Dog.bg Форуми : Инфо за развъдници ,линии ,връзки на БОК и др.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (39 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Инфо за развъдници ,линии ,връзки на БОК и др.

#201 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 May 2008 - 03:52 PM

БАЙРУМ Х ЗВЕЗДА  :->)свадбата е на 20.05.2008г. :->)
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#202 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 03:58 PM

БАЙРУМ Х ЛюТА  :->)очакваме около 29.05.2008г.бебоци :->)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#203 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 04:06 PM

Р-К БАЛКАН  :->)за любителите на БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ ,предлага малки  :->)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#204 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 07:48 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Балкан :->)победител клас-открит гр.Варна 18.05.2008г. :->)р-к Балкан предлага малки на различна възраст от него :->)
г-н Балчев ти кога ще са издалжиш към мен забрави че имаш дами даваш 3 кученца? :angry:

Опаааа,ето ква стана тя.Горски той сигорно за теб ме моли да му давам две палета безвъзмезно от тая Берта дето е с внука ми посната малко по назад,заплодих я на Балкан при Ламбето от Балчик.Затова и ме пита малко по-назад във преперните ни, дали ще удържа на обищанието.Ето как и най простия понакога се сумясва за какво иде реч,ей майче не съм чак толкова (проз) а?Ква стана тя сега?Ей човече отваряй си очите,виж как ме зарибил с мелезаци,сега майче е твоя ред. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: БЪЛГАРИЬО,БЪЛГАРИЬО,като си прибрала грешните що не си прибрала и смешните ;D B)
.....ей Шомба ти нямя ли да спреш да лъжеш бе :huh:как съм искал да ми даваш две кученца БЕЗВЪЗМЕНО,нали се разбрахме да ти платя цялото кучило по 100лв.бр. каза го пред свидетел ТАРО-68,или се правиш на луд :huh: :huh: :huh:нали моя БАЛКАН е мелез с КАВКАЗЕЦ,КОЛИ и още нещо,остави ме АЗ да му бера срамовете :izcherven: :izcherven: :izcherven:виждаш при мен мелезите се харчат,дори Славейко иска от тях ;D :->)

Не съм лъгал и нямам такова намерение,Кученцата са точно дванадесет,носиш 1200лв. и ги получаваш.
А сега искам да поясня защо ти казах,че ще ти ги дам по-сто лева,за да лъсне истината.Първо аз не съм се пазарил какво ще струва заплождането,по-традиция при нас като заплодим на друго куче се полага мъжко право,пръв избира най хубавото.Второ,синът ми Калоян направи първата скачка,уговорката е била,че не му тярбва кученце на Ламбето а пари,цитирам"продайте си кученцето все същата работа"това са били думите на Ламбето.Втората скачка я водих вече  аз и след покриването извадих 150 лв да му платя,но той реагира и каза,че иска 200 лв. Аз се усмихнах и му казах,че кученцата при нас се продават за по-100/150лв и толкова нося,но след като искаш 200 другите ще ти ги дам после.
Цитирам,"Абе оставяй няма да ми даваш нищо.Знаеш ли каза,ако знаех,че си дрънкал такива глупости никога нямаше да ти заплодя,аз изтръпнах,но след доста откровен разговор помежду ни си изяснихме нещата,чети внимателно сега и си прави изводи както и останалите.  Първо,след като докарахте Балкан всички,ама всички говореха открито в клуба,че кучето е мелез,второ аз заявявам,че страшно много съм харесвал Балкан от самото начало,това което не съм харесвал е било типа глава,възхищавал съм се и се възхищавам от анатомията на кучето ,за това и съм заплодил драги.Това,че съм говорел ,че е кавказец или кво беше там,са твои свободни съченения както винаги.Порпътувахме с Таро-69 750 км и пих вода от извора и разбрахме,че както винаги зависта е преди всичко.Трето,ти ме излъга ,че си продал кучето във Варненско само и само да не заплодя,истината е ,че Ламбето си го е прибрал щото уж е орташко а ти лапаш и забравяш ,че имаш ортак.След като разбрах,че в основата на всичко това стоиш ти ми станаха ясни нещата,при една наша среща ти ме попита защо не съм дал на Ламбето 200 лв.това което написах по-горе го казах и на теб,че едно кученце се продава за 100/150 лв.търговското веднага е проговорило у теб и ти веднага скочи,добре тогава,ще дойда да ми продадеш кучилото цялото по-сто лв,казах ти добре къв е проблема.Въпросът ми към теб е,ти като запложда при мен аз какво съм ти вземал освен едно благодаря?Ха сега си изкриви душата,аз не съм търговец,подарявал съм и ще подарявам ,всеки може да прецени къкъв разход и ангажимент има по-толкова кучета,така ,че и продавам по-някога.
Оттегчавам съфорумниците ,но аз държа те да разберът кой кой е.Ти си търговец на кучета ти нямаш развъдник,той само е на документ за тяжест,за да ти върви търговийката.Аз имам шест майки БОК мелези както се изразяваш,два пъти толкова мъжки,два пъти толкова подрастващи,палета,кутрета,щенета както искаш ги наричай,честно казано незнам колко са в момента,ти в двора си имаш в момента не повече от едно БОК,е питам те на какво отгоре е таз твоя гордост,че постоянно си служиш с имотикончето  :->)остави други да преценят дали си това,щото иначе излиза ,че си фукльо. ;D ;D ;D B)Това е голата истина Димитре, ти както искаш я приемай.Жив и здрав. :yahoo:
    . 
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#205 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 12:01 AM

[quote author=SHOMBA link=topic=15607.msg410738#msg410738 date=1211564883]
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg410309#msg410309 date=1211531826]
[quote author=SHOMBA link=topic=15607.msg409672#msg409672 date=1211462069]
[quote author=GORSKI link=topic=15607.msg409638#msg409638 date=1211457884]
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg408578#msg408578 date=1211355593]
Балкан :->)победител клас-открит гр.Варна 18.05.2008г. :->)р-к Балкан предлага малки на различна възраст от него :->)
[/quote]г-н Балчев ти кога ще са издалжиш към мен забрави че имаш дами даваш 3 кученца? :angry:
[/quote]

Опаааа,ето ква стана тя.Горски той сигорно за теб ме моли да му давам две палета безвъзмезно от тая Берта дето е с внука ми посната малко по назад,заплодих я на Балкан при Ламбето от Балчик.Затова и ме пита малко по-назад във преперните ни, дали ще удържа на обищанието.Ето как и най простия понакога се сумясва за какво иде реч,ей майче не съм чак толкова (проз) а?Ква стана тя сега?Ей човече отваряй си очите,виж как ме зарибил с мелезаци,сега майче е твоя ред. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: БЪЛГАРИЬО,БЪЛГАРИЬО,като си прибрала грешните що не си прибрала и смешните ;D B)
[/quote].....ей Шомба ти нямя ли да спреш да лъжеш бе :huh:как съм искал да ми даваш две кученца БЕЗВЪЗМЕНО,нали се разбрахме да ти платя цялото кучило по 100лв.бр. каза го пред свидетел ТАРО-68,или се правиш на луд :huh: :huh: :huh:нали моя БАЛКАН е мелез с КАВКАЗЕЦ,КОЛИ и още нещо,остави ме АЗ да му бера срамовете :izcherven: :izcherven: :izcherven:виждаш при мен мелезите се харчат,дори Славейко иска от тях ;D :->)
[/quote]       

