Помощ и дом за сляпо хъски (Осиновена)
Публикувано: 09 April 2008 - 02:14 PM
знам, че на снимките не си личи,
но поне малко, като я виждам как ходи (нищо, че куца) има живец
отпреди беше много по-посърнала.
Пъки за толко малко време едва ли може да очакваме кой знае какво
То от окога ли я мъчи този диабед.
Все пак има апетит, надявам се малко по-малко да напредваме
:blink:
Публикувано: 09 April 2008 - 02:20 PM
Anuk , :wub:!

прочети правилата за подписите
Публикувано: 10 April 2008 - 05:53 AM
Относно глюкомера моето мнение е, че това не е необходимо. В тази мърсотия в която е тя да взимам кръв за да измервам ми се струва невъзможно, а и опасно от инфекция. Няма смисъл да се дават толкова пари и после да не го ползваме. Бях писала, че ще я заведа на изследване, което отложих с една седмица по лични причини, но до края на тази седмица ще я заведа и ще имаме резултат и яснота за състоянието на Алба.
Благодаря на всички Ви за съпричасността за съдбата на Алба. За сега е ясно едно, че тя ще живее и ще е лекувана, вече не се говори за евтаназия. Относно домът на Алба - темата е отворена, търсим най-добрият вариант за нея. Искам да ви попитам дали някой владее немски език и може ли да ми помогне в превод на кореспонденция?
Публикувано: 10 April 2008 - 12:40 PM
Цитат
Постоянното изследване на нивата на глюкозата в кръвта е АБСОЛЮТНО НЕОБХОДИМО при лечението на който е да е човек или куче с установена хипо - или хипер гликемия!!!Без това е абсурдно!
Минала съм по този път .Знам, че е нужна желязна дисциплина ,изследване по пъти в денонощието и реагиране на стойностите.Противното е лаишко и зловещо.
Имам глюкомер .Готова съм да ви го подаря.На Ла Рош е.Консумативите обаче ще трябва да се купуват.Освен това - ще е нужна постоянна връзка и консултация за стойностите и мерките за корекции на дозите от специалист вет с диабета.
Пишете ми ако искате глюкомера.
п.п.Прочетох ,че отлагате със седмица изследванията ..по лични причини...разбирате ли изобщо какво значи всъщност диабет????Дайте го на момичето Аnna 3 ,което го поиска кучето толкова много пъти вече.Ще е най-доброто за кучето.На него са му необходими непрекъснати изследвания ЕЖЕДНЕВНО , ЕЖЕЧАСНО , доста пари ,строга диета , сложни грижи!!!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 April 2008 - 12:54 PM
Искате да я задомите в Германия ли?
Публикувано: 10 April 2008 - 12:59 PM
п.п.За ползването на глюкомера - прави се боцване на лапата с писеца за еднократна употреба - чака се капчица кръв - после се дезинфикцира с памуче и разтвор на елементарен дезифектант...секунди работа..нищо сложно от едно миниятюрно боцване.. :rolleyes:

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 10 April 2008 - 01:37 PM
И защо до сега това куче още не е дадено ?!? :o
вече 9 страници тема... :rolleyes:

JulyVell Siberians
Публикувано: 10 April 2008 - 02:01 PM
Аз мисля че С. Митрева трябва да прецени кога да я даде, а и само тя е говорила с Анна 3...
Публикувано: 10 April 2008 - 03:23 PM
като се върнеш назад в темата ще видиш, че
тя последно е писала преди 10-12 дни
и от тогава нищо.
SMitreva е написала
"Аз имам готовността да отида да видя мястото,хората,новото жилище, както и самата Ана преди да я дам. Ако Ана няма нещо против. Имам доста въпроси, на които отговорът ще мога да намеря като се видя лично с нея."
обаче от Анна няма нищо,
а да не влизала във форума, че да не намери време да пише :-
Публикувано: 10 April 2008 - 03:45 PM
Цитат
Аз мисля че С. Митрева трябва да прецени кога да я даде, а и само тя е говорила с Анна 3...
Прочела съм и деветте страници ти за мен не се притеснявай.
За останалите неща не съм в течение, защото не съм говорила с нито една от двете.
Иначе изглежда на Аnna3 и се е изпарил ентусиазма. Причината не ми е известна. Но виждам, че влиза и пише във форума, но не и в тази тема.

JulyVell Siberians
Публикувано: 10 April 2008 - 03:55 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 10 April 2008 - 03:58 PM
Цитат
като се върнеш назад в темата ще видиш, че
тя последно е писала преди 10-12 дни
и от тогава нищо.
SMitreva е написала
"Аз имам готовността да отида да видя мястото,хората,новото жилище, както и самата Ана преди да я дам. Ако Ана няма нещо против. Имам доста въпроси, на които отговорът ще мога да намеря като се видя лично с нея."
обаче от Анна няма нищо,
а да не влизала във форума, че да не намери време да пише :-
Анук,аз я поканих първа при нас в лични,това Митрева го пише заради вас,които се интересувате,ние отдавна сме се разбрали в лични.

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "