Помощ и дом за сляпо хъски (Осиновена)
Публикувано: 26 March 2008 - 03:37 PM
защото е затворена.
До колкото разбрах SMitreva е говорила сAnna3
и ра се разбрали пак да се чуят като излязат резултатите.
(те вече са готови)
Все още Алба е при онези хора жената не иска да я
дава за сега защото се надява да намери по-добро място
Все пак Алба си остава цял живот на инсулин и диета, но
ако не се намери желаещ ще я даде на Anna3
Понеже SMitreva неможе да следи постоянно темата
и да дава инфо какво се случва
искам да се извиня предварително
ако нещо несъм разбрала какво точно са говорили с Anna3
надявам се Anna3 да каже точно какво са се разбрали
За сега никой не и е пратил пари
по точно някаква жена и е пратила, но тя не ги е получила още
за днес е имала среща да и дадът, но се обадили, че са заети и щели да се чуват
във форума - както се кава от умрял писмо
Публикувано: 26 March 2008 - 05:49 PM
Публикувано: 26 March 2008 - 05:56 PM
Цитат
Колкото и да ви е странно хората се вълнуват какво става с това куче.
Щом мислите, че трябва да ни уведомявате, само ако сме ви помогнали финансово, в противен случай - да не питаме много ... толкова по-зле говори за вас.
Надявам се кучица да се изправи на крака.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 March 2008 - 06:00 PM

Ветеринарна клиника "Добро хрумване!" ул. "Княз Борис I" N125, София
тел: 929 80 29; 0896 604 835

Публикувано: 26 March 2008 - 06:01 PM
Публикувано: 26 March 2008 - 06:12 PM
Публикувано: 26 March 2008 - 06:25 PM

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 26 March 2008 - 07:33 PM
Цитат
Едно лечение включва не само медикаменти, но и подходящи условия за възстановяване! Кажете защо да помагаме при положение че сама сте посочили: вече е имало безуспешно лечение! При същите условия и същото безотговорно отношение на "стопанката й". Това че Вие се разстройвате не прави времето по- топло за Алба! Не си ли давате сметка че при по- отговорно гледане кучето по- бързо ще подобри състоянието си? Освен това веднъж вече сте оставили куче "на квартира" у тези хора, т.е. без ангажимент от тяхна страна за храна и лечение. Явно е че обичате тези кучета и искате да ги виждате и полагате грижи за тях. Но аз се питам, дали ако Алба се подобри, няма да решите и нея да оставите "на квартира"?
Публикувано: 26 March 2008 - 10:04 PM
Публикувано: 27 March 2008 - 09:37 AM
Цитат
Цитат
Едно лечение включва не само медикаменти, но и подходящи условия за възстановяване! Кажете защо да помагаме при положение че сама сте посочили: вече е имало безуспешно лечение! При същите условия и същото безотговорно отношение на "стопанката й". Това че Вие се разстройвате не прави времето по- топло за Алба! Не си ли давате сметка че при по- отговорно гледане кучето по- бързо ще подобри състоянието си? Освен това веднъж вече сте оставили куче "на квартира" у тези хора, т.е. без ангажимент от тяхна страна за храна и лечение. Явно е че обичате тези кучета и искате да ги виждате и полагате грижи за тях. Но аз се питам, дали ако Алба се подобри, няма да решите и нея да оставите "на квартира"?
Няма да се учим от какво се нуждае кучето. Лекувала съм и друг път,куче,в което живееха бели червеи. Единствено моля уважаемата д-р. Бобадова да ми поясни ситуацията при диабет. Както при хората ли е или има друга специфика при лечението?

Публикувано: 27 March 2008 - 10:03 AM

Публикувано: 27 March 2008 - 10:07 AM
Цитат
Благодаря за бързия отговор,ще държим връзка,защото все пак това е съвсем ново за мен,сигурна съм,че ще свекна,а за грижите и любовта не се притеснявайте,винаги съм имала куче и ги обичам много.

Публикувано: 27 March 2008 - 10:10 AM

Публикувано: 27 March 2008 - 10:18 AM

Публикувано: 27 March 2008 - 10:22 AM