Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 21 January 2009 - 08:32 PM
nat8,момчето ти изглежда невероятно :wub: А "бързата" торта и на мен ми изглежда вкусна.Какви подаръци получи Бенджи?
П.С.Абе много се чудя как ги карате така мирно да стоят до тортите?Нали скоро ни предстои РД и трябва да знам какъв е трика ;D
П.С.Абе много се чудя как ги карате така мирно да стоят до тортите?Нали скоро ни предстои РД и трябва да знам какъв е трика ;D
Публикувано: 21 January 2009 - 11:20 PM
Благодаря :blink: Понеже много трудно качих и тези две снимки, ще пусна клепче, където ще се видят повече подробности. Само да не ми прекъсне пак нет-а.
А за стоенето пред тортата ;D - трудна работа. Държиш по-вкусно лакомство в ръка и снимаш усилено, та дано попаднеш на кадър, където всичко да е що годе наред - и кучо застопорен и в кадър, и апарата да не мърда..
А за стоенето пред тортата ;D - трудна работа. Държиш по-вкусно лакомство в ръка и снимаш усилено, та дано попаднеш на кадър, където всичко да е що годе наред - и кучо застопорен и в кадър, и апарата да не мърда..

Публикувано: 23 January 2009 - 03:51 PM
Много е сладък :wub: :wub: :wub: И аз да се похваля ,вчера подстригах Томи мисля че се получи добре :yahoo:с главата ми беше по-лесно ,но с лапите :rolleyes: голямо дърпане падна ;D последните два пъти го минаваха в салона отгоре ,отгоре и накрая ми писна , реших сама да се пробвам и ето го резултата :blink:
Публикувано: 23 January 2009 - 06:13 PM
Диянче, мнооого добре се справи, отлично, на 6+ оценявам работата ти!!! :->) Много добре го поддържаш момчето, наша гордост си! А за Томката евала, той ще свикне бързо, а като го правиш в къщи, ще разделяш лапите от другото подстригване. И на теб, а и на него ще е по-лесно! ;)
Публикувано: 23 January 2009 - 06:21 PM
Страхотно се е получило, Томи наистина е наша гордост! :->) И не знам колко се е дърпал, но и той е доволен от резултата. ;)
Ще обменяме опит, че аз тъкмо бях решила след месец-два все пак да заведа Бенджи на го оформят, но май пак ще си го стрижа сама.
Много :wub: от нас с Бенджи.
Ще обменяме опит, че аз тъкмо бях решила след месец-два все пак да заведа Бенджи на го оформят, но май пак ще си го стрижа сама.
Много :wub: от нас с Бенджи.