Не съм лъгал и нямам такова намерение,Кученцата са точно дванадесет,носиш 1200лв. и ги получаваш.
А сега искам да поясня защо ти казах,че ще ти ги дам по-сто лева,за да лъсне истината.Първо аз не съм се пазарил какво ще струва заплождането,по-традиция при нас като заплодим на друго куче се полага мъжко право,пръв избира най хубавото.Второ,синът ми Калоян направи първата скачка,уговорката е била,че не му тярбва кученце на Ламбето а пари,цитирам"продайте си кученцето все същата работа"това са били думите на Ламбето.Втората скачка я водих вече  аз и след покриването извадих 150 лв да му платя,но той реагира и каза,че иска 200 лв. Аз се усмихнах и му казах,че кученцата при нас се продават за по-100/150лв и толкова нося,но след като искаш 200 другите ще ти ги дам после.
Цитирам,"Абе оставяй няма да ми даваш нищо.Знаеш ли каза,ако знаех,че си дрънкал такива глупости никога нямаше да ти заплодя,аз изтръпнах,но след доста откровен разговор помежду ни си изяснихме нещата,чети внимателно сега и си прави изводи както и останалите.  Първо,след като докарахте Балкан всички,ама всички говореха открито в клуба,че кучето е мелез,второ аз заявявам,че страшно много съм харесвал Балкан от самото начало,това което не съм харесвал е било типа глава,възхищавал съм се и се възхищавам от анатомията на кучето ,за това и съм заплодил драги.Това,че съм говорел ,че е кавказец или кво беше там,са твои свободни съченения както винаги.Порпътувахме с Таро-69 750 км и пих вода от извора и разбрахме,че както винаги зависта е преди всичко.Трето,ти ме излъга ,че си продал кучето във Варненско само и само да не заплодя,истината е ,че Ламбето си го е прибрал щото уж е орташко а ти лапаш и забравяш ,че имаш ортак.След като разбрах,че в основата на всичко това стоиш ти ми станаха ясни нещата,при една наша среща ти ме попита защо не съм дал на Ламбето 200 лв.това което написах по-горе го казах и на теб,че едно кученце се продава за 100/150 лв.търговското веднага е проговорило у теб и ти веднага скочи,добре тогава,ще дойда да ми продадеш кучилото цялото по-сто лв,казах ти добре къв е проблема.Въпросът ми към теб е,ти като запложда при мен аз какво съм ти вземал освен едно благодаря?Ха сега си изкриви душата,аз не съм търговец,подарявал съм и ще подарявам ,всеки може да прецени къкъв разход и ангажимент има по-толкова кучета,така ,че и продавам по-някога.
Оттегчавам съфорумниците ,но аз държа те да разберът кой кой е.Ти си търговец на кучета ти нямаш развъдник,той само е на документ за тяжест,за да ти върви търговийката.Аз имам шест майки БОК мелези както се изразяваш,два пъти толкова мъжки,два пъти толкова подрастващи,палета,кутрета,щенета както искаш ги наричай,честно казано незнам колко са в момента,ти в двора си имаш в момента не повече от едно БОК,е питам те на какво отгоре е таз твоя гордост,че постоянно си служиш с имотикончето  :->)остави други да преценят дали си това,щото иначе излиза ,че си фукльо. ;D ;D ;D B)Това е голата истина Димитре, ти както искаш я приемай.Жив и здрав. :yahoo:
  ...........много приказки за нищо Шомба :rolleyes:не се ли умори от простотиата си :huh: :huh: :huh:опитах се да те изместя в другата тема но щом не разбираш от дума........ :angry:Скромността е за хора които нямат други качества :samodovolen:не проумявам как мъж на 56г. може да си позволи да лъже и лицемерничи тук във форума,не можеш да се скриеш,всички разбраха колко си подъл и елементарен B)ти се умота като пате в калчища :rolleyes:как от една кучка изкара 12 кутрета,и защо като не си търговец ми искаш 1200лв. :huh:от кой извор си пил вода не разбрах,че в с.Сенокос има само гьол :huh много ли те дразни легитимната регистрациата на р-к Балкан ,която на теб ти липсва,че постоянно ми подливаш водата която уж си пил :Бляк!:Да в двора си имам едно куче но не ми пречи да развъждам кучетата които съм дал да отглеждат мои приатели и овчари :->)Шомба,ти с твоите безброй кучета дори не знаеш коя кучка на кво се е заплодила ,покажи ни това което аз показвам за да ти повярва някой :oк Пожелавам ти да имаш най-добрите овчарски   кучета ,защото без конкоренциа няма да ми е интересно  :->) :->) :->)  . 
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#206 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 07:06 AM

