Dog.bg Форуми : Говорилня за Туркмен Алабай

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (47 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Говорилня за Туркмен Алабай

#221 Потребителят е офлайн   remetalk Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 June 2008 - 10:11 PM

ЕЙ,СТИГА СТЕ ЦЕТИРАЛИ РАЗНИ БЛЯДОВЕ!
Вие за какво се занимавате с тази порода-
-заради породата-
-заради комплексите ВИ-
-или НЕ СТЕ НАЯСНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!!!!!!!!!!!!!!!!1

#222 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2008 - 06:29 AM

Цитат

-заради породата-
-заради комплексите ВИ-
:'( :'( :'(Ние сме отявлени комплексари, който не са наясно с нищо и за това сме тук да не изпуснем появяването на експерта!!!! :P :P :P Цитираме блядове и гадове, защото ама наистина знаят какво целят и как да го постигнат! Ние сме от обществена формация ,, Дела, Дела и пак Дела", а не от преподавателите от изгорялата гимназия ,,Думи, Думи и само ПРАЗНИ Думи" :angry: :angry: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :gnqv: :gnqv:

#223 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2008 - 06:30 AM

Цитат

И ТУК САМО ПЕДАЛИ!
:o Появисе мъжкар!!!! :kuchence:

#224 Потребителят е офлайн   qxqxqx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2008 - 08:47 AM

ейййй,чак се стреснах!откъде се появи тоя?

#225 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2008 - 12:48 PM

Тоо обижда навсякъде.  :angry: :angry:

#226 Потребителят е офлайн   Srednogorski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 June 2008 - 04:29 PM

Цитат

-заради породата-
-заради комплексите ВИ-

Е ти като скиваш някое гадже например с големи гърди я зяпаш за кеф, та чак се въртиш след нея, нали  :o :o :->)
И ние така гледаме ги  за кеф и с добри очи, а че има и изтребване на комплекси, е без това не може.  :'( :o

#227 Потребителят е офлайн   qxqxqx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2008 - 09:15 AM

според мен прекалено големите кучета не са качествени.оцениш ли го като огромно,става съмнително......

#228 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2008 - 09:26 PM

Робин Худ,  :palec:
Аз бих попитала за хората, за кучетата и отношението към тях, за това как ги гледат , с какво ги хранят.. и още куп въпроси. Но не- на българина му дай да плюе и да приказва завистливо. Не ви прави чест. Особено това за циганията!!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#229 Потребителят е офлайн   Srednogorski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 June 2008 - 09:29 PM

;D

Цитат

ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА

Когато си спомняме за нашите бащи, деди, роднини, преселили се на оня свят преди освобождението на отечеството, преди да лъснат пред очите им сладките лъчи на свободата, често ни минува през ума какво би било учудването им, радостта им, ако по едно чудо се събудеха от вечния си сън в гробовете, излезеха на бял свят и погледнеха около себе си: как щяха да бъдат поразени от всичко онова непознато, невероятно в живота, което ще ги обикаля и в което те ще се чувстват чужденци...

Нещастните родни души няма обаче да възкръснат и да се порадват на чудесиите на свободата, на които ние, обръгнали вече, гледаме равнодушно сега и за които те не са сънували даже в най-дивните си блянове!...

Не, те няма да възкръснат, никой не е възкръснал...
;D ;D ;D
Много бързо се три е тука, леле Дядо Йоцо ....... :huh: :huh:

#230 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2008 - 06:20 AM

:podigravka: :podigravka: :podigravka: :gnqv: :gnqv: :gnqv:Вълкът да не е изпратил групата за бързо реагиране - бреееееее, че почистиха толкова бързо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wub: :wub: :wub:

#231 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2008 - 06:31 AM

;D ;D ;D ;) ;) ;) Много моля дайте ми сценария по тази тема за да не бъркам и да не триете!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: Ако нямах мнение и обичах подмазването дали щях да бъда любител на азиатите?????????????????? :kuchence: :kuchence: :kuchence: :sedni!: :sedni!: :sedni!: Кой и с какво обидих, че мина парцала! :o :o :o Цензурата и при Бай Тошо беше по снизходителна! :P :P :P

#232 Потребителят е офлайн   Srednogorski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2008 - 04:50 PM

Цитат

;D ;D ;D ;) ;) ;) Много моля дайте ми сценария по тази тема за да не бъркам и да не триете!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[move]Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме[/move]?!: Ако нямах мнение и обичах подмазването дали щях да бъда любител на азиатите?????????????????? :kuchence: :kuchence: :kuchence: :sedni!: :sedni!: :sedni!: Кой и с какво обидих, че мина парцала! :o :o :o Цензурата и при Бай Тошо беше по снизходителна! :P :P :P

Четеме те, не злобей, като пишеш невороятни и неистинни неща са взели и  метлата :yahoo: Абе ти си  имаш собствено мнение, но май изглежда си спрял паричният поток за  някъде ;D ;). Всичко не се продава на тоя свят има неща, и хора дето трябва да се уважават :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :P :P, а и ти недей с лошо и ще имаш възможност да се изявяваш при великите :'( ;D

#233 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2008 - 09:01 PM

;D ;D ;D"Породни ,ама от Туркмения"??
И от къде разбра,че са породни???
Аз по-голяма цигания от всички снимки до тук в 15годишния ми стаж ,не съм виждала!!Извинявам се за което!!
В много села , паланки,кошари и т.н съм била,но тази "експедиция"до тук не ме впечатлява с нищо.Може би,ще ни пускат на час по лъжичка нещо??Тези тънки,недоразвити муцуни,едва ли биха впечатлили някого,при положение/колкото и нескромно да звучи/,че имаме в България 3-пъти по-хубави екземпляри и то 7,8 поколение производство
Поддържам мнението на Реметалк във всичко написано! ;D ;D ;D                                                                                                      [glow=red,2,300]------------------------------------------------------------------------[/glow]                                                                                                                  Това е написано от претседателя на БРКСАО по повод посещението на отговорника по развъдната дейност в Туркменистан!!!!!!!!!! :huh: :huh: :huh: Претседателя с бърз и категоричен възглас оцени цялото поголовие, сдобивайки информацията от три снимки, но те бяха достатъчни, имайки в предвид нейния петнадесет годишен стаж!!!!!!!!! :->) По същият начин, набързо охарактеризира и техните собственици!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :->) Да живеееееееееееееееее България!!!!!!!!!!!! :->) Както обикновенно ние сме по-добри от всички останали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :huh: :huh: :huh:                   

#234 Потребителят е офлайн   Ak_Ezger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 June 2008 - 10:20 PM

[quote author=Robin Hyt link=topic=15116.msg421952#msg421952 date=1212778889]
;D ;D ;D"Породни ,ама от Туркмения"??
И от къде разбра,че са породни???
Аз по-голяма цигания от всички снимки до тук в 15годишния ми стаж ,не съм виждала!!Извинявам се за което!!
В много села , паланки,кошари и т.н съм била,но тази "експедиция"до тук не ме впечатлява с нищо.Може би,ще ни пускат на час по лъжичка нещо??Тези тънки,недоразвити муцуни,едва ли биха впечатлили някого,при положение/колкото и нескромно да звучи/,че имаме в България 3-пъти по-хубави екземпляри и то 7,8 поколение производство
Поддържам мнението на Реметалк във всичко написано! ;D ;D ;D                                                                                                      [glow=red,2,300]------------------------------------------------------------------------[/glow]                                                                                                                 

Направо съм "възхитен" от милите слова.Няма какво повече да кажа.

#235 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 09:37 PM

Е,какво да кажеш?????? Твоите кучки са 3-пъти по-добри от това което си побликувал!!!!!Визирам и Оскара и Аладжа........А ,за моите да не говорим,за Точковите -да не говорим,за всички остонали на хората.......
Да не забравяме,че годината е 2008г.-дали нещата не са малко променени-и като мислене,разплод,визия,амбиции.......Времето бърза,всичко се променя,Да живееме,ли с назадничево промито през годините мнение дадено ни от друг??????????
Специален поздрав за г-н Саблезъбев от Столипиново/и то е на 320к.м.от Русе/,я какви галошки нови съм си купила,нови за него специално!!!!!!!!!

#236 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 09:43 PM

Цитат

Е,какво да кажеш?????? Твоите кучки са 3-пъти по-добри от това което си побликувал!!!!!Визирам и Оскара и Аладжа........А ,за моите да не говорим,за Точковите -да не говорим,за всички остонали на хората.......
Да не забравяме,че годината е 2008г.-дали нещата не са малко променени-и като мислене,разплод,визия,амбиции.......Времето бърза,всичко се променя,Да живееме,ли с назадничево промито през годините мнение дадено ни от друг??????????
Специален поздрав за г-н Саблезъбев от Столипиново/и то е на 320к.м.от Русе/,я какви галошки нови съм си купила,нови за него специално!!!!!!!!!
Традициите са това което са,не са ЕТ Мадлен ;D ;D ;D ;D ;Dняма да пиша и компания щот такава няма ;D ;D ;Dпример изложбата в Панчарево,така че повече приказки на пазара ;) ;D

#237 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 09:54 PM

На 320 километра има кучета за които има да мечтаеш ;)ама ти си ходила де ;Dана 120 километра от София във Велинград пак ги има същите кучета :palec:така че избора е твой къде да дойдеш и да ги видиш ако ти позволят де ;D ;D ;Dако не пътя води в Туркмения ПРИЯТНО ПЪТУВАНЕ ПРЕЦЕДАТЕЛКО :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D

#238 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 10:11 PM

ЕТ "Мадлен" се римува със мартен ,но със съществените разлики
Издава легитимни родословия,
Кучетата са със проследен произход,
Заверени и описани в Племенната книга на България,
Участват в международни изпитания,
Участват на всички специалки свързани с породата,
Членовете на нашия клуб са с доказано самочувствие ,да се изправят пред предизвикателствата,свързани с всякакви провокации ;D
И не на последно място Прецедател ,на чист български език,се пише ПРЕДСЕДАТЕЛ!!!-все пак,завършила съм българска филология и такава посредственост към българския език,макар и извън пределите на Велинград ,не ми изнася!

#239 Потребителят е офлайн   mitzo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 10:39 PM

Гледай за мен като за слънцето-винаги ще изгрявам в правилната посока :yahoo:
Кучетата на Саблезъбев не са приоритет на никого,по-простата причина,че нямат родословия,не може да се явят никъде,да участват в изложби или където и да е!!!!!!!!!!!!!
Може да си говорим за тях само тук,никъде другаде-те не участват в нищо,не се състезават с никого,и не представляват предизвикателство с /у никого!!!!!!!!!!
За какво обсъждане става въпрос???

#240 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2008 - 10:51 PM

Цитат

Гледай за мен като за слънцето-винаги ще изгрявам в правилната посока :yahoo:
Кучетата на Саблезъбев не са приоритет на никого,по-простата причина,че нямат родословия,не може да се явят никъде,да участват в изложби или където и да е!!!!!!!!!!!!!
Може да си говорим за тях само тук,никъде другаде-те не участват в нищо,не се състезават с никого,и не представляват предизвикателство с /у никого!!!!!!!!!!
За какво обсъждане става въпрос???
Ти си едно слънце като на Марс когато и да изгрее  файда няма само лед и пустош ;D ;D ;Dтолкова ти е правилна посоката че и компас ще объркаш,относно родословия и участия руснаците казват ПАЖИВЬОМ ПА УВИДЕМ ;D ;D ;DЩЕ СИ ГОВОРЯ ЗА ТЯХ КЪДЕТО ИСКАМ И КОГАТО ПОИСКАМ ТАКА ЧЕ КАКВО ПЪК СИ И ОБСЪЖДАМ С ТЕБ ;D ;D ;D ;D ;D

• (47 Страници) +
  • « Първа
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни