Рождените дни на нашите любимци
Публикувано: 03 April 2009 - 02:02 PM
Честит 3-ти Рожден Ден на Зоро!
Да е жив и здрав, весел и игрив, и да продължава да ви радва още мноого години

Публикувано: 03 April 2009 - 02:43 PM
Честит Рожден Ден на Зорката и от нас
пожелавам му много ,много здраве най -вече ,защото всичко останало момчето си го има
красив е, има прекрасни стопани и един също толкове красив батко
за рожденника и за Айки от мен и Томка! Чакаме снимки от купона

Публикувано: 03 April 2009 - 04:16 PM
честит рожден ден на малкия чернушко и от нас! да все така послушен, красив и да радва мама и тате! нека винаги да е щастлив и да радва всички! пожелаваме му още много приключения, тичане на воля и много пръчки за гризане! много целувки от нас с Макси и наистина чакаме снимки от партито!
Публикувано: 03 April 2009 - 04:30 PM
Честитки и от мен за най-красивия рожденник Зоро
Пожелавам на цялото семейство здраве и повече свободно време за да се радват на момчетата.Както казаха вече те всичко си имат, за което едно голямо браво!Много весело изкарване на празника, и чакам снимки да видим издокаран Зорка, пък и с каква ли шапка или маска ще е... а за тортата ми е бедна фантазията даже ^_^ Много целувки от всички ни вкъщи!

Публикувано: 03 April 2009 - 10:21 PM
Честит Рожден Ден на Зоро от нас с Рея.
Пожелаваме му още мноого,много здраве,весели игри и дълги разходки,защото това най-много ги радва. Много мокри целувки от Рея.
Пожелаваме му още мноого,много здраве,весели игри и дълги разходки,защото това най-много ги радва. Много мокри целувки от Рея.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 03 April 2009 - 11:46 PM
Благодаря ви много мили момичета, да ви се връщат пожеланията на вас и любимците ви!
Много късно ги пускам снимките, че много ангажименти ми се струпаха, но успях да забъркам и тортата днес. Малка фото сесия сме направили с тортата, а утре ще пусна още малко снимки от скромен купон.

Има и тук малко от снимките: http://www.dcforum.i...php?f=17&t=3707
Много късно ги пускам снимките, че много ангажименти ми се струпаха, но успях да забъркам и тортата днес. Малка фото сесия сме направили с тортата, а утре ще пусна още малко снимки от скромен купон.

Има и тук малко от снимките: http://www.dcforum.i...php?f=17&t=3707