[quote author=ТИТО link=topic=15607.msg410308#msg410308 date=1211531673]
[Стефчо,добре се опитваш да кажеш нещо -нека продължа и аз в същия тон.По твоята логика за "каракачания",нека да допълня нещо към твоя пример с "От и До"България.Нали знаеш или пък ако не знаеш да ти кажа,че дори твоето име не е българско. ;D  :rolleyes:Ами вземи го зложи от Стефан -на Бългефан,и ще станеш още по-голям Българин...
поздрави,
[/quote]  Росенчо, братле примерът ти е много удачен защото името ми е християнско какъвто съм по вероизповедание и произход, но съм българин, както са български и нашите овчарски кучета, които не рядко се казват Мурад, Караман, Шабан, Боби, Рекс, и както си решат стопаните. Това обаче не значи че са турски, западно-европейски, каракачански, влашки или каквито и да било други.  Много ти благодаря за примера и ако успееш да вникнеш в краткия ми, но с неоспорима логика отговор ще се върнеш отново към вярното наименувание БЪЛГАРСКО за нашето на България ОВЧАРСКО КУЧЕ, което неотдавна и самия ти използуваше!  Знам че си обиден и може би имаш право за това, но не биваше да правиш такъв завой в една национална кауза заради лична обида. Знаеш много добре че от вашия край-Силистра, започва България и от незапомнени времена е имало овчарски кучета, без никога там да е стъпвал каракачански крак Иначе аз ценя и уважавам твоите усилия и стремежи свързани с овчарското куче и в подкрепа на това те каня на изложбата в Пазарджик на 31 май от 10 ч. в центъра на Пазарджик.

Стефчо,никой не ме обиждал,напротив винаги съм го правил аз с производителите на мелези и лъжците и изкривените.
Вие пелирате за българското-и аз също.Аз съм Българин и кучетата ми такива.Но не са мелези а са каракачански.Знам ,че я знаеш малката но голяма разлика.Вярно е наименованието на кучето за според теб-виж за мен е такова каквото е било/каракачанско/.

Нали няма мода да го изтрие това както в повечето случаи на мои отговори.
Стефчо и още нещо-не се обръщай към мен с "братле"...Различна кръв имаме в вените.
поздрави...
[/quote]  Росенчо, нямам нищо против теб напротив - много си ми симпатичен и се радвам че напосласък се появиха хора като теб в породата! Само не разбрах от каква кръв си ?
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#207 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 08:00 AM

[/quote]  Росенчо, нямам нищо против теб напротив - много си ми симпатичен и се радвам че напосласък се появиха хора като теб в породата! Само не разбрах от каква кръв си ?
[/quote]

ПРЕДАТЕЛИТЕ с каква КРЪВ са ?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

#208 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 08:22 AM

[quote author=karaman link=topic=15607.msg410928#msg410928 date=1211608841]

[/quote]

ПРЕДАТЕЛИТЕ с каква КРЪВ са ?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[/quote]

[size=15]миризлива[/size]
User's Signature

Качена снимка

#209 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 09:14 AM

Димитре,много са пълни приказките ми за разлика от твоите,както се изразяваш.Луд умора няма,още повече ако се касае да уличавам лъжец или фукльо,това е първо.Второ,Що искаш да ме изместиш в друг форум,щото съм прав или щото другия форум по-малко го четът тези които не искаш да разберът що за човече си?"Простотиата" се пеше с "я"и е присъща на теб. :blink:Трето,прощавай,че не ти обясних като на .........,но мислех,че ще ме разбереш,става въпрос за извора,750 км е разстоянието от където е Балкан,местни овчарлии свестни хора,за разлика от теб ни дадоха инфо,Таро -69 може да потвърди бяхме заедно, имаше и такива които казаха,че е мелез,единият ти е личен приятел, поне ти така твърдиш,но едва ли ще се сетиш.Четвърто,на мен не ми липсва легитимна регистрация на ръзвъдника,казва се Румен-Калоан,щото съм изписъл и ортака си,за разлика от теб.Просто не се перча като теб и да го развявам навсякъде,но ти ме принуди и ще го покажа,за да станеш още по-смешен,защото няма друго за какво да се хванеш и мислиш,че ще ме злепоставиш с това,а ти ще изпъкнеш като свински тестеси. :yahoo:Да ти доуточнявам ли какво е св.тестеси.Пето,нещо майче омекна ,като стана дума за 1200 лв,видя ти се скъпо ли бре,беше много силен,аз обещах и щи си изпълня обищаното,а ти си ми ясен,както винаги.Свикнал си да вземаш, ;D защо се притесняваш ,че кучката има 12 кученца,да не съм и подложил чужди  ли не,това го правиш само ти?  Шесто,за заплождането,имам много кусури признавам,но никога няма да пусна три мъжки кучета да покрият една и съща кучка та да не остане празна и да азгубия.На въпроса на наши колеги защо така правиш ти специалиста Д.Б от р-к Балкан си отговорил,аз познавам кое кученце от кое куче е.Няма да цитирам имена,ти ще се сетиш на кого си казъл,но ако те пожелаят да се включат след като ти започнеш да отричаш да се включат.Не ги цитирам защото ще започнеш да оплюваш и тях .Теб не те интерисува кое кученце от кого е,теб те интерисува от кого колко ще вземиш.Седмо,ти никога не си ми бил и нама да ми бъдеш конкуренция,щото не си ми нито на годините нито на ч......е, :yahoo:а за кучета да не говори,у вас едно,при мен колко си искам,мелезачета. :blink: :blink:Хайде оставай си със здраве,ако имаш др.въпроси питай,насреща съм. ;D B)

П.П Според теб Димитре дали ще ми поварват сега,след като изпълних съвета ти. :kuchence:
User's Signature

#210 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 10:24 AM

.....много дълги станаха съченениата ти в измислен текст,явно доста време отделяш на този спор/ако може така да се нарече/ :huh:за регисрациата ти в FSI,си ми казвал много пъти ,не си ме изненадал както си мислиш :huh:идеята за темата ми е такава,всеки който има сериозни намерения да се представи и да се знае кой с какви кучета работи /ти явно не правиш разлика от ТЕМА и ФОРУМ/защо само ти го исталкува по този начин вече ми стана ясно, трудно се преглъщат моите успехи и развитие но със сигорност не си единствения комплексар и завистник :samoubiec:нека времето покаже кой-прав кой-крив,Мисля да приключа с теб Шомба като по-млад и по-разумен  :Pза мен критериа са изложбите на които участват моите кучета така ,че стягай се в кръста един извор няма да ти е достатачен :->)тиа дни ще дойда да си взема палетата/може да са станали 15бр./нали не искаш хората да говорят, че ползваш разплодниците на р-к БАЛЧЕВ-БАЛКАН :->) :->) :->)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#211 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 10:39 AM

КОЛЬО :->)р-к Балкан има малки от него ,плюс тиа от Шомбата стават около 57 бр. :huh: ;D ;D ;D
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#212 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 01:57 PM

Цитат

.....много дълги станаха съченениата ти в измислен текст,явно доста време отделяш на този спор/ако може така да се нарече/ :huh:за регисрациата ти в FSI,си ми казвал много пъти ,не си ме изненадал както си мислиш :huh:идеята за темата ми е такава,всеки който има сериозни намерения да се представи и да се знае кой с какви кучета работи /ти явно не правиш разлика от ТЕМА и ФОРУМ/защо само ти го исталкува по този начин вече ми стана ясно, трудно се преглъщат моите успехи и развитие но със сигорност не си единствения комплексар и завистник :samoubiec:нека времето покаже кой-прав кой-крив,Мисля да приключа с теб Шомба като по-млад и по-разумен  :Pза мен критериа са изложбите на които участват моите кучета така ,че стягай се в кръста един извор няма да ти е достатачен :->)тиа дни ще дойда да си взема палетата/може да са станали 15бр./нали не искаш хората да говорят, че ползваш разплодниците на р-к БАЛЧЕВ-БАЛКАН :->) :->) :->)

Ето пак лъжеш,цитирам "за регистрацията в FSI,си ми казвал много пъти не си ме изненадал както си мислиш".Нали само няколко поста по назад ми пишеш,че като ти покажа нещо такова и си постнал регистрацията бре драги.Цитирам "Много ли те дразни лигитимната регистрация на р-к Балкан
която на теб ти липсва,че постоянно ми подливаш водата която уж си пил".Чий са тези "красиви" слова бре Димитре,мои ли? Хайде със здраве. :huh: :sos: ;D B) Поредна лъжа,покажи къде съм писъл,че не искам да ползвам от теб разплодници,ти нямаш какво да ползвам?Обеща ,че ще приключим спора,за което пак се съмнявам.Я да видим колко държиш на думата си.Признавам,че си по-млади по-умен хайде мир да е :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->) :->)
User's Signature

#213 Потребителят е офлайн   GORSKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 24 May 2008 - 01:58 PM

Цитат

Цитат

Цитат

г-н Балчев ти кога ще са издалжиш към мен забрави че имаш дами даваш 3 кученца? :angry:
.............Горски ти така го каза ,че ти дължа 30 000лв. а не 3 кученца,виждаме се и се чуваме достатачно често,защо не си ми казал за кога ги искаш ;)за мен е чест да ти дам от моите кучета нищо че са МЕЛЕЗИ нали са от р-к БАЛКАН  :->)само кажи от коя връзка искаш ;)имам 3в1,4в1сега работя по-5в1 и аз да мога да ги докарам като на Шомбата ,че изоставам в селекциата ;D
/Балчев защо се лютиш ;D  от истината те заболя ха-ха-ха ако сложа лихвите колко стават?  :rolleyes:

#214 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 02:30 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

.............Горски ти така го каза ,че ти дължа 30 000лв. а не 3 кученца,виждаме се и се чуваме достатачно често,защо не си ми казал за кога ги искаш ;)за мен е чест да ти дам от моите кучета нищо че са МЕЛЕЗИ нали са от р-к БАЛКАН  :->)само кажи от коя връзка искаш ;)имам 3в1,4в1сега работя по-5в1 и аз да мога да ги докарам като на Шомбата ,че изоставам в селекциата ;D
/Балчев защо се лютиш ;D  от истината те заболя ха-ха-ха ако сложа лихвите колко стават?  :rolleyes:

30,000.лв ;) ;D :blink:
User's Signature

#215 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 04:45 PM

Шомба, ти си ебати лихвара,като евреин си преди войната ;D ;D ;D
Ако си един банкер,не ми се мисли,банката ти ще е  :->). в света на финансите.

#216 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 11:41 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

/Балчев защо се лютиш ;D  от истината те заболя ха-ха-ха ако сложа лихвите колко стават?  :rolleyes:
......eeeee Горски, ти от чобанлък на лихварство ли го обърна бе :huh:за ква истина ми говориш,че не схващам :huh:по-скоро ме засърбя от колкото заболя ;D ;D ;D
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#217 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 11:54 PM

........пълните темата с глупости само ,човек не мой си продаде стоката от вас B) хайвани с хайвани B) ;D как ша се избиват тез борчове :huh: :'(
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#218 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2008 - 11:59 PM

[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg411526#msg411526 date=1211665682]
[/quote]Шомба,30 000 цирея да ти излязат на ...............аааа ;DАз още твойте 1200лв.събирам ти ме искара длъжник ;D :rolleyes:
[/quote]

слушай ся кво щи кажа.
няма нужда да са 300.
може и само пет-шес, ама на бузките на дупето - един срещу друг, като са движи да са търкат  :'(
и на един път да излязат пък един по един да минават  ;D
User's Signature

Качена снимка

#219 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2008 - 07:13 AM

[quote author=ildefrance link=topic=15607.msg411540#msg411540 date=1211666383]
[quote author=Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН link=topic=15607.msg411526#msg411526 date=1211665682]
[/quote]Шомба,30 000 цирея да ти излязат на ...............аааа ;DАз още твойте 1200лв.събирам ти ме искара длъжник ;D :rolleyes:
[/quote]

слушай ся кво щи кажа.
няма нужда да са 300.
може и само пет-шес, ама на бузките на дупето - един срещу друг, като са движи да са търкат  :'(
и на един път да излязат пък един по един да минават  ;D
[/quote]

Френски,благодаря ти за пожеланията,както се казва да ти се връща ;D
User's Signature

#220 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2008 - 07:26 AM

Цитат

........пълните темата с глупости само ,човек не мой си продаде стоката от вас B) хайвани с хайвани B) ;D как ша се избиват тез борчове :huh: :'(

Като не знаеш как да ги избиеш не ги прави бре Димитре. B)Знаеш да ги правиш,а питаш как да ги избиеш. :->) :->) :->)
User's Signature

• (39 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни