Рождените дни на нашите любимци
Публикувано: 10 March 2009 - 05:08 PM
Славче, да ти е живо и здраво момчето! честит да му е първият празник и нека му донесе много здраве, жизненост, много кожени кокали и весели другарчета за игра! много целувки от батко Макси и да си прекарате страхотно днес! и разбира се чакаме снимки!
Публикувано: 11 March 2009 - 08:48 AM
nat8, в Mar 10 2009, 09:45 PM, написа:
Sesili, много голяма торта си му направила, сигурно поне днес не е бил злояд. Много апетитна изглежда.
Мерси много и според мен тортата се получи доста добре.Външният вид малко "куца",но все пак не ме бива в тези неща.Обаче се оказа,че на Бенджи пак нещо не му изнася.Хапна съвсем малко-все едно да не му обиди.Днес съм решила да ходим до вет-а и ще го попитам за нашия проблем с храната.Иначе подаръците си ги хареса и все им се радва и ги разнася.
Публикувано: 12 March 2009 - 09:18 PM
лел Sesili извинявай за закъснението нямах възможност да влеза във форума :( нека Бенджито да ти е жив и здрав и много послушен и да те радва още многооо годнки :) иннче тортата е станала страхотна справила се си чудесно :) много апетитно изглежда :)
а какво става с храната пак ли не яде? :(
а какво става с храната пак ли не яде? :(
Публикувано: 20 March 2009 - 11:33 AM
Здравейте:) Преди месец Лейди също имаше рожден ден,но тук в Плевен никъде не намерих кучешка торта или нещо подобно.Сега като разгледах вашите снимки ми дойдоха мнооого идеи за догодина.А тази година тортата беше солена,палачинкова.Беше страхотно вкусна а и ставаше и за гостите и за рожденничката.Иначе цял ден се разхождахме,търсихме и подарък и във всички зоомагазини в които влязохме ни подаряваха по нещичко за рожденничката.Мисля че тя осъзнаваше че има празник :)Ето и една две снимчици.
ПС:Снимката на която Лейди е нарисувана също беше подарък за рожденния и ден:)
ПС:Снимката на която Лейди е нарисувана също беше подарък за рожденния и ден:)

Вход

Горе
Цитиране +