Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 24 October 2008 - 07:57 PM
Сетер? ама какви са тия глупости! ти ако почнеш да слушаш хората по улицата какво ти говорят, ще се застреляш! не обръщай внимание на такива глупости. тя е такава сладуранка, сетер била.. дрън дрън! ей,ама от такива улични идиоти разбирачи :huh:
Публикувано: 24 October 2008 - 09:38 PM
Точно,ако вземеш да слушаш всички.Кара като беше по-малка и за голденче я взимаха ;D .Сега пък има много козинка за английски и малко за американси,а главичката и моцунката й по бият за американски.Ама каквато си е,мойта си е и няма по-хубава от нея /нашето си гардже/.
Смятам че Вики е прекрасна и си е цяла кокер,тъй че не слушай хората какво говорят... ;)
Смятам че Вики е прекрасна и си е цяла кокер,тъй че не слушай хората какво говорят... ;)
Публикувано: 24 October 2008 - 09:47 PM
даже един човек тръгна да гали Вик и ми вика "И аз имах същото.Изгледах го от 1 месечно и накрая ми омря от старост как да не го погалиш :("гали я и преди да тръгне ми вика "сетерите са уникална порода"а аз го погледнах едно странно и му викам че не е сетер а кокер а той ми вика Ама как така :huh:
Публикувано: 25 October 2008 - 10:24 AM
Абе не ги слушай хората. На мене са ми казвали, че Бък не е кокер, а болонка. Една умна баба ми го каза преди 4-5 дена... ама Бък не е болонка при всички положения..
И не е вярно, че Вики прилича на сетер... какво изобщо ги слушаш хората, едва ли всички са експерти за породата...
И не е вярно, че Вики прилича на сетер... какво изобщо ги слушаш хората, едва ли всички са експерти за породата...
Публикувано: 25 October 2008 - 12:58 PM
въобще не ги слушай. и за Самър са казвали много неща... :angry: в нашия квартал има едно много сладко кученце, което наистина е кръстоска от кокер и сетер и мога да кажа че нямат никакви поводи да ви смятат за сетери ;) кученцето се казва Макси и е мноого сладко муцуната му е кокерска но има доста дълги крака и дълга опашка - сладур :wub: