Dog.bg Форуми : Инфо за развъдници ,линии ,връзки на БОК и др.

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (39 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Инфо за развъдници ,линии ,връзки на БОК и др.

#181 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 May 2008 - 12:51 AM

Цитат

Цитат

абе хей, вий ма задминахте бре. :o
що не си изяснявате кой кого, при кого, под кого на лични. :(
......от теб се учим бре ;D

а-а-а-а, бива, бива. радвам са, че акъл ръся. Тя Голямата Шпакла каза, че той мозъка ми бил колкото на кокошките ми, ама явно на някои нещо съм дал  ;D
User's Signature

Качена снимка

#182 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 07:47 AM

Цитат

п

Прав си френски,но исках хората да разберът,кой колко струва,"оказа се,че пред димитърчо не фактите а  и боговете трябва да мълчат.Димитърчо от тук нататък можеш да лъжеш каквото си искаш,нама да ти опонирам,щото е безмислено да споря със толкова "широко скроен човек" Школата си е школа,почерка е ясен,но за школата има време. :yahoo:Загубих спора  :'( :'(  Правия си ти,остани си със здраве. B)

П.П Прощавай,че съм збъркал името,не знаех,че Хараламби Андреев ти е като гледач в р-к балкан.Един въпрос и наистина приключвам,р-к балкан на здружение ли е ? :huh: Щото само твоето име гледам,че е изписано.  B)
Д Костодинов и Х.Андреев последно какви са ,съдружници или гледачи?Пооплети се ,но целта беше такава,хората да разберът,че кучетата не са твои и никога не са били,дали ще бъдат някога е друг въпрос,хайде приключих. B)
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#183 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 07:55 AM

Цитат

Цитат

Порода МОКК?
Питам защото:

Цитат

АЗ винаги съм бил и ще бъда за Българското Овчарско Куче 

.......уважавам ОСТРОУМНИЦИ като теб :rolleyes:отговори си сам  :huh: във НАШАТА БЪЛГАРИЯ ИМА ТРИ ПОРОДИ :->)БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ,БЪЛГАРСКО ГОНЧЕ,БЪЛГАРСКИ БАРАК :->)които не са признати от F.S.I.именно заради такива като теб  :rolleyes:всезнаещи и не- ориентирани :rolleyes:

Благодаря за отговора!
Да са ти живи и здрави кучетата и все така да печелиш награди.
На правилните изложби.

#184 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 08:08 AM

Цитат

Стефчо,добре се опитваш да кажеш нещо -нека продължа и аз в същия тон.По твоята логика за "каракачания",нека да допълня нещо към твоя пример с "От и До"България.Нали знаеш или пък ако не знаеш да ти кажа,че дори твоето име не е българско. ;D  :rolleyes:Ами вземи го зложи от Стефан -на Бългефан,и ще станеш още по-голям Българин...
поздрави,
 Росенчо, братле примерът ти е много удачен защото името ми е християнско какъвто съм по вероизповедание и произход, но съм българин, както са български и нашите овчарски кучета, които не рядко се казват Мурад, Караман, Шабан, Боби, Рекс, и както си решат стопаните. Това обаче не значи че са турски, западно-европейски, каракачански, влашки или каквито и да било други.  Много ти благодаря за примера и ако успееш да вникнеш в краткия ми, но с неоспорима логика отговор ще се върнеш отново към вярното наименувание БЪЛГАРСКО за нашето на България ОВЧАРСКО КУЧЕ, което неотдавна и самия ти използуваше!  Знам че си обиден и може би имаш право за това, но не биваше да правиш такъв завой в една национална кауза заради лична обида. Знаеш много добре че от вашия край-Силистра, започва България и от незапомнени времена е имало овчарски кучета, без никога там да е стъпвал каракачански крак Иначе аз ценя и уважавам твоите усилия и стремежи свързани с овчарското куче и в подкрепа на това те каня на изложбата в Пазарджик на 31 май от 10 ч. в центъра на Пазарджик.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#185 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 08:16 AM

Цитат

чух че ,,комиците,, ще правят конкурс за нови таланти, та пеещите от пазарджик са приети от раз. предвижда се и рейтинга да е зашеметяващ ;D ;D
Заповядайте на изложбата в Пазарджик! Каня Ви от сърце, както и всички, които обичат породата! Пък след нея може ида ни попеете и посвирите ако можете. Аз например пея от четвърт век на тази проява и ще се радвам ако можете да пеете или свирите на някой народен инструмент и ни представите някоя родопска или каквато и да е народна песен или мелодия. Поздрави!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#186 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 08:42 AM

Момчета, успокойте духовете и ако искате да си ги мерите, заповядайте на изложбата в Пазарджик и там покажете кой има по-добро куче, защото всички знаят че това е "Меката" на тези изложби! Който не го е страх спокойно може да се пробва при най-добрите, а не да ползва принципа по-добре първи на село, отколкото последен в града! Появиха се доста прояви с местен характер, но който разбира знае, че добрата традиция е в Добрич, Варна, Бургас, Пловдив, Хасково, Пазарджик, София и Банско! Сега ще прибавим и Велинград и Смолян! Между другото тези, които искат могат да участват и на изложбата в Смолян!
User's Signature

#187 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 09:49 AM

Цитат

Цитат

п

Прав си френски,но исках хората да разберът,кой колко струва,"оказа се,че пред димитърчо не фактите а  и боговете трябва да мълчат.Димитърчо от тук нататък можеш да лъжеш каквото си искаш,нама да ти опонирам,щото е безмислено да споря със толкова "широко скроен човек" Школата си е школа,почерка е ясен,но за школата има време. :yahoo:Загубих спора  :'( :'(   Правия си ти,остани си със здраве. B)

П.П Прощавай,че съм збъркал името,не знаех,че Хараламби Андреев ти е като гледач в р-к балкан.Един въпрос и наистина приключвам,р-к балкан на здружениели е ? :huh: Щото само твоето име гледам,че е изписано.  B)
Д Костодинов и Х.Андреев последно какви са ,съдружници или гледачи?Пооплети се ,но целта беше такава,хората да разберът,че кучетата не са твои и никога не са били,дали ще бъдат някога е друг въпрос,хайде приключих. B)
[i][b].......хората и без това те знаят колко струваш,а който ме познава знае че не лъжа,това е присъщо за теб B)стана ти навик да спориш за неща които не разбираш :Pти не само си збъркал,ти не познаваш Хари само си го виждал :huh:...дядо ми казваше така.......сам човек-само за в тоалетната става...... :-Шомба ти си отговори сам :huh:  в момента р-к БАЛКАН разполага с три мъжки кучета Балкан,Кольо и Байрум ,невъзможно е да се гледат заедно в един двор :->)така ,че отговорноста е поделена по-междуни :drugarche: :drugarche: :drugarche:съветвам те селски да не си слагаш задника там където ще ти хареса :klati: :klati: :klati:и пред кого да доказвам ,че са мой нали аз съм ги копувал или и това ще успорваш  :P :P :Pто зависта,простотиата и умразата ти нямат граници г-н Шомба
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#188 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 10:41 AM

Цитат

Цитат

Цитат

п

Прав си френски,но исках хората да разберът,кой колко струва,"оказа се,че пред димитърчо не фактите а  и боговете трябва да мълчат.Димитърчо от тук нататък можеш да лъжеш каквото си искаш,нама да ти опонирам,щото е безмислено да споря със толкова "широко скроен човек" Школата си е школа,почерка е ясен,но за школата има време. :yahoo:Загубих спора  :'( :'(  Правия си ти,остани си със здрав
:yahoo:

П.П Прощавай,че съм збъркал името,не знаех,че Хараламби Андреев ти е като гледач в р-к балкан.Един въпрос и наистина приключвам,р-к балкан на здружениели е ? :huh: Щото само твоето име гледам,че е изписано.  B)
[i][b].......хората и без това те знаят колко струваш,а който ме познава знае че не лъжа,това е присъщо за теб B)стана ти навик да спориш за неща които не разбираш :Pти не само си збъркал,ти не познаваш Хари само си го виждал :huh:...дядо ми казваше така.......сам човек-само за в тоалетната става...... :-Шомба ти си отговори сам :huh:  в момента р-к БАЛКАН разполага с три мъжки кучета Балкан,Кольо и Байрум ,невъзможно е да се гледат заедно в един двор :->)така ,че отговорноста е поделена по-междуни :drugarche: :drugarche: :drugarche:съветвам те селски да не си слагаш задника там където ще ти хареса :klati: :klati: :klati:и пред кого да доказвам ,че са мой нали аз съм ги копувал или и това ще успорваш  :P :P :Pто зависта,простотиата и умразата ти нямат граници г-н Шомба

