Инфо за развъдници ,линии ,връзки на БОК и др.
Публикувано: 23 May 2008 - 07:48 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Опаааа,ето ква стана тя.Горски той сигорно за теб ме моли да му давам две палета безвъзмезно от тая Берта дето е с внука ми посната малко по назад,заплодих я на Балкан при Ламбето от Балчик.Затова и ме пита малко по-назад във преперните ни, дали ще удържа на обищанието.Ето как и най простия понакога се сумясва за какво иде реч,ей майче не съм чак толкова (проз) а?Ква стана тя сега?Ей човече отваряй си очите,виж как ме зарибил с мелезаци,сега майче е твоя ред. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: БЪЛГАРИЬО,БЪЛГАРИЬО,като си прибрала грешните що не си прибрала и смешните ;D B)
Не съм лъгал и нямам такова намерение,Кученцата са точно дванадесет,носиш 1200лв. и ги получаваш.
А сега искам да поясня защо ти казах,че ще ти ги дам по-сто лева,за да лъсне истината.Първо аз не съм се пазарил какво ще струва заплождането,по-традиция при нас като заплодим на друго куче се полага мъжко право,пръв избира най хубавото.Второ,синът ми Калоян направи първата скачка,уговорката е била,че не му тярбва кученце на Ламбето а пари,цитирам"продайте си кученцето все същата работа"това са били думите на Ламбето.Втората скачка я водих вече аз и след покриването извадих 150 лв да му платя,но той реагира и каза,че иска 200 лв. Аз се усмихнах и му казах,че кученцата при нас се продават за по-100/150лв и толкова нося,но след като искаш 200 другите ще ти ги дам после.
Цитирам,"Абе оставяй няма да ми даваш нищо.Знаеш ли каза,ако знаех,че си дрънкал такива глупости никога нямаше да ти заплодя,аз изтръпнах,но след доста откровен разговор помежду ни си изяснихме нещата,чети внимателно сега и си прави изводи както и останалите. Първо,след като докарахте Балкан всички,ама всички говореха открито в клуба,че кучето е мелез,второ аз заявявам,че страшно много съм харесвал Балкан от самото начало,това което не съм харесвал е било типа глава,възхищавал съм се и се възхищавам от анатомията на кучето ,за това и съм заплодил драги.Това,че съм говорел ,че е кавказец или кво беше там,са твои свободни съченения както винаги.Порпътувахме с Таро-69 750 км и пих вода от извора и разбрахме,че както винаги зависта е преди всичко.Трето,ти ме излъга ,че си продал кучето във Варненско само и само да не заплодя,истината е ,че Ламбето си го е прибрал щото уж е орташко а ти лапаш и забравяш ,че имаш ортак.След като разбрах,че в основата на всичко това стоиш ти ми станаха ясни нещата,при една наша среща ти ме попита защо не съм дал на Ламбето 200 лв.това което написах по-горе го казах и на теб,че едно кученце се продава за 100/150 лв.търговското веднага е проговорило у теб и ти веднага скочи,добре тогава,ще дойда да ми продадеш кучилото цялото по-сто лв,казах ти добре къв е проблема.Въпросът ми към теб е,ти като запложда при мен аз какво съм ти вземал освен едно благодаря?Ха сега си изкриви душата,аз не съм търговец,подарявал съм и ще подарявам ,всеки може да прецени къкъв разход и ангажимент има по-толкова кучета,така ,че и продавам по-някога.
Оттегчавам съфорумниците ,но аз държа те да разберът кой кой е.Ти си търговец на кучета ти нямаш развъдник,той само е на документ за тяжест,за да ти върви търговийката.Аз имам шест майки БОК мелези както се изразяваш,два пъти толкова мъжки,два пъти толкова подрастващи,палета,кутрета,щенета както искаш ги наричай,честно казано незнам колко са в момента,ти в двора си имаш в момента не повече от едно БОК,е питам те на какво отгоре е таз твоя гордост,че постоянно си служиш с имотикончето :->)остави други да преценят дали си това,щото иначе излиза ,че си фукльо. ;D ;D ;D B)Това е голата истина Димитре, ти както искаш я приемай.Жив и здрав. :yahoo:
.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 24 May 2008 - 12:01 AM
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg410309#msg410309 date=1211531826]
[quote author=SHOMBA link=topic=15607.msg409672#msg409672 date=1211462069]
[quote author=GORSKI link=topic=15607.msg409638#msg409638 date=1211457884]
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg408578#msg408578 date=1211355593]
Балкан :->)победител клас-открит гр.Варна 18.05.2008г. :->)р-к Балкан предлага малки на различна възраст от него :->)
[/quote]г-н Балчев ти кога ще са издалжиш към мен забрави че имаш дами даваш 3 кученца? :angry:
[/quote]
Опаааа,ето ква стана тя.Горски той сигорно за теб ме моли да му давам две палета безвъзмезно от тая Берта дето е с внука ми посната малко по назад,заплодих я на Балкан при Ламбето от Балчик.Затова и ме пита малко по-назад във преперните ни, дали ще удържа на обищанието.Ето как и най простия понакога се сумясва за какво иде реч,ей майче не съм чак толкова (проз) а?Ква стана тя сега?Ей човече отваряй си очите,виж как ме зарибил с мелезаци,сега майче е твоя ред. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: БЪЛГАРИЬО,БЪЛГАРИЬО,като си прибрала грешните що не си прибрала и смешните ;D B)
[/quote].....ей Шомба ти нямя ли да спреш да лъжеш бе :huh:как съм искал да ми даваш две кученца БЕЗВЪЗМЕНО,нали се разбрахме да ти платя цялото кучило по 100лв.бр. каза го пред свидетел ТАРО-68,или се правиш на луд :huh: :huh: :huh:нали моя БАЛКАН е мелез с КАВКАЗЕЦ,КОЛИ и още нещо,остави ме АЗ да му бера срамовете :izcherven: :izcherven: :izcherven:виждаш при мен мелезите се харчат,дори Славейко иска от тях ;D :->)
[/quote]
Не съм лъгал и нямам такова намерение,Кученцата са точно дванадесет,носиш 1200лв. и ги получаваш.
А сега искам да поясня защо ти казах,че ще ти ги дам по-сто лева,за да лъсне истината.Първо аз не съм се пазарил какво ще струва заплождането,по-традиция при нас като заплодим на друго куче се полага мъжко право,пръв избира най хубавото.Второ,синът ми Калоян направи първата скачка,уговорката е била,че не му тярбва кученце на Ламбето а пари,цитирам"продайте си кученцето все същата работа"това са били думите на Ламбето.Втората скачка я водих вече аз и след покриването извадих 150 лв да му платя,но той реагира и каза,че иска 200 лв. Аз се усмихнах и му казах,че кученцата при нас се продават за по-100/150лв и толкова нося,но след като искаш 200 другите ще ти ги дам после.
Цитирам,"Абе оставяй няма да ми даваш нищо.Знаеш ли каза,ако знаех,че си дрънкал такива глупости никога нямаше да ти заплодя,аз изтръпнах,но след доста откровен разговор помежду ни си изяснихме нещата,чети внимателно сега и си прави изводи както и останалите. Първо,след като докарахте Балкан всички,ама всички говореха открито в клуба,че кучето е мелез,второ аз заявявам,че страшно много съм харесвал Балкан от самото начало,това което не съм харесвал е било типа глава,възхищавал съм се и се възхищавам от анатомията на кучето ,за това и съм заплодил драги.Това,че съм говорел ,че е кавказец или кво беше там,са твои свободни съченения както винаги.Порпътувахме с Таро-69 750 км и пих вода от извора и разбрахме,че както винаги зависта е преди всичко.Трето,ти ме излъга ,че си продал кучето във Варненско само и само да не заплодя,истината е ,че Ламбето си го е прибрал щото уж е орташко а ти лапаш и забравяш ,че имаш ортак.След като разбрах,че в основата на всичко това стоиш ти ми станаха ясни нещата,при една наша среща ти ме попита защо не съм дал на Ламбето 200 лв.това което написах по-горе го казах и на теб,че едно кученце се продава за 100/150 лв.търговското веднага е проговорило у теб и ти веднага скочи,добре тогава,ще дойда да ми продадеш кучилото цялото по-сто лв,казах ти добре къв е проблема.Въпросът ми към теб е,ти като запложда при мен аз какво съм ти вземал освен едно благодаря?Ха сега си изкриви душата,аз не съм търговец,подарявал съм и ще подарявам ,всеки може да прецени къкъв разход и ангажимент има по-толкова кучета,така ,че и продавам по-някога.
Оттегчавам съфорумниците ,но аз държа те да разберът кой кой е.Ти си търговец на кучета ти нямаш развъдник,той само е на документ за тяжест,за да ти върви търговийката.Аз имам шест майки БОК мелези както се изразяваш,два пъти толкова мъжки,два пъти толкова подрастващи,палета,кутрета,щенета както искаш ги наричай,честно казано незнам колко са в момента,ти в двора си имаш в момента не повече от едно БОК,е питам те на какво отгоре е таз твоя гордост,че постоянно си служиш с имотикончето :->)остави други да преценят дали си това,щото иначе излиза ,че си фукльо. ;D ;D ;D B)Това е голата истина Димитре, ти както искаш я приемай.Жив и здрав. :yahoo:
...........много приказки за нищо Шомба :rolleyes:не се ли умори от простотиата си :huh: :huh: :huh:опитах се да те изместя в другата тема но щом не разбираш от дума........ :angry:Скромността е за хора които нямат други качества :samodovolen:не проумявам как мъж на 56г. може да си позволи да лъже и лицемерничи тук във форума,не можеш да се скриеш,всички разбраха колко си подъл и елементарен B)ти се умота като пате в калчища :rolleyes:как от една кучка изкара 12 кутрета,и защо като не си търговец ми искаш 1200лв. :huh:от кой извор си пил вода не разбрах,че в с.Сенокос има само гьол :huh много ли те дразни легитимната регистрациата на р-к Балкан ,която на теб ти липсва,че постоянно ми подливаш водата която уж си пил :Бляк!:Да в двора си имам едно куче но не ми пречи да развъждам кучетата които съм дал да отглеждат мои приатели и овчари :->)Шомба,ти с твоите безброй кучета дори не знаеш коя кучка на кво се е заплодила ,покажи ни това което аз показвам за да ти повярва някой :oк Пожелавам ти да имаш най-добрите овчарски кучета ,защото без конкоренциа няма да ми е интересно :->) :->) :->) .

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 24 May 2008 - 07:06 AM
[Стефчо,добре се опитваш да кажеш нещо -нека продължа и аз в същия тон.По твоята логика за "каракачания",нека да допълня нещо към твоя пример с "От и До"България.Нали знаеш или пък ако не знаеш да ти кажа,че дори твоето име не е българско. ;D :rolleyes:Ами вземи го зложи от Стефан -на Бългефан,и ще станеш още по-голям Българин...
поздрави,
[/quote] Росенчо, братле примерът ти е много удачен защото името ми е християнско какъвто съм по вероизповедание и произход, но съм българин, както са български и нашите овчарски кучета, които не рядко се казват Мурад, Караман, Шабан, Боби, Рекс, и както си решат стопаните. Това обаче не значи че са турски, западно-европейски, каракачански, влашки или каквито и да било други. Много ти благодаря за примера и ако успееш да вникнеш в краткия ми, но с неоспорима логика отговор ще се върнеш отново към вярното наименувание БЪЛГАРСКО за нашето на България ОВЧАРСКО КУЧЕ, което неотдавна и самия ти използуваше! Знам че си обиден и може би имаш право за това, но не биваше да правиш такъв завой в една национална кауза заради лична обида. Знаеш много добре че от вашия край-Силистра, започва България и от незапомнени времена е имало овчарски кучета, без никога там да е стъпвал каракачански крак Иначе аз ценя и уважавам твоите усилия и стремежи свързани с овчарското куче и в подкрепа на това те каня на изложбата в Пазарджик на 31 май от 10 ч. в центъра на Пазарджик.
Стефчо,никой не ме обиждал,напротив винаги съм го правил аз с производителите на мелези и лъжците и изкривените.
Вие пелирате за българското-и аз също.Аз съм Българин и кучетата ми такива.Но не са мелези а са каракачански.Знам ,че я знаеш малката но голяма разлика.Вярно е наименованието на кучето за според теб-виж за мен е такова каквото е било/каракачанско/.
Нали няма мода да го изтрие това както в повечето случаи на мои отговори.
Стефчо и още нещо-не се обръщай към мен с "братле"...Различна кръв имаме в вените.
поздрави...
[/quote] Росенчо, нямам нищо против теб напротив - много си ми симпатичен и се радвам че напосласък се появиха хора като теб в породата! Само не разбрах от каква кръв си ?

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 24 May 2008 - 08:00 AM
[/quote]
ПРЕДАТЕЛИТЕ с каква КРЪВ са ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 24 May 2008 - 08:22 AM
[/quote] Росенчо, нямам нищо против теб напротив - много си ми симпатичен и се радвам че напосласък се появиха хора като теб в породата! Само не разбрах от каква кръв си ?
[/quote]
ПРЕДАТЕЛИТЕ с каква КРЪВ са ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote]
[size=15]миризлива[/size]
Публикувано: 24 May 2008 - 09:14 AM
П.П Според теб Димитре дали ще ми поварват сега,след като изпълних съвета ти. :kuchence:

Публикувано: 24 May 2008 - 10:24 AM

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 24 May 2008 - 01:57 PM
Цитат
Ето пак лъжеш,цитирам "за регистрацията в FSI,си ми казвал много пъти не си ме изненадал както си мислиш".Нали само няколко поста по назад ми пишеш,че като ти покажа нещо такова и си постнал регистрацията бре драги.Цитирам "Много ли те дразни лигитимната регистрация на р-к Балкан
която на теб ти липсва,че постоянно ми подливаш водата която уж си пил".Чий са тези "красиви" слова бре Димитре,мои ли? Хайде със здраве. :huh: :sos: ;D B) Поредна лъжа,покажи къде съм писъл,че не искам да ползвам от теб разплодници,ти нямаш какво да ползвам?Обеща ,че ще приключим спора,за което пак се съмнявам.Я да видим колко държиш на думата си.Признавам,че си по-млади по-умен хайде мир да е :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->)

Публикувано: 24 May 2008 - 01:58 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 24 May 2008 - 02:30 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат

Публикувано: 24 May 2008 - 11:41 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 24 May 2008 - 11:54 PM

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 24 May 2008 - 11:59 PM
[/quote]Шомба,30 000 цирея да ти излязат на ...............аааа ;DАз още твойте 1200лв.събирам ти ме искара длъжник ;D :rolleyes:
[/quote]
слушай ся кво щи кажа.
няма нужда да са 300.
може и само пет-шес, ама на бузките на дупето - един срещу друг, като са движи да са търкат :'(
и на един път да излязат пък един по един да минават ;D
Публикувано: 25 May 2008 - 07:13 AM
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg411526#msg411526 date=1211665682]
[/quote]Шомба,30 000 цирея да ти излязат на ...............аааа ;DАз още твойте 1200лв.събирам ти ме искара длъжник ;D :rolleyes:
[/quote]
слушай ся кво щи кажа.
няма нужда да са 300.
може и само пет-шес, ама на бузките на дупето - един срещу друг, като са движи да са търкат :'(
и на един път да излязат пък един по един да минават ;D
[/quote]
Френски,благодаря ти за пожеланията,както се казва да ти се връща ;D

Публикувано: 25 May 2008 - 07:26 AM
Цитат
Като не знаеш как да ги избиеш не ги прави бре Димитре. B)Знаеш да ги правиш,а питаш как да ги избиеш. :->) :->) :->)