Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 18 October 2008 - 04:12 PM
vili_top,радвай ни по-често с присъствието си ;) Теди е много хубав,както и детенцето ти (преполагам) и личи че много се забавляват и обичат.Най-много ми хареса снимката,на която са легнали двамата.Много :wub: на малките ти палавници от нас с Бенджи :wub:
Публикувано: 19 October 2008 - 08:20 AM
Иво,Тара страшно много е пораснала и съм напълно съгласна с мнението на всички-много е красива :wub: И найстина радвай ни с повече снимки ;) Много :wub: за сладката ти хубавица :wub: от нас с Бенджи.
vitca,ама какви погледи са лепнали ;D Много са ти хубави и двамата.Да им предадеш много :wub: от нас.
vitca,ама какви погледи са лепнали ;D Много са ти хубави и двамата.Да им предадеш много :wub: от нас.
Публикувано: 20 October 2008 - 08:36 PM
Добре дошли във нашия форум :wub:Вашият кокер съм го виждала в един сайт за кокери и много ми хареса тогава неговата разцветка :wub: :wub: :wub: :->)
Публикувано: 22 October 2008 - 08:02 AM
Ето ги и моите снимчици от срещичката ни в неделя.Знам че имаше много снимки от нея и затова ако някой иска да си свали снимчица на кученцето си слагам линк :blink: http://www.album.bg/...8164944//51902/