Помощ и дом за сляпо хъски (Осиновена)
Публикувано: 28 March 2008 - 06:13 PM
Здравейте,
Днес Алба имаше посещение от Anuk, която й е купила чудесен червен нашийник и ми даде 40 лв за Алба. За което искренно благодаря! Но най-важното е, че направи снимки, за да я видите и вие. Алба е все така. За радост понася добре инсулина и продължавам да й го поставям 3 пъти на ден. Храната й е варено пилешко бяло месо и днес купих телешко /нетлъсто/ месо, което варя в момента. Утре ще й сложа и черен хляб в бульоните.
В началото на идващата седмица, ще заведа отново Алба на изследвания и тогава ще се види, каква е промяната от лечението и има ли такава. На всички отново благодаря и ви пожелавам приятни почивни дни!
Днес Алба имаше посещение от Anuk, която й е купила чудесен червен нашийник и ми даде 40 лв за Алба. За което искренно благодаря! Но най-важното е, че направи снимки, за да я видите и вие. Алба е все така. За радост понася добре инсулина и продължавам да й го поставям 3 пъти на ден. Храната й е варено пилешко бяло месо и днес купих телешко /нетлъсто/ месо, което варя в момента. Утре ще й сложа и черен хляб в бульоните.
В началото на идващата седмица, ще заведа отново Алба на изследвания и тогава ще се види, каква е промяната от лечението и има ли такава. На всички отново благодаря и ви пожелавам приятни почивни дни!
Публикувано: 28 March 2008 - 06:37 PM
Дано новите изследвания са обнадеждаващи :blink:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 April 2008 - 12:19 PM
Браво Аnuk чудесно е. Благодаря ти от сърце.
Искам да се похваля на всички, че Алба започва да пълнее. Отначало не смеех даже да си го помисля, после се колебаех, дали толкова ми се иска да е така и затова си го внушавам. Днес мога да го кажа сериозно, че е така.От днес увеличавам и дозата инсулин.
Искам да се похваля на всички, че Алба започва да пълнее. Отначало не смеех даже да си го помисля, после се колебаех, дали толкова ми се иска да е така и затова си го внушавам. Днес мога да го кажа сериозно, че е така.От днес увеличавам и дозата инсулин.
Публикувано: 02 April 2008 - 09:36 PM
Надявам се към края на седмицата да успея да отида да я видя и ще я
снимам отново, дано да мога да вляза в двора, а не да са през оградата.
Много ми е мъчно за нея
светът й е само звуци и миризми.
Единственият човек който я гали и я нарича с топли думи е SMitreva
как ми се иска да има винаги кой да я гушка да я обича и да й се радва
да си има дом и хора които да я обичат.
дано понесе добре новата доза инсулин
:wub:
снимам отново, дано да мога да вляза в двора, а не да са през оградата.
Много ми е мъчно за нея
светът й е само звуци и миризми.
Единственият човек който я гали и я нарича с топли думи е SMitreva
как ми се иска да има винаги кой да я гушка да я обича и да й се радва
да си има дом и хора които да я обичат.
дано понесе добре новата доза инсулин
:wub:
Публикувано: 03 April 2008 - 05:53 AM
Ох, отдъхнах си всичко мина добре. Тя е прекрасна понесе много добре новата доза инсулин. Всичко върви много добре. Тя пълнее и това ме радва, до края на седмицата ще я заведа и на изследвания и ще се види как сме повлияли с инсулина на кръвната захар. Алба е чудно, мило същество - до сега не бяхме я чували въобще, тя не издаваше звуци, а сега вече й се чува гласът, тича по двора и ме поздравява. Галиме се и се гушкаме и на нея й е много приятно. Миличката има нужда от една хубава баня, но това е невъзможно на този етап, тя вече нощува навън. Добре, че не е студено времето. За да има със сигурност вода напълних една дълбока тенджера и какво беше очудването ми като видях да си топи краката в нея!!!! Попитах собственичката й друг път правила ли е така и тя ми каза, че лятото в селото е ходила на реката и се е топила в нея. Аз се притесних и помислих, че има температура, а тя просто обича да се топи във водата.
Публикувано: 05 April 2008 - 09:37 PM
Чета и едвам се сдържам, много ми стана гадно за хубавицата :'( :'( дано се оправи всяко същество на този свят има право на втори шанс и добър живот. Първия ми порив беше да се кандидатирам за осиновител аз съм си такава, но няма достатъчно място да я гледам, сори че ви занимавам с глупости, но това ми е на сърцето и това казвам. Желая на тая красавица много здраве късмет и втори шанс, който съм сигурна, че в момента получава и нека бъде много щастлива, където и да е.
Извинете отново, просто съм свръх емпатична :'(
Извинете отново, просто съм свръх емпатична :'(

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 07 April 2008 - 01:37 PM
Здравейте,
тъй като не можах да осигуря глюкомер за Алба, се разтърсих из интернет. Има за около 60 лева. още 50-60 лева струват лентичките. Аз още утре ще дам на Анук 30 лева, толкова имам сега. към края на месеца пак, моля който има възможност нека помогне
тъй като не можах да осигуря глюкомер за Алба, се разтърсих из интернет. Има за около 60 лева. още 50-60 лева струват лентичките. Аз още утре ще дам на Анук 30 лева, толкова имам сега. към края на месеца пак, моля който има възможност нека помогне
Публикувано: 09 April 2008 - 01:58 PM
Днес ходих при Алба,
като застанах на оградата нея я нямаше и реших, че са я прибрали заради дъжда,
но от един кашон се подаваха две ушенца.
Беше си легнала в леглото
ама нали съм патица :huh: не се сетих да я снимам,
а като влязахме в двора тя стана.
Незнам дали ще се види на снимките, но наистина леко е по-загладила ребрата
и се усеща малко повечко живец в милата Алба.
Някой, някога я е учил да сяда да дава лапа, като й кажеш
Алба кажи Аууууу ит я почва Ауууууу
даже се вижда на едната снимка как е дигнала главица и вие милата
Но нещо куца с едното краче :(
Хпана си , биха й инсулина, пи вода и си легна.
За сега това е моят репортаж за Алба.
Ауууууу
Здравейте
Малко съм примижала, но дъждеца ми влиза в очите
О, любимите ми гранулки
Ммм много са вкусни, я да побързам, че инжекцията ме чака

Малко разходка в дъждеца, полезно е след хапване да ми спадне храната

Чакам с нетърпение да ви се покажа отново
:wub: :kuchence: :sedni!:
като застанах на оградата нея я нямаше и реших, че са я прибрали заради дъжда,
но от един кашон се подаваха две ушенца.
Беше си легнала в леглото
ама нали съм патица :huh: не се сетих да я снимам,
а като влязахме в двора тя стана.
Незнам дали ще се види на снимките, но наистина леко е по-загладила ребрата
и се усеща малко повечко живец в милата Алба.
Някой, някога я е учил да сяда да дава лапа, като й кажеш
Алба кажи Аууууу ит я почва Ауууууу
даже се вижда на едната снимка как е дигнала главица и вие милата
Но нещо куца с едното краче :(
Хпана си , биха й инсулина, пи вода и си легна.
За сега това е моят репортаж за Алба.
Ауууууу
Здравейте
Малко съм примижала, но дъждеца ми влиза в очите
О, любимите ми гранулки
Ммм много са вкусни, я да побързам, че инжекцията ме чака
Малко разходка в дъждеца, полезно е след хапване да ми спадне храната
Чакам с нетърпение да ви се покажа отново
:wub: :kuchence: :sedni!: