Рождените дни на нашите любимци

Публикувано: 04 April 2009 - 10:18 AM
						idol ike,винаги много съм харесвала снимките дето правиш-като картички са.А за Айки и Зорро просто нямам думи-невероятно красиви са.Да са ти живи и здрави момчетата,и да са все така обичани.Много целувки и за двамата от нас и чакаме другите снимки :)

Публикувано: 04 April 2009 - 08:00 PM
						Ейй, аз 2 дни не съм влизала и пак изпуснах важно събитие... 
Честит рожден ден на Зоро от нас с Рафи! Пожелаваме му много безопасни зелени кучешки поляни, по които да тича на воля! Рожденикът е бил уникален, както винаги, браво Елена, ти си неизчерпаем извор на идеи!
 Пожелаваме му много безопасни зелени кучешки поляни, по които да тича на воля! Рожденикът е бил уникален, както винаги, браво Елена, ти си неизчерпаем извор на идеи!   

Честит рожден ден на Зоро от нас с Рафи!
 Пожелаваме му много безопасни зелени кучешки поляни, по които да тича на воля! Рожденикът е бил уникален, както винаги, браво Елена, ти си неизчерпаем извор на идеи!

Публикувано: 04 April 2009 - 08:11 PM
						Мерси още веднъж за комплименти и пожелания! То се е видяло, че другите снимки ще дойдат пак със закъснение, ама ще ме извините за това, тези дни обещавам да ги сложа. Поздрави на всички дългоушковци от нашата банда!

Публикувано: 08 April 2009 - 08:06 PM

Публикувано: 08 April 2009 - 08:06 PM

Благодаря на всички за пожеланията  Да, най-важното е здравето, и да ме слуша повече, през тази близо година от когато е с нас всички сме по-щастливи, дано да е така и за напред
 Да, най-важното е здравето, и да ме слуша повече, през тази близо година от когато е с нас всички сме по-щастливи, дано да е така и за напред Цял ден всички го мачкат
 Цял ден всички го мачкат  

Сутринта беше на дълга разходка и после час-два тичане и лудуване, следобяд пък си поигра с няколко приятелчета и така
  Сутринта беше на дълга разходка и после час-два тичане и лудуване, следобяд пък си поигра с няколко приятелчета и така  Снимки нямам на малкото нещо, приличащо на торта
 Снимки нямам на малкото нещо, приличащо на торта  но пък имам от вънка, утре ще ги кача че сега ме мързи
 но пък имам от вънка, утре ще ги кача че сега ме мързи  

Да, най-важното е здравето, и да ме слуша повече, през тази близо година от когато е с нас всички сме по-щастливи, дано да е така и за напред
 Да, най-важното е здравето, и да ме слуша повече, през тази близо година от когато е с нас всички сме по-щастливи, дано да е така и за напред Цял ден всички го мачкат
 Цял ден всички го мачкат  

Сутринта беше на дълга разходка и после час-два тичане и лудуване, следобяд пък си поигра с няколко приятелчета и така
  Сутринта беше на дълга разходка и после час-два тичане и лудуване, следобяд пък си поигра с няколко приятелчета и така  Снимки нямам на малкото нещо, приличащо на торта
 Снимки нямам на малкото нещо, приличащо на торта  но пък имам от вънка, утре ще ги кача че сега ме мързи
 но пък имам от вънка, утре ще ги кача че сега ме мързи  

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Публикувано: 05 April 2009 - 04:19 PM

Публикувано: 05 April 2009 - 04:19 PM

.
 .

пожелавам на момчето много здраве и още по -щури игри за да радва своите прекрасни стопани
 пожелавам на момчето много здраве и още по -щури игри за да радва своите прекрасни стопани  

Утре ще сложа снимки от партито
  Утре ще сложа снимки от партито   

Публикувано: 28 April 2009 - 03:43 PM

Публикувано: 28 April 2009 - 03:43 PM