Фотогалерия на САО

Публикувано: 18 March 2012 - 11:30 PM
						Изключително приятно съм изненадан,определението ,,лаиновоз" не подхожда на този високопороден АВ  Лично аз смятам,че куче като Спартак се ражда веднъж на 20г.,Келар никога не ме е вълнувал,а колкото до Акбар който е син на Саера и има отношение към Туго  веднага е проличало във визията на твоя малчуган.Много добър постав на предни и задни краиници,кръгли ребра,предполагам и перфектни движения.Да ти е жив и здрав,казвам го най-искренно,дано такива кучета да преобладават.
 Лично аз смятам,че куче като Спартак се ражда веднъж на 20г.,Келар никога не ме е вълнувал,а колкото до Акбар който е син на Саера и има отношение към Туго  веднага е проличало във визията на твоя малчуган.Много добър постав на предни и задни краиници,кръгли ребра,предполагам и перфектни движения.Да ти е жив и здрав,казвам го най-искренно,дано такива кучета да преобладават.  

Лично аз смятам,че куче като Спартак се ражда веднъж на 20г.,Келар никога не ме е вълнувал,а колкото до Акбар който е син на Саера и има отношение към Туго  веднага е проличало във визията на твоя малчуган.Много добър постав на предни и задни краиници,кръгли ребра,предполагам и перфектни движения.Да ти е жив и здрав,казвам го най-искренно,дано такива кучета да преобладават.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Темата е заключена
 Темата е заключена

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +