Здравейте,на всички във форума.На принципа "по-късно от колкото никога",е крайно време да дам информация и в този форум какво се случи у дома.
Нещата с Раирко за съжаление не се получиха.След 7дневен престой у дома,котенцето една сутрин докато му почиствах тоалетната се шмугна през вратата на терасата и избяга.Живеем на 2етаж,а съседите ни отдолу имат външно стълбище.Така,че не е високо..Гоних Раирко през три двора,но така и не успях да го хвана.С момичето,което го е хранило поддържаме връзка.На следващата сутрин,той беше пред тях и си чакаше поредната храничка.(не живееме в далечни квартали).Чувствах се ужасно,но не винаги може да социализираш животинче,което просто предпочита да е навън.Може би много от Вас ще ме упрекнат,но истината е тази.Явно при мен нещата се получават,но не винаги от първия път.Ако някой следи писането ми в този сайт,ще кажа,че така се получи и с кученцето ми.Първо взехме Дейзи(една жена от близко село и търсеше стопани),но след 3 месечен престой у дома и дълго лечение тя почина.А след това дойде и принцесата Руби.
За съжаление явно и при писаните така стана.Само от 13,04 у дома е Рокси,която осиновихме от приюта за ГБПЖ.Пълно разбирателство между Руби и Рокси все още няма,но за сега сме на фазата наблюдаване без лай и хъхкане.Тя е много по-спокойна и социализирана-в приюта е била около 6месеца заедно с други котенца и кучета.Вярвам,че този път нещата ще се получат.Наближават много хубави празници и искам само да кажа в края-Нека Бог е с мен,а Рокси и Руби до мен.