valchan73, в May 15 2009, 06:32 PM, написа:

ами какво да кажа ние сме от лом и нали се сещаш че до изложби може да не стигнем но и по нашия край има хубави кучета.моето го взехме от едно село селановци човека има 5 голями азиатки.две женски и три мъжки.мойта бертичка прилича изцяло на майка си и се казва като нея.баща и е от някакъв развъдник взет като голям но честно казано не запомних нито името му нито развъдника само знам че еголям красавец.така че не знам как ще отреагирате на оскъдната ми информация но аз обожавам това куче още от първия момент когато я взехме беше валяло и пътищата към оряхово бяха ужасни едва стигнахме така че нямах време да се ровя из родословия защото не знаех дали ще се приберем у дома.с първия поглед си я харесахме и аз и дъщеря ми и мъжа ми -всички бяхме на едно мнение -това беше нашето кученце...в нашия град отглеждат повече немски овчарки и много хора за пръв път чуват за сао....аз определено преди да я взема доста се порових в нета защото и аз не бях запозната с тази порода но не съжалявам ни най -малко за избора си....благодаря на всички ви дето ми написахте само хубави неща.....за бертичка от сърце!!!!!!!!