ударени с мокар парцал/маи и не знаеха как изглежда това чудо на природата лабрадор-казах им какво знам и за награда,а те обещаха,че ако видят такова ще го задаржат и ще ми званнат да го видя-оставих им номера си/
дано да е добре и да се върне по-скоро при вас
Публикувано: 24 March 2008 - 12:27 PM
http://bglabrador.fa...-0-0-1206264095

прочети правилата за подписите
Публикувано: 24 March 2008 - 02:01 PM
Цитат
малко се разочаровам,защото не съм от квартала и не мога да се ориентирам за тази църква!някаде след рпуто ли трябва да е?не ми е път от там,но минавам да се озъртам за ваш кучо и пак ще минавам от където мога само докато не позакъснея за работа ;)
попитах покраи нас,ама ме гледаха като ударени с мокар парцал/маи и не знаеха как изглежда това чудо на природата лабрадор-казах им какво знам и за награда,а те обещаха,че ако видят такова ще го задаржат и ще ми званнат да го видя-оставих им номера си/
дано да е добре и да се върне по-скоро при вас
6-то РПУ е в долния край на Бъкстон. А ние сме нагоре, посока Витоша. Няколко преки преди околовръстното шосе.
Публикувано: 24 March 2008 - 02:05 PM
Цитат
http://bglabrador.fa...-0-0-1206264095
Да, ние ходихме да видим този лабрадор, но за съжаление не е нашия Джорди. Хората за това са го написали в скоби, че не е той.
Дано това сладурче си намери стопаните.
Публикувано: 28 March 2008 - 09:30 AM
Аз знам за един такъв развъдник - знам го, защото от там го взехме Джорди. Там имаше двойки кучета от много породи. Развъдника е на Обелско шосе. Ако знаете и други подобни развъдници, моля да споделите информация.