Рождените дни на нашите любимци

Публикувано: 03 April 2009 - 02:02 PM

Публикувано: 03 April 2009 - 02:02 PM

Честит 3-ти Рожден Ден на Зоро!  Да е жив и здрав, весел и игрив, и да продължава да ви радва още мноого години
 Да е жив и здрав, весел и игрив, и да продължава да ви радва още мноого години  

Публикувано: 03 April 2009 - 02:43 PM
						Честит Рожден Ден на Зорката и от нас  пожелавам му много ,много здраве най -вече ,защото всичко останало момчето си го има
 пожелавам му много ,много здраве най -вече ,защото всичко останало момчето си го има   красив е, има прекрасни стопани и един също толкове красив батко
 красив е, има прекрасни стопани и един също толкове красив батко   

за рожденника и за  Айки от мен и Томка! Чакаме снимки от купона

пожелавам му много ,много здраве най -вече ,защото всичко останало момчето си го има
 пожелавам му много ,много здраве най -вече ,защото всичко останало момчето си го има   красив е, има прекрасни стопани и един също толкове красив батко
 красив е, има прекрасни стопани и един също толкове красив батко   

Публикувано: 03 April 2009 - 04:16 PM
						честит рожден ден на малкия чернушко и от нас! да все така послушен, красив и да радва мама и тате! нека винаги да е щастлив и да радва всички! пожелаваме му още много приключения, тичане на воля и много пръчки за гризане! много целувки от нас с Макси и наистина чакаме снимки от партито!

Публикувано: 03 April 2009 - 04:30 PM
						Честитки и от мен за най-красивия рожденник Зоро  Пожелавам на цялото семейство здраве и повече свободно време за да се радват на момчетата.Както казаха вече те всичко си имат, за което едно голямо браво!Много весело изкарване на празника, и чакам снимки да видим издокаран Зорка, пък и с каква ли шапка или маска ще е... а за тортата ми е бедна фантазията даже ^_^ Много целувки от всички ни вкъщи!
 Пожелавам на цялото семейство здраве и повече свободно време за да се радват на момчетата.Както казаха вече те всичко си имат, за което едно голямо браво!Много весело изкарване на празника, и чакам снимки да видим издокаран Зорка, пък и с каква ли шапка или маска ще е... а за тортата ми е бедна фантазията даже ^_^ Много целувки от всички ни вкъщи!

Пожелавам на цялото семейство здраве и повече свободно време за да се радват на момчетата.Както казаха вече те всичко си имат, за което едно голямо браво!Много весело изкарване на празника, и чакам снимки да видим издокаран Зорка, пък и с каква ли шапка или маска ще е... а за тортата ми е бедна фантазията даже ^_^ Много целувки от всички ни вкъщи!

Публикувано: 03 April 2009 - 10:21 PM
						Честит Рожден Ден на Зоро от нас с Рея.
Пожелаваме му още мноого,много здраве,весели игри и дълги разходки,защото това най-много ги радва. Много мокри целувки от Рея. 

Пожелаваме му още мноого,много здраве,весели игри и дълги разходки,защото това най-много ги радва. Много мокри целувки от Рея.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

Публикувано: 03 April 2009 - 11:46 PM
						Благодаря ви много мили момичета, да ви се връщат пожеланията на вас и любимците ви! 
Много късно ги пускам снимките, че много ангажименти ми се струпаха, но успях да забъркам и тортата днес. Малка фото сесия сме направили с тортата, а утре ще пусна още малко снимки от скромен купон. 

Има и тук малко от снимките: http://www.dcforum.i...php?f=17&t=3707

Много късно ги пускам снимките, че много ангажименти ми се струпаха, но успях да забъркам и тортата днес. Малка фото сесия сме направили с тортата, а утре ще пусна още малко снимки от скромен купон.

Има и тук малко от снимките: http://www.dcforum.i...php?f=17&t=3707

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Публикувано: 25 March 2009 - 02:36 PM

Публикувано: 25 March 2009 - 02:36 PM

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +
 Виртуално
 Виртуално  

) и му желая дълъг и щастлив живот, много кокалчета за гризкане и огромни поляни за тичане!
 ) и му желая дълъг и щастлив живот, много кокалчета за гризкане и огромни поляни за тичане!    

Пожелавам ви да си изкарате супер рождения ден и с нетърпение чкам снимки
  Пожелавам ви да си изкарате супер рождения ден и с нетърпение чкам снимки