Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 08 December 2008 - 11:26 AM
magitt, Скай е много хубав, окраската му е интересна :blink:
Sesili, адашът тръгнал за риба, а ти да не му приготвиш неопренов костюм, срамота ;D :wub: от нас и Бенджи, който искрено му завижда за дългата разходка.
aspina, кокерът ти е много хубав, но ако това е мястото, където живее ... Или се погрижи за него, или го дай но някой, който би го направил. Искрено се надявам, че не живее там, завързано.
Sesili, адашът тръгнал за риба, а ти да не му приготвиш неопренов костюм, срамота ;D :wub: от нас и Бенджи, който искрено му завижда за дългата разходка.
aspina, кокерът ти е много хубав, но ако това е мястото, където живее ... Или се погрижи за него, или го дай но някой, който би го направил. Искрено се надявам, че не живее там, завързано.

Публикувано: 08 December 2008 - 01:05 PM
да,като загледах мястото на което съм снимала,май и в мен гледката предизвика съжаление :(,не се оправдавам,но това му е първата снимка,която му правих с фотоапарата и единствената засега,и изобщо не се замислих и я качих,но просто ми хареса как е застанал,споко синджирите са на БОК-овете ми.Малко по късно ще кача и нещо по-добро.И не ме мислете за някоя която измъчва животинки ,моля :stop:
кученцето ми е момче,на 6 месеца и се казва Артър, нямам представа за родословие и т.н.,за мен е важно ,че е готино кученце и се разбира с децата ми
кученцето ми е момче,на 6 месеца и се казва Артър, нямам представа за родословие и т.н.,за мен е важно ,че е готино кученце и се разбира с децата ми
Публикувано: 08 December 2008 - 04:49 PM
Благодаря много на всички за комплиментите :blink: Найстина беше много доволен от дългата разходката,а той въобще не беше изморен.През цялото време се движихме и не сме сядали даже и за минута-голяма радост беше,а той скача ли скача като зайче и се виждаха едни размахващи уши ;D
aspina,никой не те съди.Просто се съгласи,че на пръв поглед условията не изглеждат добри,а и ти не даде никакъв коментар със снимката ;) Иначе е голям сладур-да ти е жив и здрав.
aspina,никой не те съди.Просто се съгласи,че на пръв поглед условията не изглеждат добри,а и ти не даде никакъв коментар със снимката ;) Иначе е голям сладур-да ти е жив и здрав.
Публикувано: 09 December 2008 - 10:14 PM
Вижте какво сладурче намерих в компютъра си :wub: Преди си бях теглила от някъде снимки на всички породи кучета и днес като ги разглеждах намерих това :yahoo: