Стефан Попов - председател НКБОК, в 04 May 2012 - 10:02 PM, написа:
Metal, в 04 May 2012 - 10:16 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 May 2012 - 06:21 AM, написа:

Наложи се да го съдя на САСИБ в Русия тия дни и стана победител! Много ръстов и попитах какво е теглото му и собствениците ми отговориха че е 92кг но леко поотслабнал!

Собсвеника е по-висок от мен и пречи да изпъкне кучето, но наистина без да е дебел е много тежък, защото е доста ръстов! Рядко съм виждал толкова голямо куче, а е и подвижен без никаква тромавост! Въобще хареса ми и ме впечатли!

Сигорен съм,че в тоя град в Русия няма да те поканят повече да съдиш САО. Или по новите изисквания ги оценяват по височина и кг.
п.п.Абе нали си взе хонорара:)майната му на другото:)
Пак изгрухтя от нейде! Беше се потопил някъде в кальоците, където е и мястото на всички свине! Неподготвен, защото това е четвъртата изложба в на която съдийствам в ТОЯ ГРАД и мисля че още дълго ще си сътрудничим с хората там, а и в цяла Русия където ще съдя утре пак! Виждам че с КО-Кошчиците и вие си сътрудничите ! Е това ще ви е ! До тук, във форума и край! Мога да ви поотворя очиците с тези снимки но пък защо ли? Вие сте в първи клас и като гледам всяка година оставате. Жал ми е за вас.

По добре свиня за аватар от колкото свиня в живота:)