;D :->) :->) Моят дядо пък казваше,орташката работа кучета я яли.  :yahoo:Дядовците ни вечна им памет са били умни хора за разлика от теб. :yahoo:Ти си ги( Копувал) ама други дават парите= B)С чужда пита майчен помен,казваше баба ми. :blink:  А за три мъжки кучета в един двор ставаш смешен,то е за кадърни хора,в моя двор имам общо ДВАДЕСТ мъжки кучета.Знам,че пак ще изфилосовстваш,но наистина приключих спора. :huh: :huh:
User's Signature

#189 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 10:59 AM

........ееееее ти нямаш начесване  :klati: :klati: :klati:и на парите ми сметка взе да правиш B)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#190 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 11:16 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

п

Прав си френски,но исках хората да разберът,кой колко струва,"оказа се,че пред димитърчо не фактите а  и боговете трябва да мълчат.Димитърчо от тук нататък можеш да лъжеш каквото си искаш,нама да ти опонирам,щото е безмислено да споря със толкова "широко скроен човек" Школата си е школа,почерка е ясен,но за школата има време. :yahoo:Загубих спора  :'( :'(   Правия си ти,остани си със здрав
:yahoo:

.......хората и без това те знаят колко струваш,а който ме познава знае че не лъжа,това е присъщо за теб B)стана ти навик да спориш за неща които не разбираш :Pти не само си збъркал,ти не познаваш Хари само си го виждал :huh:...дядо ми казваше така.......сам човек-само за в тоалетната става...... :-Шомба ти си отговори сам :huh:  в момента р-к БАЛКАН разполага с три мъжки кучета Балкан,Кольо и Байрум ,невъзможно е да се гледат заедно в един двор :->)така ,че отговорноста е поделена по-междуни :drugarche: :drugarche: :drugarche:съветвам те селски да не си слагаш задника там където ще ти хареса :klati: :klati: :klati:и пред кого да доказвам ,че са мой нали аз съм ги копувал или и това ще успорваш  :P :P :Pто зависта,простотиата и умразата ти нямат граници г-н Шомба

;D :->) :->) Моят дядо пък казваше,орташката работа кучета я яли.  :yahoo:Дядовците ни вечна им памет са били умни хора за разлика от теб. :yahoo:Ти си ги( Копувал) ама други дават парите= B)С чужда пита майчен помен,казваше баба ми. :blink:  А за три мъжки кучета в един двор ставаш смешен,то е за кадърни хора,в моя двор имам общо ДВАДЕСТ мъжки кучета.Знам,че пак ще изфилосовстваш,но наистина приключих спора. :huh: :huh:
[i][b]еееееее то твоето е от кадърност,затова само мелези произвеждаш :- :Бляк!: ;Dзапазена марка на Шомбата ;D ;D ;D
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#191 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 11:59 AM

Производител Д.Балчев-Собственост-Р.Тодоров :o Що произвеждаш мелези и лъжеш хората,после се правиш на Дочка честната.Кой е лъжеца?  ;)Я да видим ква ша сътвориш сега. :yahoo: :yahoo: :yahoo: Името е Берта .
User's Signature

#192 Потребителят е офлайн   GORSKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 22 May 2008 - 02:04 PM

Цитат

Балкан :->)победител клас-открит гр.Варна 18.05.2008г. :->)р-к Балкан предлага малки на различна възраст от него :->)
г-н Балчев ти кога ще са издалжиш към мен забрави че имаш дами даваш 3 кученца? :angry:

#193 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 03:14 PM

Цитат

Цитат

Балкан :->)победител клас-открит гр.Варна 18.05.2008г. :->)р-к Балкан предлага малки на различна възраст от него :->)
г-н Балчев ти кога ще са издалжиш към мен забрави че имаш дами даваш 3 кученца? :angry:

Опаааа,ето ква стана тя.Горски той сигорно за теб ме моли да му давам две палета безвъзмезно от тая Берта дето е с внука ми посната малко по назад,заплодих я на Балкан при Ламбето от Балчик.Затова и ме пита малко по-назад във преперните ни, дали ще удържа на обищанието.Ето как и най простия понакога се сумясва за какво иде реч,ей майче не съм чак толкова (проз) а?Ква стана тя сега?Ей човече отваряй си очите,виж как ме зарибил с мелезаци,сега майче е твоя ред. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: БЪЛГАРИЬО,БЪЛГАРИЬО,като си прибрала грешните що не си прибрала и смешните ;D B)
User's Signature

#194 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 May 2008 - 08:41 PM

:rolleyes:

#195 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 09:08 AM

Мисля че е време да поуспокоите духовете, защото се радват враговете!!! Ако нема рима-удари ма! Има и рима, а е и вярно! Като във вица за попа и селския похотливец! Казах ви вече че можете да си ги премерите на изложбата в Пазарджик, където ви чака голям награден фонд.
User's Signature

