Рождените дни на нашите любимци
Публикувано: 07 May 2009 - 01:18 PM
ето и снимките.Тортата я направих сама
мисля че ми се получи като за 1 път и за другия и рожден ден ще измисля нещо по-голямо и по-хубаво.Да уточня-това розовото е американски кокер.Беше ми по-лесно да направя щампата.Вики горката много се стресна от светкавицата и затова гледа така уплашено.

Публикувано: 24 May 2009 - 05:54 PM
Днес имаме двама рожденици, какво съвпадение, даже са братче и сестриче! Да са ни живи и здрави чернушкото Амба и моята блонди!
Ето малко снимки от нас: http://www.dcforum.i...;p=63481#p63481

Публикувано: 24 May 2009 - 06:11 PM
Честит Рожден Ден на Рафи и Амба! Да са живи и здрави, все така красиви и послушни, да ви радват още мнооого години!

Публикувано: 24 May 2009 - 07:13 PM
Честит рожден ден на Рафи и Амбасадор
да са ви живи и здрави и още много много години да тичат по зелени полянки и да ви радват
Страхотни снимки!
Вчера случайно разглеждах един стар брой на списание Моя приятел кучето в което имаше обява за тези малки вече пораснали бебчета и пишеше че са родени на 24 но аз си изчаках да съм сигурна дали наистина имат рожден ден
.

Страхотни снимки!
Вчера случайно разглеждах един стар брой на списание Моя приятел кучето в което имаше обява за тези малки вече пораснали бебчета и пишеше че са родени на 24 но аз си изчаках да съм сигурна дали наистина имат рожден ден

Публикувано: 24 May 2009 - 07:45 PM
Хайде и тук честит рожден ден на черното бижу Амба и на прелестната ни принцеса Рафи :) да сте ни живи и здрави, все така послушни и красиви! желаем ви многооооооооооооо диви разходки, луди приключения, големи кокали и мнгоооо кал за въргаляне :)
Публикувано: 25 May 2009 - 01:39 PM
Честитки и тук, за двамата сладури! На Амба му честитих вчера лично, че се видяхме на изложба, а Рафинка много я целувам и пращам поздрави от татко Айк и батко Зорро! Да сте ни живи и здрави само!!!

Публикувано: 29 May 2009 - 06:52 PM
Не мога да повярвам, че любимите ми звезди са вече на 2 години! Да са ви живи и здравички, пожелавам им успешна кариера и да ви радват дълги години!
Честито и на всички рожденници, които съм пропуснала, докато не влизах във форума!
Още месец до рожденния ден на Ава, моето момиче ще става на 3 години О.о кога се изнизаха, не знам...
Честито и на всички рожденници, които съм пропуснала, докато не влизах във форума!
Още месец до рожденния ден на Ава, моето момиче ще става на 3 години О.о кога се изнизаха, не знам...
Публикувано: 31 May 2009 - 10:17 PM
Ех,как сме забравили да честитим празника на Рафи и Амба...
Честит рожден ден на двамата дългоушковци с малко закъснение! Пожелаваме им да са живи и здрави и да се радват на още много,много рождени дни!
Честит рожден ден на двамата дългоушковци с малко закъснение! Пожелаваме им да са живи и здрави и да се радват на още много,много рождени дни!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!