Хотели за кучета и други дом. любимци
Публикувано: 22 June 2010 - 09:19 PM
Наистина ако искате успех посетете "моя" Ветеринарен Кабинет и Хотел за кучета,много съм доволна от хората там ! Пиф и Еркюл е кабинета и хотела ето ви отново линк:
http://pifierkyl.com/
Публикувано: 22 June 2010 - 10:23 PM

www.luckydogs.alle.bg
Публикувано: 27 June 2010 - 02:29 PM

Е взех си едно многоооооооооо уморено куче, ..

Изключително много благодаря на Милена ( доги делукс ), за грижите които е положила да угоди на нашето момче

Тази е с Милена

www.luckydogs.alle.bg
Публикувано: 28 June 2010 - 09:43 AM
Хотелът се намира в с.Климентово, на 20 км северно от Варна, в посока Оброчище. Има външни клетки, има и стаи вътре в къщата. Оставяла съм 3 различни кучета там, последното беше този уикенд. Косьо е изключително отговорен човек, с подход към кучетата, занимава се и с обучение. Храната е според желанието на клиента, кучето се разхожда 2 пъти дневно. Предлага и транспорт от и до дома.
Ето обявата, чрез която аз се свързах.
Публикувано: 24 July 2010 - 07:43 AM
на нас доста неочаквано ни се наложи и седмица по-рано от предполагаемата нощувка звъннах за резервация в хотелът, който ползваме обикновено .. за съжаление беше пълен и не можаха да ни намерят местенце :(.. а ставаше въпрос само за една нощувка..
така че.. търсете от рано, за да не се окаже в последния момент, че не е уредено място за куч, а не сте придвиждали да си го взимате с вас...

Публикувано: 01 December 2010 - 11:08 AM
Ще се радвам да Ви бъдем полезни, когато имате нужда от грижовни и сигурни ръце ,в които да оставите любимеца си докато пътувате. Хотелът се намира в местност Боровец Варна.
Публикувано: 08 June 2012 - 09:24 PM
www.luckydogs.alle.bg

Хотел "Лъки догс" се намира в с. Брестовица на 10 минути от гр. Пловдив. Брестовица е разположена на северния склон на Родопа планина. Хотелът се намира на най-високата част на селото ( пътя за вилна зона Бряновщица).Ние Ви предлагаме чист въздух, професионална грижа и добро настроение.Разполагаме с два отделни двора с обща площ 1,4 дка. + борова гора разпложена в двора. Кучетата си изграят свободно из целия двор. Работим съвместно с ветеринар, който е 24-часа на разположение.

www.luckydogs.alle.bg
Публикувано: 25 June 2012 - 06:55 PM
nadety90, в 08 June 2012 - 09:24 PM, написа:
www.luckydogs.alle.bg

Хотел "Лъки догс" се намира в с. Брестовица на 10 минути от гр. Пловдив. Брестовица е разположена на северния склон на Родопа планина. Хотелът се намира на най-високата част на селото ( пътя за вилна зона Бряновщица).Ние Ви предлагаме чист въздух, професионална грижа и добро настроение.Разполагаме с два отделни двора с обща площ 1,4 дка. + борова гора разпложена в двора. Кучетата си изграят свободно из целия двор. Работим съвместно с ветеринар, който е 24-часа на разположение.
Мога само да кажа "Жалко, че не сте в София"! Много добре изглежда всичко. И най-много ми харесва, че не наблягате на количеството, а на качеството! Природата и условията, които сте създали са прикрасни! Успех!
Публикувано: 30 June 2012 - 09:47 AM

п.п.Само да допълня, че освен всичко останало, факторът ветеринар на разположение 24 часа в денонощието е една основна и много съществена част, която не всеки взима предвид.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 30 June 2012 - 12:42 PM
nadety90, в 30 June 2012 - 08:32 AM, написа:

Ами като нищо ще ми се отвори...или на път за морето някога, или на гости при роднини /мъжът ми е от Пловдив/, та никак не е изключено да ви гостуваме. Само малко ми е тъжно, че все още сте бяла лястовичка в този бизнес и в София хотелите изглеждат по друг начин и по тази причина не съм оставала доволна там, където съм ползвала тази услуга. Дано някой вземе пример, че бях потресена от сайта на един хотел в Банкя, който наред със съвсем обичайните и резонни изисквания към пребиваващите кучета като ваксини и т.н. задължително изискваше и НАМОРДНИК представете си! Такова нещо в къщи нямам, не се нуждаем от него и категорично не бих си оставила съкровището някъде, където трябва да му слагат това! Та ако някой от тези "хотелиери" чете тук, нека си вземе бележка, ако желае да има повече клиенти де!
Публикувано: 17 July 2012 - 09:07 AM
Посетете сайта им happie.alle.bg

Публикувано: 17 July 2012 - 09:29 AM
Публикувано: 29 July 2012 - 07:46 AM