#196 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 10:19 AM

Цитат

Цитат

.............Горски ти така го каза ,че ти дължа 30 000лв. а не 3 кученца,виждаме се и се чуваме достатачно често,защо не си ми казал за кога ги искаш ;)за мен е чест да ти дам от моите кучета нищо че са МЕЛЕЗИ нали са от р-к БАЛКАН  :->)само кажи от коя връзка искаш ;)имам 3в1,4в1сега работя по-5в1 и аз да мога да ги докарам като на Шомбата ,че изоставам в селекциата ;D
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#197 Потребителят е офлайн   ТИТО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 10:34 AM

[Стефчо,добре се опитваш да кажеш нещо -нека продължа и аз в същия тон.По твоята логика за "каракачания",нека да допълня нещо към твоя пример с "От и До"България.Нали знаеш или пък ако не знаеш да ти кажа,че дори твоето име не е българско. ;D  :rolleyes:Ами вземи го зложи от Стефан -на Бългефан,и ще станеш още по-голям Българин...
поздрави,
[/quote]  Росенчо, братле примерът ти е много удачен защото името ми е християнско какъвто съм по вероизповедание и произход, но съм българин, както са български и нашите овчарски кучета, които не рядко се казват Мурад, Караман, Шабан, Боби, Рекс, и както си решат стопаните. Това обаче не значи че са турски, западно-европейски, каракачански, влашки или каквито и да било други.  Много ти благодаря за примера и ако успееш да вникнеш в краткия ми, но с неоспорима логика отговор ще се върнеш отново към вярното наименувание БЪЛГАРСКО за нашето на България ОВЧАРСКО КУЧЕ, което неотдавна и самия ти използуваше!  Знам че си обиден и може би имаш право за това, но не биваше да правиш такъв завой в една национална кауза заради лична обида. Знаеш много добре че от вашия край-Силистра, започва България и от незапомнени времена е имало овчарски кучета, без никога там да е стъпвал каракачански крак Иначе аз ценя и уважавам твоите усилия и стремежи свързани с овчарското куче и в подкрепа на това те каня на изложбата в Пазарджик на 31 май от 10 ч. в центъра на Пазарджик.

Стефчо,никой не ме обиждал,напротив винаги съм го правил аз с производителите на мелези и лъжците и изкривените.
Вие пелирате за българското-и аз също.Аз съм Българин и кучетата ми такива.Но не са мелези а са каракачански.Знам ,че я знаеш малката но голяма разлика.Вярно е наименованието на кучето за според теб-виж за мен е такова каквото е било/каракачанско/.

Нали няма мода да го изтрие това както в повечето случаи на мои отговори.
Стефчо и още нещо-не се обръщай към мен с "братле"...Различна кръв имаме в вените.
поздрави...

#198 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 10:37 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Опаааа,ето ква стана тя.Горски той сигорно за теб ме моли да му давам две палета безвъзмезно от тая Берта дето е с внука ми посната малко по назад,заплодих я на Балкан при Ламбето от Балчик.Затова и ме пита малко по-назад във преперните ни, дали ще удържа на обищанието.Ето как и най простия понакога се сумясва за какво иде реч,ей майче не съм чак толкова (проз) а?Ква стана тя сега?Ей човече отваряй си очите,виж как ме зарибил с мелезаци,сега майче е твоя ред. :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: БЪЛГАРИЬО,БЪЛГАРИЬО,като си прибрала грешните що не си прибрала и смешните ;D B)
.....ей Шомба ти нямя ли да спреш да лъжеш бе :huh:как съм искал да ми даваш две кученца БЕЗВЪЗМЕНО,нали се разбрахме да ти платя цялото кучило по 100лв.бр. каза го пред свидетел ТАРО-68,или се правиш на луд :huh: :huh: :huh:нали моя БАЛКАН е мелез с КАВКАЗЕЦ,КОЛИ и още нещо,остави ме АЗ да му бера срамовете :izcherven: :izcherven: :izcherven:виждаш при мен мелезите се харчат,дори Славейко иска от тях ;D :->)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#199 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 11:32 AM

( Инфо за развъдници ,линии ,връзки на БОК и др. )редно е да се съобразяваме :->)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#200 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2008 - 03:45 PM

КОЛЬО Х ТИГРА  :->)около 30.05.2008г. очакваме шампиончета :->)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

• (39 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема