Говорилня за Туркмен Алабай
Публикувано: 03 June 2008 - 10:11 PM
Вие за какво се занимавате с тази порода-
-заради породата-
-заради комплексите ВИ-
-или НЕ СТЕ НАЯСНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!!!!!!!!!!!!!!!!1
Публикувано: 04 June 2008 - 06:29 AM
Цитат
-заради породата-
-заради комплексите ВИ-
Публикувано: 04 June 2008 - 04:29 PM
Цитат
-заради породата-
-заради комплексите ВИ-
Е ти като скиваш някое гадже например с големи гърди я зяпаш за кеф, та чак се въртиш след нея, нали :o :o :->)
И ние така гледаме ги за кеф и с добри очи, а че има и изтребване на комплекси, е без това не може. :'( :o
Публикувано: 05 June 2008 - 09:26 PM
Аз бих попитала за хората, за кучетата и отношението към тях, за това как ги гледат , с какво ги хранят.. и още куп въпроси. Но не- на българина му дай да плюе и да приказва завистливо. Не ви прави чест. Особено това за циганията!!
Публикувано: 05 June 2008 - 09:29 PM
Цитат
Когато си спомняме за нашите бащи, деди, роднини, преселили се на оня свят преди освобождението на отечеството, преди да лъснат пред очите им сладките лъчи на свободата, често ни минува през ума какво би било учудването им, радостта им, ако по едно чудо се събудеха от вечния си сън в гробовете, излезеха на бял свят и погледнеха около себе си: как щяха да бъдат поразени от всичко онова непознато, невероятно в живота, което ще ги обикаля и в което те ще се чувстват чужденци...
Нещастните родни души няма обаче да възкръснат и да се порадват на чудесиите на свободата, на които ние, обръгнали вече, гледаме равнодушно сега и за които те не са сънували даже в най-дивните си блянове!...
Не, те няма да възкръснат, никой не е възкръснал...
Много бързо се три е тука, леле Дядо Йоцо ....... :huh: :huh:
Публикувано: 06 June 2008 - 06:31 AM
Публикувано: 06 June 2008 - 04:50 PM
Цитат
Четеме те, не злобей, като пишеш невороятни и неистинни неща са взели и метлата :yahoo: Абе ти си имаш собствено мнение, но май изглежда си спрял паричният поток за някъде ;D ;). Всичко не се продава на тоя свят има неща, и хора дето трябва да се уважават :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :P :P, а и ти недей с лошо и ще имаш възможност да се изявяваш при великите :'( ;D
Публикувано: 06 June 2008 - 09:01 PM
И от къде разбра,че са породни???
Аз по-голяма цигания от всички снимки до тук в 15годишния ми стаж ,не съм виждала!!Извинявам се за което!!
В много села , паланки,кошари и т.н съм била,но тази "експедиция"до тук не ме впечатлява с нищо.Може би,ще ни пускат на час по лъжичка нещо??Тези тънки,недоразвити муцуни,едва ли биха впечатлили някого,при положение/колкото и нескромно да звучи/,че имаме в България 3-пъти по-хубави екземпляри и то 7,8 поколение производство
Поддържам мнението на Реметалк във всичко написано! ;D ;D ;D [glow=red,2,300]------------------------------------------------------------------------[/glow] Това е написано от претседателя на БРКСАО по повод посещението на отговорника по развъдната дейност в Туркменистан!!!!!!!!!! :huh: :huh: :huh: Претседателя с бърз и категоричен възглас оцени цялото поголовие, сдобивайки информацията от три снимки, но те бяха достатъчни, имайки в предвид нейния петнадесет годишен стаж!!!!!!!!! :->) По същият начин, набързо охарактеризира и техните собственици!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :->) Да живеееееееееееееееее България!!!!!!!!!!!! :->) Както обикновенно ние сме по-добри от всички останали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 06 June 2008 - 10:20 PM
;D ;D ;D"Породни ,ама от Туркмения"??
И от къде разбра,че са породни???
Аз по-голяма цигания от всички снимки до тук в 15годишния ми стаж ,не съм виждала!!Извинявам се за което!!
В много села , паланки,кошари и т.н съм била,но тази "експедиция"до тук не ме впечатлява с нищо.Може би,ще ни пускат на час по лъжичка нещо??Тези тънки,недоразвити муцуни,едва ли биха впечатлили някого,при положение/колкото и нескромно да звучи/,че имаме в България 3-пъти по-хубави екземпляри и то 7,8 поколение производство
Поддържам мнението на Реметалк във всичко написано! ;D ;D ;D [glow=red,2,300]------------------------------------------------------------------------[/glow]
Направо съм "възхитен" от милите слова.Няма какво повече да кажа.
Публикувано: 08 June 2008 - 09:37 PM
Да не забравяме,че годината е 2008г.-дали нещата не са малко променени-и като мислене,разплод,визия,амбиции.......Времето бърза,всичко се променя,Да живееме,ли с назадничево промито през годините мнение дадено ни от друг??????????
Специален поздрав за г-н Саблезъбев от Столипиново/и то е на 320к.м.от Русе/,я какви галошки нови съм си купила,нови за него специално!!!!!!!!!
Публикувано: 08 June 2008 - 09:43 PM
Цитат
Да не забравяме,че годината е 2008г.-дали нещата не са малко променени-и като мислене,разплод,визия,амбиции.......Времето бърза,всичко се променя,Да живееме,ли с назадничево промито през годините мнение дадено ни от друг??????????
Специален поздрав за г-н Саблезъбев от Столипиново/и то е на 320к.м.от Русе/,я какви галошки нови съм си купила,нови за него специално!!!!!!!!!
Публикувано: 08 June 2008 - 09:54 PM
Публикувано: 08 June 2008 - 10:11 PM
Издава легитимни родословия,
Кучетата са със проследен произход,
Заверени и описани в Племенната книга на България,
Участват в международни изпитания,
Участват на всички специалки свързани с породата,
Членовете на нашия клуб са с доказано самочувствие ,да се изправят пред предизвикателствата,свързани с всякакви провокации ;D
И не на последно място Прецедател ,на чист български език,се пише ПРЕДСЕДАТЕЛ!!!-все пак,завършила съм българска филология и такава посредственост към българския език,макар и извън пределите на Велинград ,не ми изнася!
Публикувано: 08 June 2008 - 10:39 PM
Кучетата на Саблезъбев не са приоритет на никого,по-простата причина,че нямат родословия,не може да се явят никъде,да участват в изложби или където и да е!!!!!!!!!!!!!
Може да си говорим за тях само тук,никъде другаде-те не участват в нищо,не се състезават с никого,и не представляват предизвикателство с /у никого!!!!!!!!!!
За какво обсъждане става въпрос???
Публикувано: 08 June 2008 - 10:51 PM
Цитат
Кучетата на Саблезъбев не са приоритет на никого,по-простата причина,че нямат родословия,не може да се явят никъде,да участват в изложби или където и да е!!!!!!!!!!!!!
Може да си говорим за тях само тук,никъде другаде-те не участват в нищо,не се състезават с никого,и не представляват предизвикателство с /у никого!!!!!!!!!!
За какво обсъждане става въпрос???