Рождените дни на нашите любимци

Публикувано: 23 February 2009 - 12:00 PM

Публикувано: 23 February 2009 - 08:58 PM
Снимките са страхотни и всички изглеждате толкова усмихната и щастливи.Много целувки на вече голямото момиче от нас с Бенджи

Публикувано: 23 February 2009 - 09:21 PM

Публикувано: 24 February 2009 - 06:20 PM
разбира се че ще споделя рецептата :) взех повечето продукти на Брани от тортата

ориз,пилшко,телешко,  яйца , настъргани гранули и надписите с картофено пюре :) формата я направих от картон обвит в алуминиево фолио във формата на сърце :) ми общо взето това е :) интересно стана наистина :) ама и на Мила и хареса щом сложихме тортата веднага я нападна нямаше време за снимки  :D :D :D
  ориз,пилшко,телешко,  яйца , настъргани гранули и надписите с картофено пюре :) формата я направих от картон обвит в алуминиево фолио във формата на сърце :) ми общо взето това е :) интересно стана наистина :) ама и на Мила и хареса щом сложихме тортата веднага я нападна нямаше време за снимки  :D :D :Dето тук има още малко снимки :) http://www.album.bg/...mages/11600302/

Публикувано: 24 February 2009 - 09:39 PM

Снимките определено са много хубави.На Мила много и ходи шапката

Публикувано: 24 February 2009 - 11:41 PM
значи сложих три чаши ориз и 9 чаши вода... и като се свари ориза го сложих във формата на сърце.. сложих и месото :) после отгоре сложих яйцата и настърганите гранули...и с пюрето окрасата :) ако има още нещо не се притеснявай да питаш:)

Публикувано: 25 February 2009 - 11:00 AM
 borqnaaaa, в Feb 24 2009, 09:41 PM, написа:
borqnaaaa, в Feb 24 2009, 09:41 PM, написа:
значи сложих три чаши ориз и 9 чаши вода... и като се свари ориза го сложих във формата на сърце.. сложих и месото :) после отгоре сложих яйцата и настърганите гранули...и с пюрето окрасата :) ако има още нещо не се притеснявай да питаш:)
Това ми беше напълно достатъчно като пояснение :) Мерси много.Мисля,че и аз ще се възползвам от рецептата като дойде и рожденния ден на Бенджи

Публикувано: 10 March 2009 - 12:09 PM

Благодаря за хубавите пожелания.В момента тортата е в процес на изработване-надявам се да му хареса.Довечера ще пусна и снимки на вече голямото ми момче

Публикувано: 10 March 2009 - 12:19 PM
 да ви е жив и здрав, много да ви радва и да ви слуша! Весело изкарване
 да ви е жив и здрав, много да ви радва и да ви слуша! Весело изкарване  

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +